A közelmúltban előfordult velem, hogy megmagyarázhatatlan győzelmet illetve vereséget szenvedett el csapatom.
Nézzük meg konkrétan
Alba Lions 	 Csapatértékelés 	Basket Boyz    
 2 pontos erőltetése 	 Támadó stratégia: 	 Gyorspasszos játék 
 1 az 1 ellen 	 Védekezési stratégia: 	 2-3 zóna    
középszerű (5) (átlag alatt) 	 Külső támadás: 	gyenge (4) (átlag felett) 
gyenge (4) (átlag felett) 	 Belső támadás: 	középszerű (5) (átlagos) 
gyenge (4) (átlagos) 	 Külső védekezés: 	gyenge (4) (átlag alatt) 
gyenge (4) (átlagos) 	 Belső védekezés: 	
jó (7) (átlag alatt) csapnivaló (3) (átlag alatt) 	 Lepattanózás: 	jó (7) (átlagos) 
középszerű (5) (átlag alatt) 	 Támadóhullám: 	pocsék (2) (átlagos) 
Csapatod hozzáállása a mérkőzéshez: Laza játék 
Alba Lions többet akart kihozni a meccsből, mint a Basket Boyz., DE
Hazai pályán játszottam és ellenfelemnél kétszer jobb ts –em volt!
total meccsértékelési rating 25 vs 29 a javamra
Az minek tudható be, hogy a 4-es benti támadással átüti az én 7-es belső védekezésem?
Az miért van, hogy nem érvényesül az én 5-ös benti támadásom a 4-es benti védelme ellen?
Értem én , hogy a fizetés csalóka dolog, de akkor az ellenfélnek nem ilyen gyenge védekezési illetve támadási értékeket kellett volna hozni, ha 20-30 k-s embere is van.
Magyarul: azt mondom, hogy fizura gyengébb volt a csapatom, ennek ellenére jobb értékelést tudtam kirakni. Különösen ott amire támadt, azaz a belső védelmem. Akkor hogy is van ez?
Úgy gondolom, hogy a random szerepe megnőtt!
Vegyük ezt a meccsem tavalyról. A mai napig nem értem, hogy az értékelések láttán hogyan tudtam nyerni ráadásul idegenben!
(29921530)Basket Boyz 	 Csapatértékelés 	Csimpánzok    
 Higgadt játék 	 Támadó stratégia: 	 Sok futással 
 1 az 1 ellen 	 Védekezési stratégia: 	 1 az 1 ellen    
megfelelő (6) (átlagos) 	 Külső támadás: 	remek (8) (átlag felett) 
jó (7) (átlagos) 	 Belső támadás: 	középszerű (5) (átlag felett) 
jó (7) (átlag felett) 	 Külső védekezés: 	remek (8) (átlagos) 
remek (8) (átlag alatt) 	 Belső védekezés: 	remek (8) (átlag alatt) 
jó (7) (átlag alatt) 	 Lepattanózás: 	középszerű (5) (átlag felett) 
középszerű (5) (átlag alatt) 	 Támadóhullám: 	középszerű (5) (átlagos)
Ezekből kiindulva komolyan kérdezem, hogy a játékosok fizetése alapján ítélni hiba.
Ebben egyre inkább egyetértés van! Nem egyszer fordult elő, hogy 25k-s centerek csináltak bolondot a centereimből vagy megfordíthatom: olyan is előfordult, hogy az én  9k-s sg-m „megevett” egy 35-40k-s kinti embert!
Akkor most az van, hogy a fizuk nem mérvadóak, a meccsértékelésből sem szabad levonni bármilyen következtetést.
Kérdem, akkor mi a mérce?? Hogyan várjátok, hogy aktuális szöv.kapként logikusan és előre tervezett  taktikával álljak elő, HA A JÁTÉKBAN EKKORA A RANDOM SZEREPE???
Ezek után nem fogok Mourinho –féle játékos szerepre megtervezett taktikát állítani, mert nincs értelme, ha a random legyőz…. 
Mi a ténylegesen mérvadó dolog, ha a fizetés és meccsértékelés nem az?
Erre semmilyen leírást nem  találtam még az angol fórumon.