3x kell megnézni, én ma beállítottam egész hétre előre, mert nem leszek most egy jó darabig. a keddi meccsre 4x próbáltam beállítani, de nem fogadta el. 5. alkalommal tudtam rendesen rámenteni.
bár cimi nem kérte, én azért jelezném, bármi történik, ne adjon senki sem forma edzést a fiúknak. Ki fogunk tudni állni remélhetőleg mindig megfelelő csapattal. a forma edzéssel a szezon végi esélyeink szállnak el. nem szabad. csak külön engedéllyel, de ezt jelezzétek ciminek minden alkalommal. akik a nagy válogatottnak edződnek, azoktól kérem, semmilyen körülmény mellett ne adjon forma edzést szezon közben.
Ha majd valahol formát kér a kapitány, azt külön levélbe kérni fogja, de ezek különleges esetek lesznek.
Köszönöm a teljes stáb nevében az eddigi erőfeszítéseket, és a jövőbelieket is egyaránt. Nagyon jó csapatunk van, a végén sok kicsi sokra megy, maximális odafigyelés kell minden tulajdonostól! Az eddigi profi munkátokat ha sikerül idén megkoronázni egy szép eredménnyel, akkor mindenki nagyon boldog lesz. Remélem vendabal eredményét végre átadjuk a múltnak, és idén alkotunk közösen valami nagyot.