BuzzerBeater Forums

BB Israel > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: aharon

To: Ehud
This Post:
00
191295.64 in reply to 191295.61
Date: 7/27/2011 10:22:22 AM
Overall Posts Rated:
5858
תודה אחי

From: LA-Nir
This Post:
00
191295.65 in reply to 191295.1
Date: 7/27/2011 1:53:21 PM
Overall Posts Rated:
343343
אני מבין שאם אי אפשר להיכנס באמא של המתמודדים אין שאלות?

אם כך כולם מכירים את המתמודדים ואת דרך המחשבה שלהם?

אז בהצלחה לניסן ואהרון בהתמודדות

Last edited by LA-Nir at 7/27/2011 1:58:06 PM

Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain
This Post:
00
191295.66 in reply to 191295.11
Date: 7/27/2011 2:13:45 PM
Overall Posts Rated:
173173
טוב אם לאף אחד אין שאלות אני אקח על עצמי את היוזמה!

השאלה הבאה מופנית לשלושת המועמדים (ניסן, ניר ואהרון):

טקטיקת הסבלני כניסיון לבודד שחקנים אשר מנצלים מיסמאצ'ים תופסת תאוצה בזמן האחרון בעולם ואני רואה יותר ויותר קבוצות מנצלות אותה כחלק גם ממשחקים תחרותיים ולא רק בידידות.

השאלה שלי למתמודדים היא מה דעתם על השימוש בטקטיקה הזה, והאם יש סיכוי שנראה אותם משתמשים בה בנבחרת?

בכל מיקרה שיהיה לכל המועמדים בהצלחה, אני אישית מאוד אופטימי לגבי הנבחרת בקדנציה הקרובה :)

This Post:
00
191295.67 in reply to 191295.66
Date: 7/27/2011 2:36:45 PM
Overall Posts Rated:
343343
הבעיה העיקרית שלי עם הטקטיקה אתה לא באמת יכול לדעת מי מהשחקנים יבודד שתי העמדות העיקריות מהנסיונות שלי עם הטקטיקה הם הפ"ג והסמול

אם אתה בונה על הטקטיקה הזאת לניצול מיסמצ זה טיפה בעיה שאתה לא יכול להיות בטוח שאתה באמת הולך לנצל אותו

באופן אישי אני עדיין רוצה לעשות עוד בדיקות על הטקטיקה הזאת לפני שאני משתמש בה

ואת האמת רציתי לדבר עם ערן כבל לפני שבועיים על מה הוא חושב על הטקטיקה אחרי שהוא בדק אותה במספר משחקי אימון

כרגע אני לא הולך להשתמש בה במשחקים שיש לנו יתרונות בולטים אבל חוץ מלחץ על כל המגרש אני לא פוסל שום טקטיקה על הסף אם אני אמצע לנכון להשתמש בה להורדת קצב וניסיון לנצל מיסמצ אני בהחלט אשתמש בה אבל לא לפני מחשבה רבה על המצב

This Post:
11
191295.68 in reply to 191295.66
Date: 7/27/2011 2:54:10 PM
Overall Posts Rated:
114114
טוב אם לאף אחד אין שאלות אני אקח על עצמי את היוזמה!

השאלה הבאה מופנית לשלושת המועמדים (ניסן, ניר ואהרון):

טקטיקת הסבלני כניסיון לבודד שחקנים אשר מנצלים מיסמאצ'ים תופסת תאוצה בזמן האחרון בעולם ואני רואה יותר ויותר קבוצות מנצלות אותה כחלק גם ממשחקים תחרותיים ולא רק בידידות.

השאלה שלי למתמודדים היא מה דעתם על השימוש בטקטיקה הזה, והאם יש סיכוי שנראה אותם משתמשים בה בנבחרת?

בכל מיקרה שיהיה לכל המועמדים בהצלחה, אני אישית מאוד אופטימי לגבי הנבחרת בקדנציה הקרובה

נחמד לראות שכולם מבינים שאני וניר מעריכים אחד את השני ולא יוצאים אחד נגד השני אלא בתחרות "ספורטיבית" וויתרו על זה גם הם
לשאלה של יותם(זה השם? ) לגבי טקטיקת סבלני- קודם כל אם המטרה היא לבודד שחקנים במיסמץ' לא אשתמש בסבלני אלא בטקטיקת בידוד החוצה/פנימה שזו מטרתה בהתאם למצב וליריבה ומעבר לה יש גם הרבה דרכים אחרות לנצל מיסמצ'ים כמעט בכל טקטיקה - למשל אם יש גבוה קלעי טוב מבחוץ מול שומר רע מבחוץ - לא בהכרח שבידוד/סבלני/בסיסית ינצלו את זה טוב יותר מטקטיקת חוץ מובהקת יותר.
בכלליות לגבי הטקטיקה -כן , יש סיכוי שתראה אותה בשימוש. סיכוי יחסית נמוך לעיתים מאוד רחוקות ובמקרים מסוימים בעיקר כאשר רוצים משחק עם מעט פוזשנים על כל מה שמשתמע מזה, היא יכולה להיות מאוד שימושית. לרוב היא לא הטקטיקה שתתאים לנבחרת עם יכולות כמו שלנו.

אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...
From: chp3
This Post:
00
191295.69 in reply to 191295.68
Date: 7/27/2011 3:14:26 PM
Overall Posts Rated:
6767
שתי שאלות למתמודדים:
רק אח"כ אל תתלוננו ששואלים יותר מדי:)

1.הגנות אזוריות-
איך לדעתכם הן עובדות? האם תמיד 2-3 טוב יותר מול לוק?ואם לא אז מתי?
אותו דבר לגבי 3-2 ו1-3-1

2. ציונים ומצ'אפים
כמה לדעתכם ציונים משקפים את המשחק של הקבוצה (נבחרת)?
מה לא רואים בציונים?
כמה חשובים המצ'אפים (ציוני מצ'אפ) ומה ניתן ללמוד מהן?

This Post:
00
191295.70 in reply to 191295.66
Date: 7/27/2011 3:18:41 PM
Overall Posts Rated:
5858
אני עם ניר אני רוצה לחקור את הדברים לפני השימוש
דבר שני אני בעד בניית סגל ברמה גבוהה שלא יסתמך על שחקן אחד

To: chp3
This Post:
00
191295.71 in reply to 191295.69
Date: 7/27/2011 3:32:22 PM
Overall Posts Rated:
5858
לדעתי משתמשים בהגנות אזוריות כשיש שילוב של שני מצבים
הראשון הוא שמבחינת רמת ההגנה יש לך שחקנים שהרמה ההגנתית שלהם טובה מספיק כדי להשתמש באזורית
השני הוא שהגארדים או הגבוהים של היריבה טובים יותר משאר השחקנים לדוגמא
כשיש קבוצה עם גבוהים ברמה של ליגת העל וגארדים ברמה של ליגה שלישית אז צריך לפתוח באזורית 2-3
כמובן אם יש קבוצה שבאופן תמידי הולכת פנימה אז גם כדאי לשמור פנימה

ולשאלה השנייה
לדעתי אם תעקוב אחרי הציונים שלך תוכל לדעת איפה נקודות התורפה של הסגל שלך כמובן שזה במידה ושיחקת בטקטיקה שבה ההגנה החיצונית והפנימית והזריקות מבחוץ מחצי מרחק ומתחת לסל באות באופן שווה כשאין דגש על משהו מסוים כי אחרת באופן הגיוני הדבר השני נפגע
אני מבחינה אישית מסתכל פחות בציוני המצ'אפ כי לדעתי הם נותנים ךלך פחות בעוד שהציונים נותנים לך מבט על הגנה התקפה ריבאונד וכו' זה נות רק על הקליעה וזה גם תלוי ביכולת ההגנה של היריבאםשר ללמוד מזה אולי על העמדה הטובה ביותר מבחינה התקפית עם תעקוב אחרי זה וקבוצות יריבות ישמרו עליך בטקטיקות שונות

This Post:
00
191295.72 in reply to 191295.70
Date: 7/27/2011 3:32:44 PM
Overall Posts Rated:
173173
תודה רבה לכם על התשובות, תהיו בטוחים שאני אחזור עם עוד שאלות כשהיו לי P:

(וכן, השם הוא יותם)

From: ron1243

This Post:
00
191295.73 in reply to 191295.71
Date: 7/27/2011 3:43:31 PM
Overall Posts Rated:
100100
גם לי יש שאלות לכל המתמודדים:
1) מה אתם חושבים על שחקן עם 0 מישניות? (לדוגמא מדינה), יש לו מקום בסגל? גם אם הראשיות מעולות, ומעבר למקום בסגל, מי יועדף במשחק ספציפי, הוא או אחד עם פחות ראשיות ויותר משניות?

2) מה הגישה שלכם בנוגע להתלהבות, מתי קראנץ בא בחשבון? עד כמה תקחו סיכונים עם רגוע בשביל לצבור התלהבות לעתיד? מה תעדיפו- לעלות שלב בלי התלהבות, אבל להיות בטוחים שעולים, או שהסיכויים לעלות משמעותית, אבל הסיכוי להצליח בשלב הבא עם התלהבות טובה, יגדל?

To: chp3
This Post:
00
191295.74 in reply to 191295.69
Date: 7/27/2011 3:48:29 PM
Overall Posts Rated:
343343
זה בערך 5 שאלות במסווה של 2

אני לא מאמין ב 3 בפנים בקבוצה שלי מהסיבה הפשוטה 3 בפנים צריך גבוהים עם הגנה חיצונית גבוה בהרבה מהממוצע כדי להגן על החצי מרחק של הגארדים ולכן קבוצה שמשחקת פנימה אני בדרך כלל אשמור עליהם אישית וזה יחסל אותם יותר טוב מאשר 3 בפנים שאתה תראה את הגארדים חוגגים במיוחד בקונסטלציה הנוחכית שמשחקים עם 3 גארדים ושני גבוהים שיש גארד נוסף בעמדת הסמול

עכשיו בנוגע להגנה חיצונית 3 בחוץ בהחלט יש מקום לשימוש בטקטיקה אבל כמו שאני מכיר את הסגל יש חיסור בריבאנד ולכן רק כאשר אני יודע שזה לא יפגע לנו בריבאונד יותר מדי מול היריבה אני אשתמש בזה אחרת סתמנו חור אחד יצרנו שניים

בנוגע ל 1-3-1 זה דוגמא נהדרת גם לשתובה לשאלה השניה שלך היא דוגמא נהדרת לאיךהציונים משקרים ברמות כמו השם שלה היא הולכת על 1 בצבע 3 בחצי מרחק ועוד אחד מקדימה מה זה אומר? שזה י משאיר את השלוש פתוח למשל פרינסטון יחסל 1-3-1 כי הוא הולך בדיוק על החולשות של ההגנה הזאת מושיין לדעתי יסבול מ 1-3-1 בגלל הנעת הכדור הרבה מצד לצד

לא מאמין בציונים ואני חושב שזה היה בי בי צ'ארלס שאמר את זה הכי טוב (הציונים לא משקפים כלום ואני כל הזמן חושב כמה חבל שיצרנו אותם)

ציוני המצ'אפ הם מדד הרבה יותר אמין לגבי היכולות של הקבוצה היריבה אם זה מבחינה הגנתית ואם זה מבחינה התקפית ואתה יכול כך גם לראות אם לשחק שלך היה בטעות יום רע (שזה בהחלט נכנס למנוע פה) אפשר לראות את משחק הגביע שלי בעונה שעברה לראות כמה הציונים לא שווים לכלום ושגם צריך לקחת בערבון מוגבל את נקודות ל 100 זריקות מדד נהדר אבל לא משכלל יום רע

Advertisement