Super νίκη και super εμφάνιση σήμερα. Μπράβο σου...
den περίμενα τέτοια εμφάνιση από τον Θοδωρή με τίποτα.στο περ σκορ δλδ.δεν κατάφερες και να τον κλείσεις βάζοντας 4άρι στο 3 και έτσι ήρθε αυτό το αποτέλεσμα.
εγώ κλασικά είμαι εκτός τόπου και χρόνου.περίμενα να κλείνω με 1-3-1 με αυτούς τους παίκτες,αλλά τελικά δεν έκλεινα και έτσι μοιραία λόγω και της χαλαρής ξαναέχασα.
ευτυχώς για εμένα έχασε και ο Άρης.δεν κατάλαβα και καλά την δική του υπομονετική για να είμαι ειλικρινής.
σούπερ μάχες πάντως για τις πρωτιές σε μπλέ και κόκκινους όμιλους.3 διεδικητές σε κάθε πλευρά.οι 4αρτες θέσεις μοιάζουν καπαρωμένες για την ώρα,ενώ επίσης χαμός γίνεται για την 6η θέση και σε μπλε και σε κόκκινους.
εγώ ετοιμάζομαι για δύσκολο ματσάκι εκτός έδρας στο κύπελλο.η(?) αντίπαλος μου έπαιξε χαλαρά σήμερα με τα δεύτερα.έχει έδρα,υστερεί σε καταστάσεις λιγάκι,έχει έναν τραυματισμό.αλλά σίγουρα στοχεύει σε πρόκριση όπως κι εγώ εξάλλου.σε ηθικό υπερτερώ πάντως λογικά.
έχω κάνει ένα γρήγορο σκάουτιν και πιστεύω πως θα γίνει μάχη.μακάρι να νικήσω,γιατί αλλιώς οι χαλαρές μου θα πάνε στράφι.