BuzzerBeater Forums

Poland - III.10 > Liga Rezerw VI

Liga Rezerw VI

Set priority
Show messages by
This Post:
00
275861.61 in reply to 275861.60
Date: 1/15/2016 6:28:20 AM
chicago bulss
II.4
Overall Posts Rated:
157157
Second Team:
chicago bulss II
Dotychczas wszystko działało i było ok, bo z małymi wyjątkami zasady ułożone przy zakładaniu LR nie były łamane.
Sprawdzanie jest proste, bo to menedżer drużyny, która kwestionowałaby udział zawodnika zgłaszał by to.
Mam nadzieję, że to co zrobił Green jest przypadkiem tylko, że przy tej okazji ujawnili się inni, którzy naprawdę mają zasady ligi, do której przystąpili póżniej " w głębokim poważaniu".

This Post:
00
275861.62 in reply to 275861.59
Date: 1/15/2016 6:32:14 AM
Baltic Strong
II.4
Overall Posts Rated:
17181718
Ty chyba naprawdę nie rozumiesz że tu chodzi o zabawę. Zluzuj trochę gatki....

Kto będzie decydował o tym czy zawodnikowi brakuje minut z powodów jak piszesz "losowych". Co to jest powód losowy? Kontuzja? 6 fauli w meczu? Czy może gdy gram z jakimś słabym rywalem i trener da mu pograć mniejszą ilość minut? Czy może przypadkiem losowym będzie że nie miałem jak ustawić składu i podstawowi w lidze nie zagrali?
Jak chcesz to mogę tak mnożyć te pytania....

A co będzie jeśli powiadomię swojego przeciwnika, że zamierzam wystawić gracza pierwszej piątki a on na to nie wyrazi zgody?

Kuźwa nie rozumiem po co to roztrząsać.
To jest turniej towarzyski służący tylko i wyłącznie zabawie a nie rywalizacji.
Właśnie dzięki temu co teraz robisz - szukanie na siłę jakiś durnych reguł - ta edycja może być ostatnią.

Dlatego polecam wziąć na wstrzymanie...ewentualnie jakaś meliska czy cóś ;)

This Post:
11
275861.63 in reply to 275861.61
Date: 1/15/2016 6:43:12 AM
Baltic Strong
II.4
Overall Posts Rated:
17181718

Mam nadzieję, że to co zrobił Green jest przypadkiem tylko, że przy tej okazji ujawnili się inni, którzy naprawdę mają zasady ligi, do której przystąpili póżniej " w głębokim poważaniu".

Skoro znowu pijesz do mnie to pokaż mi proszę te zasady na które się powołujesz, a które rzekomo ja łamię.
Tylko nie pisz pierdół o niepisanej zasadzie, bo powtórzę ci po raz kolejny, że sparing dla normalnego managera służy treningowi i nabijaniu minut.

Patrzę na twój skład i widzę, że masz 7 zawodników do gry - tak więc przy dwóch meczach w tygodniu minuty dobrze możesz rozłożyć, a później płakać na forum, że inni są źli bo chcą to zrobić w czwartek.
U mnie te minuty muszę rozłożyć na 10 a czasem nawet 11 zawodników i dwa mecze mi do tego nie starczają. Czy to oznacza, że mam nie zgłaszać się do towarzyskiego dla zabawy rozgrywanego turnieju LR? Przecież to chore.

Jeśli organizator (czyt. Siwulsson) powie publicznie (czyt. na forum) że moje postępowanie jest nie fair, to nie ma problemu - wycofam się z LR i zagram w normalnych sparach. Ale póki tego nie zrobi wstrzymaj się proszę z osądami i płaczem, że ktoś ma szerszą (czyt. nie lepszą) kadrę od ciebie...

This Post:
00
275861.64 in reply to 275861.62
Date: 1/15/2016 6:43:33 AM
chicago bulss
II.4
Overall Posts Rated:
157157
Second Team:
chicago bulss II
przyczyny losowe to jest kontuzja i tyle lub powrót do gry po jej wyleczeniu. Te zasady od początku obowiązywały w Lr i były przez wszystkich respektowane. Przystąpiłeś od niedawna do LR i powinieneś je respektować, a jeżeli chcesz kombinować to poddajmy jak proponowałem te zasady pod głosowanie i każdy będzie po głosowaniu wiedział czy chce grać w takiej LR czy nie. Widać, że nie wiesz co to jest umowa dżentelmeńska i stąd Twój problem.
Te reguły były od początku respektowane w tej lidze, na długo przed twoim uczestnictwem, i była zabawa i był również porządek. Aż tu nagle się pan president objawił. O dziwo te zasady były respektowane nawet przez bulgota.

This Post:
00
275861.65 in reply to 275861.59
Date: 1/15/2016 6:47:01 AM
Bulgoty
III.2
Overall Posts Rated:
3131
Hehehe rozpisujesz się chłopie, jak byś niczego innego nie miał do roboty. Wszystko zostało już powiedziane, a ty chcesz głosowania przeprowadzić, może najpierw przeprowadź głosowanie jakimi metodami będziemy głosować:) Fajny przykład dałeś- patrząc na to jak działasz można go parafrazować: "jak akanders tłucze kijem to jest zabawa, a jak jego tłuką to nie jest" . Mam nadzieję, że pozostali prezesi nie będą się wpisywać w tego typu bzdety

This Post:
00
275861.66 in reply to 275861.63
Date: 1/15/2016 6:54:07 AM
chicago bulss
II.4
Overall Posts Rated:
157157
Second Team:
chicago bulss II
Zasadą jest, że w Lr grają rezerwy, a zawodnicy z pierwszej piątki tylko z przyczyn losowych. Tyle albo aż tyle. Chodzi o w miarę równe zasady dla wszystkich. i te zasady zostały od dawna spisane, umówione i zaakceptowane.
Mam 7 zawodników do gry bo tyle chce mieć i nic ci do tego :)
Jeżeli chcesz trenować większą liczbę zawodników i łamać zasady LR to po prostu w niej nie graj, a nie rób nikogo w trąbę. Są zwykłe sparringi.
Tu chodzi tylko o zasady, bo mi nie zależy na wygraniu tej ligi czego dałem wyraz już w kilku edycjach.
Proponuję głosowanie żeby wszyscy wiedzieli na czym stoją i wtedy ja też będę wiedział czy chcę grać nadal w LR.

This Post:
00
275861.67 in reply to 275861.65
Date: 1/15/2016 6:59:31 AM
chicago bulss
II.4
Overall Posts Rated:
157157
Second Team:
chicago bulss II
i co nadal nie masz honoru przyznać, że kłamiesz na każdym kroku i nadal fałszywie pomawiasz. Zastanawiam się skąd się biorą takie zakłamane i fałszywe typy jak ty. Masz szczęście, bo jak byśmy się spotkali w realu to dałbym ci po prostu w mordę

This Post:
00
275861.68 in reply to 275861.64
Date: 1/15/2016 6:59:37 AM
Baltic Strong
II.4
Overall Posts Rated:
17181718
Ja myślałem, że ty tak tylko żeby coś pisać...ale widzę że naprawdę ostro się kolego spiąłeś

przyczyny losowe to jest kontuzja i tyle lub powrót do gry po jej wyleczeniu. Te zasady od początku obowiązywały w Lr i były przez wszystkich respektowane.

Kontuzja? A czym się w meczu różni kontuzja od 6 fauli? Przecież i to i to występuje w meczu losowo.

Przystąpiłeś od niedawna do LR i powinieneś je respektować, a jeżeli chcesz kombinować

Kłamiesz. Przystąpiłem do LR w 2 sezonie czyli tylko sezon później niż ty stary wyjadaczu LR

to poddajmy jak proponowałem te zasady pod głosowanie i każdy będzie po głosowaniu wiedział czy chce grać w takiej LR czy nie.

Co tu głosować - przecież poza tobą nikt tu nie robi żadnych problemów....

Widać, że nie wiesz co to jest umowa dżentelmeńska i stąd Twój problem.

Co ty chłopie chrzanisz. Ja naprawdę nie mam żadnego problemu. To jest tylko i wyłącznie twój problem.

Aż tu nagle się pan president objawił.

Miszczu - ja to się obiawiłem w BB w sezonie 4 a nie tak jak ty w 12. Jak by to powiedzieć - jak ja grałem w BB to ty jeszcze w pieluchach latałes ;;;))))

Skoro się upierasz, że zasady były gdzieś spisane - to proszę pokaż je a ni tylko gadasz w kółko to samo, bez żadnych konkretów.

Last edited by Mr.President_ELIT at 1/15/2016 7:00:55 AM

This Post:
00
275861.69 in reply to 275861.68
Date: 1/15/2016 7:05:18 AM
Baltic Strong
II.4
Overall Posts Rated:
17181718
Siwulsson - weź proszę wypowiedz się jako organizator jak to ma wyglądać. Nie warto kopać się z koniem....

Jeśli masz problem w tym że ja będę dawał grać wszystkim którzy minut nie mają wyrobionych to powiedz. Nie będę przeszkadzał wam w zabawie. Jeśli tego nie zrobisz, będę miał gdzieś jakiś nawiedzonych managerów, którzy płacza nie wiadomo z jakiego powodu.

This Post:
00
275861.70 in reply to 275861.68
Date: 1/15/2016 7:13:22 AM
chicago bulss
II.4
Overall Posts Rated:
157157
Second Team:
chicago bulss II
ja nie piszę po to żeby coś pisać :) ale od dawna walczę żeby i w tej grze były jakieś zasady, jakbyś trochę poczytał to byś wiedział.Kontuzja nie jest zawiniona, faule tak.
jeżeli przystąpiłeś do ligi rezerw w drugim sezonie, jak twierdzisz, sprawdzę, to nie byłeś przy układaniu jej reguł, ale przystępując powinieneś je znać i akceptować.
Nadal jestem za głosowaniem, bo niektórzy zgłosili swoje zastrzeżenia, niedokładnie czytałeś. Ponadto głosowanie stworzy jasną i klarowną sytuację.
Jeżeli grasz długo w BB to powinieneś nauczyć się również respektować zasady fair play.
Zasady są spisane, wystarczy tylko poszukać na forum LR, ale nie będę ułatwiał ci zadania. Poszukaj, poczytaj może nauczysz się czytać ze zrozumieniem.

This Post:
00
275861.71 in reply to 275861.70
Date: 1/15/2016 7:33:20 AM
Baltic Strong
II.4
Overall Posts Rated:
17181718
Znowu kłamiesz że są gdzieś spisane zasady. Jeśli to ja kłamię to pokaż mi te zapisane zasady.

Advertisement