טוב אם לאף אחד אין שאלות אני אקח על עצמי את היוזמה!
השאלה הבאה מופנית לשלושת המועמדים (ניסן, ניר ואהרון):
טקטיקת הסבלני כניסיון לבודד שחקנים אשר מנצלים מיסמאצ'ים תופסת תאוצה בזמן האחרון בעולם ואני רואה יותר ויותר קבוצות מנצלות אותה כחלק גם ממשחקים תחרותיים ולא רק בידידות.
השאלה שלי למתמודדים היא מה דעתם על השימוש בטקטיקה הזה, והאם יש סיכוי שנראה אותם משתמשים בה בנבחרת?
בכל מיקרה שיהיה לכל המועמדים בהצלחה, אני אישית מאוד אופטימי לגבי הנבחרת בקדנציה הקרובה
נחמד לראות שכולם מבינים שאני וניר מעריכים אחד את השני ולא יוצאים אחד נגד השני אלא בתחרות "ספורטיבית" וויתרו על זה גם הם

לשאלה של יותם(זה השם? ) לגבי טקטיקת סבלני- קודם כל אם המטרה היא לבודד שחקנים במיסמץ' לא אשתמש בסבלני אלא בטקטיקת בידוד החוצה/פנימה שזו מטרתה בהתאם למצב וליריבה ומעבר לה יש גם הרבה דרכים אחרות לנצל מיסמצ'ים כמעט בכל טקטיקה - למשל אם יש גבוה קלעי טוב מבחוץ מול שומר רע מבחוץ - לא בהכרח שבידוד/סבלני/בסיסית ינצלו את זה טוב יותר מטקטיקת חוץ מובהקת יותר.
בכלליות לגבי הטקטיקה -כן , יש סיכוי שתראה אותה בשימוש. סיכוי יחסית נמוך לעיתים מאוד רחוקות ובמקרים מסוימים בעיקר כאשר רוצים משחק עם מעט פוזשנים על כל מה שמשתמע מזה, היא יכולה להיות מאוד שימושית. לרוב היא לא הטקטיקה שתתאים לנבחרת עם יכולות כמו שלנו.
אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...