Yapılan konuşmalara bakarak iki aday üzerinde yoğunlaştım fakat kimin daha samimi olduğu tam anlamıyla belli olmuyor.
Tıpkı Ülkemiz futbol takımında olduğu gibi Bundan önceki sezonlarda da Milli Takım antrenörlüğü ulaşılacak bir hedef gibi görüldüğü için başarı gelmemiş olabilir, burada önemli olan samimiyet ve Milli takım için birşey yapabilmek, kariyerimde bir MT koçluğuda olsun mantığıyla hareket eden değil, amatör bir ruhla birşeyler başarmaya çalışan bit MT koçuna ihtiyacımız var.
Oyunu ben iyi biliyorum, şöyle taktik yaparım böyle oyuncu alırım gibi afaki sözlerede gerek yok oyunu 3 sezon oynayan hemen hemen herşeyi çözüyor zaten , 15 sezondur burada olan birisiyle 3 sezondur oyuna devam eden birisi arasında pek fark olduğunu sanmıyorum.
Tabi bunları yazmak için neden bu zamana kadar bekledim diye merak edenler olursa yarın sabah itibariyla oy verme işlemi sonlanıyor ve ben son zamana kadar gerçekten ne yapabileceğinin farkında olan ve samimi bir niyetle Milli Takımın başına geçmeyi düşünen arkadaşımıza oy vermek gerekliliği duyuyorum, Milli takım Antrenörünün düşünceleri, olumlu yada olumsuz eleştirilere yaklaşımı , Zıt fikirlere karşı verdiği cevaplar gerçekten önemli diye düşünüyorum. benim 1 oy'um durumu çokmu etkiler ? tartışılır :) ama en azından içim rahat olur ben bu adama şu , şu sebeplerle oy verdim diyebilirim. :)
Bu arada balavuz isimli adayın hiç sesi çıkmıyor. Fırtına öncesi Sessizlikmidir nedir artık , bir sürpriz yaşamayalım sonra 93847937394 oy'la birinci falan olursa şaşırmam :D
Milli Takım seçimlerine katılan herkesin sağ duyulu olmalarını ve hatır gönül işinden çok , Türkiye Milli Takımı için birşeyler yapabileceğine inandıkları adaylara oy vermelerini temenni ediyorum.
Aday olan arkadaşlara başarılar. Umalım ki Herşey gönlünüzce olsun ;)