Basit bir şekilde yorum yapmak istiyorum eminim hepiniz çok iyi biliyorsunuz bunları. :) Benim gördüğüm ve sizlerinde gördüğü takımda Kf, Pg , Uf olmayışı. Hepsi ordan burdan yarım yarım oyuncular. Bir kaç kişi değinmiş sanırım olay şu taktik bu taktik takımda sadece benim gördüğüm oyuncu yok alttan gelecek oyuncu sayısı sınırlı ( oyuna başlayalı 1.5 sezon oldu gözlemlerim kısıtlı ) . Ayrıca herkesin konustugu oyuncu yetistirilmesi de çok çok az gibi gözüküor Tbl takımları oyuncu yetistiremiyor. 2.ligtekilerin az bir kısmı yetistirior ve hala 2.ligde olupta oyuncu yetistirmeyen (türk yada yabancı) cok takım var. Bu da bence hala tam anlamıyla bilgili değildirler diye tahmin ediyorum. Zaten bunlardan sonraki liglerde ise tamamen rastgele. İyisimi milli takım iyi olacaksa alt ligdekilere oyunu ögretin (mümkünse tabi). Oyunu bilen sayısından 2 yada 3 lig tane anca cıkar-bu bile şüpheli-. Benimde bildigim sayılmaz ama öğrenmeye çalısıyorum
Ligleri tam olarak tanımıyorum ama geçen bir takım gördüm ülkesini unuttum Amerika kıtası ülkelerinden 3.lig takımında 3 tane kf vardı antreman alır durumda o haliyle bile sanırım bizim Tbl takımlarının çogunda oynar. Bizde 1 tane türk oyuncu yok.
U21 koçu da baya uğraşıyor gibi gözüküyor ama umarım ilerisi için bişeyler çıkar.
Neticede kim gelirse gelsin başarılı olamayacaktır, oldu diyelm bu da şöyle olur A Milli Futbol takımımız gibi :)
Seçilen arkadaşa kolay gelsin... 
Not: Şu anki kadronun 17 oyuncusunun 1 tanesi Uf , digerleri şg ve center. Garip sadece düz mantık takım iyi değil gibi. Diyorsanız NT önemli değil o zaman unutun herseyi. :)
Last edited by Fitz at 1/13/2011 10:48:18 PM