Erre csak annyit tudok írni, hogy hidd el mindenkit jó szándékkel keresek meg, és volt akinek 6 üzenetbe írtam le, hogyan megy az edzés és miként. Mindenkinek átküldöm a saját táblázataimat, amiben az edzéseket vezetem, hogyan fejlődnek, milyen edzésektől a játékosok. Tehát neked nem kellene ennyire okoskodni. ezt muszáj volt már bemásolnom, mert elegem lett. Nyugodtan megkérdezheted a többi scoutot is, hogy mennyire hajlandóak a játékosok válaszolni. Épp erről ment itt a téma, hogy kevesen edzenek. Sajnos ez így van. Én örülnék neki a legjobban, hogy ha mindenki a draftoltjait edzené, de sajnos nem így van. Egyébként akiről szó volt, az a 19.-ik szezon óta játszik, tehát egyáltalán nem nevezhető újnak. Az meg, hogy még válaszolni sem hajlandó egy teljesen normálisan megfogalmazott üzenetre, arra sajnos felhúzom magam. Mert lassan már 2 hét eltelt a draft óta és a legjobbak még egy edzést sem kaptak, lemaradnak teljesen. A tulajdonosaik kapnának érte 500-900 ezer dollárt, amiből a negyedosztályból akár fel is tudnának jutni, tehát nekik is megérné.