Nonii jäin haigeks ja ei suutnud ennast väga nädalavahetusel liigutada. Eile kell 22:30 alanud mängu vaatasin ära ning kirjutan nüüd enne, kui hakkan CHI MIA mängu vaatama oma nägemuse ära.
CHI vs MIA - Erinevalt siin mõne teise mehe arvamusest ei arva mina, et Chigago on ühe mehe meeskond. Miami jällegi on ainult kolme mehe meeskond. Näeme kindlasti kiiret mängu, palju pallikaotusi (mõlemad suht head kaitse meeskonnad) ning palju ilusaid kulpe ja pealtpanekuid. Kes pannakse kaitsma D.Rose-i? Kui selleks osutub M.Bibby siis pole vist väga probleemi nii sisse murda, kui üle tema visata. Kui pannakse D.Wade siis võib olla tõsine vigade probleem ühel staarmängijal. D.Wade ja L.James on liiga parimaid help defendereid ning suht hästi võtavad ka palli vahelt. Samas pole nad pikalt mänginud nii hea kaitse vastu. Kopp on kerge tulema kui on platsil tandem Noah, Gibson.
Chicago poolt oluline: D.Rose peab mängu käima saama ning oluline on Boozeri ja Dengi osakaal ründes. Pink on chicagol kindlasti parem. Brewer kaitsespetsina ning Watson, Korver viskajatena. Kui Boozeril mäng ei lähe siis on Gibsonit suht varakult mängus näha. Bogansi olulisusest selle meeskonna puhul pole mina veel aru saanud. Äkki millalgi saan.
Miami poolt oluline: Kõik kolm staari peavad hästi esinema. Kiirelt vigu täis teha ei tohi. Bosh (keda ma kunagi mingiks eriliseks staariks pole pidanud) peab hakkama mängima ja just korvi all. Viskama peab hästi, sest ründelauda nad ei saa. Anthony peab kõvasti lauas rabelema ning vastaseid kulpima. Kas tuleb lõpuks midagi pingilt ka? Haslem, Miller, Jones, Chalmers (vanad peerud jätaks kõik välja siinkohal)?
Ühesõnaga: kes esimese mängu võidab, võidab ka seeria. Ma ei usu, et näeme mänge kus visatakse üle 100 punni. Kes selle täis saab võidab ka mängu (jätame lisaajad välja siit). Kui Miami kolm meest kõik vähemalt üle 20 punni lasevad on neil shansud täitsa olemas. Kui Rose üksi peab tegema on lutt kerge tulema.
Minu arvamus 4-3 Chicago võidab!!!