BuzzerBeater Forums

BB Türkiye > Milli Takım Seçim Tartışmaları

Milli Takım Seçim Tartışmaları (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
169003.62 in reply to 169003.61
Date: 1/13/2011 9:11:23 AM
Overall Posts Rated:
5555
hocam bir takım bence oyuncunun en zayıf yönünü değil savunmasını geliştirmekle başlamalı.Sonuçta edebilen oyuncu bulmak kolay önemli olan savunma ki böyle düşünen eminim tek ben değilimdir o yüzden istediğim oyunu sahaya yansıtabileceğime inanıyorum

This Post:
00
169003.63 in reply to 169003.61
Date: 1/13/2011 9:51:54 AM
Overall Posts Rated:
3434
hocam benim belli bir taktik anlayışım yok rakibe göre her tipde değişik oyuncuları kullanabilirim.

birde türk oyuncuların aranması ile ilgili bir fikrim var eğer seçilirsem bunu mutlaka yapmak istiyorum. eğer yeteri kadar bana yardımcı olacak kişiler olursa bütün ülkelerin ilk 3 ligini komple taramak istiyorum. bu çok zaman alacağı için bi liste yapıp yardımcı olmak isteyenlere belli ülkeleri verip kısa zamanda bütün kaliteli oyuncuları gözden geçirmek niyetindeyim inanıyorumki gözden kaçan ve milli takıma girebilecek düzeyde olan birkaç oyuncu bulabiliriz. başkası seçilsede böyle bir uygulamanın çok faydası olacağını düşünüyorum sonuçta 80 k maaş alıp belkide mt nin çok üzerinde oyuncularımızda vardır. bazen dikkat ediyorum bilgisayara düşen takımlarda bile ne oyuncular çıkıyor bence şansımızı denememiz gerek.

This Post:
00
169003.64 in reply to 169003.63
Date: 1/13/2011 9:56:25 AM
Overall Posts Rated:
3434
yalnış hatırlamıyosam bir ara maaşlara göre oyuncuları yazan bir site vardı hala kullanılıyorsa çok işimize yarar

This Post:
00
169003.66 in reply to 169003.65
Date: 1/13/2011 10:02:32 AM
Overall Posts Rated:
3434
evet bu siteydi eskiden bakıyordum demekki hale devam ediyormuş. takımlarla ilgili güzel istatistikler veriyordu

This Post:
11
169003.67 in reply to 169003.61
Date: 1/13/2011 12:41:13 PM
Overall Posts Rated:
227227
Herkes şöyle oyuncu alacağım böyle oyuncu alacağım diyor da elde öyle oyuncu varmı onu hiç düşünmüyor. Yazılanlardan yola çıkarak söylüyorum, kim kazanırsa kazansın eğer başarısız olunursa eaglesight'ın dediği gibi benim istediğim tipte oyuncu yoktu, kafamdaki oyunu oynayamadım denmez umarım..
Sonuçta milli takım bir kişinin değil, eldeki kadroyla en iyisinin yapılmaya çalışması lazım..

ne saçmalıyorsun? ben hangi maçta yeniildim sebep olarak bunu gösterdim sadece istediğim mantaliteye tam olarak ulaştırmadım dedim. Sanki başarısılığımı sebebi bu demişim gibi konuşuyorsun eğer bunu gösterseydim son seçim konuşmasında teşekkür ettiğim kişileri görmezden geliyorsun demektir. Sırf konuşmak için konuşmasak iyi olur sanırım hele GM se daha dikkat etmesi gerekir.

From: Fitz
This Post:
00
169003.69 in reply to 169003.68
Date: 1/13/2011 10:45:34 PM
Overall Posts Rated:
4242
Basit bir şekilde yorum yapmak istiyorum eminim hepiniz çok iyi biliyorsunuz bunları. :) Benim gördüğüm ve sizlerinde gördüğü takımda Kf, Pg , Uf olmayışı. Hepsi ordan burdan yarım yarım oyuncular. Bir kaç kişi değinmiş sanırım olay şu taktik bu taktik takımda sadece benim gördüğüm oyuncu yok alttan gelecek oyuncu sayısı sınırlı ( oyuna başlayalı 1.5 sezon oldu gözlemlerim kısıtlı ) . Ayrıca herkesin konustugu oyuncu yetistirilmesi de çok çok az gibi gözüküor Tbl takımları oyuncu yetistiremiyor. 2.ligtekilerin az bir kısmı yetistirior ve hala 2.ligde olupta oyuncu yetistirmeyen (türk yada yabancı) cok takım var. Bu da bence hala tam anlamıyla bilgili değildirler diye tahmin ediyorum. Zaten bunlardan sonraki liglerde ise tamamen rastgele. İyisimi milli takım iyi olacaksa alt ligdekilere oyunu ögretin (mümkünse tabi). Oyunu bilen sayısından 2 yada 3 lig tane anca cıkar-bu bile şüpheli-. Benimde bildigim sayılmaz ama öğrenmeye çalısıyorum
Ligleri tam olarak tanımıyorum ama geçen bir takım gördüm ülkesini unuttum Amerika kıtası ülkelerinden 3.lig takımında 3 tane kf vardı antreman alır durumda o haliyle bile sanırım bizim Tbl takımlarının çogunda oynar. Bizde 1 tane türk oyuncu yok.

U21 koçu da baya uğraşıyor gibi gözüküyor ama umarım ilerisi için bişeyler çıkar.

Neticede kim gelirse gelsin başarılı olamayacaktır, oldu diyelm bu da şöyle olur A Milli Futbol takımımız gibi :)
Seçilen arkadaşa kolay gelsin...

Not: Şu anki kadronun 17 oyuncusunun 1 tanesi Uf , digerleri şg ve center. Garip sadece düz mantık takım iyi değil gibi. Diyorsanız NT önemli değil o zaman unutun herseyi. :)

Last edited by Fitz at 1/13/2011 10:48:18 PM

This Post:
00
169003.70 in reply to 169003.68
Date: 1/14/2011 12:11:22 AM
Overall Posts Rated:
227227
Herkes şöyle oyuncu alacağım böyle oyuncu alacağım diyor da elde öyle oyuncu varmı onu hiç düşünmüyor. Yazılanlardan yola çıkarak söylüyorum, kim kazanırsa kazansın eğer başarısız olunursa eaglesight'ın dediği gibi benim istediğim tipte oyuncu yoktu, kafamdaki oyunu oynayamadım denmez umarım..
Sonuçta milli takım bir kişinin değil, eldeki kadroyla en iyisinin yapılmaya çalışması lazım..

ne saçmalıyorsun? ben hangi maçta yeniildim sebep olarak bunu gösterdim sadece istediğim mantaliteye tam olarak ulaştırmadım dedim. Sanki başarısılığımı sebebi bu demişim gibi konuşuyorsun eğer bunu gösterseydim son seçim konuşmasında teşekkür ettiğim kişileri görmezden geliyorsun demektir. Sırf konuşmak için konuşmasak iyi olur sanırım hele GM se daha dikkat etmesi gerekir.

Birincisi saçmalamıyorum, sadece veda konuşmasındaki bir bölümü okuyarak bu kanıya ulaştım ve bunları ikili konuşmalarımızda da zaten konuşuyorduk..
"Aldığımda kadroya gelince kötü demiyorum ama benim değilde furqan hocamız oyun anlayışına uygundu farkettiyseniz ilk başlarda benim oyun anlayışıma uysun diye az maaşlı oyuncular aldım takımı hala kendi oyun anlayışıma tam olarak uyduramadım."

Şimdi milli takımın başına gelen birinin, bu oyuncular benim oyun anlayışıma uygun değil deme lüksü yok. Çünkü milli takımın başına kendi oyun anlayışına uygun oyuncularla oynamaya değil, eldekinin en iyisini yapmaya çalışmak için geçiliyor. Daha öncede dediğim gibi milli takıma kendi takımımız gibi bakılması çok yanlış, tamamiyle farklı bir ortam.
Elbette ki başarısızlık bu yüzden demedin ancak olay buna çıkıyor. Bu LA veya GM'lik neden bu kadar göze batıyor anlamıyorum, LA veya GM'lerde forumda görüşlerini istedikleri gibi yazabilirler.

o yazdıklarımın devamınıda okumanı tavsiye ederim...

Advertisement