Sziasztok.
Szeretnék egy kis bevezetőt az idei szezonról.
Új kapitányként nincsen könnyű dolgom. Szerencsére nagyon lelkes és ügyes játékos nevelő klubok vannak.
Büszkén mondhatom,hogy a keretben és a tartalékok között is csak Magyar tulajdonban lévő játékosok szerepelnek.
Jó kis csapat van körülöttem akikkel mindent megbeszélek és kikérem a véleményüket,sokat segítenek. Ez a része nagyon fontos szerintem.
A keret: A keret összeállításánál minden szóba jöhető tulajdonossal beszéltem,elmondtam a terveimet a kéréseimet.
A cél eléréséhez nagyon fontos,hogy mindenki edzésbe maradjon,ezzel nem lesz probléma.
Minden tulajdonosnak elmondtam,hogy a forma nagyon sokat számít. Ezért akit most nem sikerült formába hozni
kitettem a keretből de nem hívtam be senkit helyére. Ha azt látom figyel a formákra természetesen a játékosokat
újra a keretbe rakom.
Európa bajnokság F selejtező csoportjába vagyunk.
Igaz még nem teljes a keret minden csapatnál de a helyzet azért egyértelmű.
A legnagyobb ellenfelünk Finnország lesz. A törököknek is jó keretük lesz de nem okozhat problémát csakúgy mint a többi csapat sem. A sorsolásunk nagyon szerencsés a Finnekkel az utolsó meccsen játszunk az biztosan egy éles mindent eldöntő meccs lesz.
Nagyon szeretnék megkérni mindenkit,hogy kövesse az u21 sorsát és írjon ide bátran.
Szívesen válaszolok minden kérdésre.
A kinti fórumra a szombati meccs után minél gyorsabban szeretném kirakni a taktikát a felállást,hogy lehessen ötletelni.
Köszönöm szépen és hajrá Magyarok hajrá kicsik:-)