(31307363)
Je tega igralca že kakšen selektor vpogledal ??? Ima še enega slovenca vseeno ....
Tako Delač kot Lovrek iz NK Afrika sta na ožjem seznamu kandidatov za reprezentanco. Delača sem mislil že ta teden vpoklicat ker je dobro pripravljen, a za tekmo z Kazahstanom nisem potreboval dodatnih okrepitev, tako da še "šparam" prostor za težje tekme, ko bom videl, kateri igralci so redno dobro pripravljeni in še lahko pomagajo reprezentanci. Takšni ki so enkrat na pripravljenosti 8 in potem drugi teden že na 6 in spet rabijo 3 tedne da se vrnejo na 8 niso kaj veliko koristni za reprezentanco.
Če te zanima naša reprezentanca vabljen k takšnim in podobnim debatam v temi na forumu namenjeni naši članski reprezentanci. V zadnjem postu sem tudi objavil seznam reprezentančnih kandidatov za to sezono na katerem je tudi igralec katerega si omenil (Mladen Delač) tako da ni nobene dileme o tem ali je bil ta igralec vpogledan. Ni igralca, ki ima atribute oz. potencial da postane pomemben član reprezentance, da bi bil spregledan z moje strani.
LP