BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > U21 V.

U21 V. (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: JoeBlack

To: Domi
This Post:
22
246064.603 in reply to 246064.602
Date: 12/25/2013 7:32:37 PM
Overall Posts Rated:
411411
tök jó lenne ha ilyen egyszerű lenne ahogy írod..

Már ne is haragudj, de ez úgy hangzik, mintha nem tudnám, hogy működnek/tek a dolgok! Nem 1 szezont scoutoltam nem 1 poszton. Kommunikálni kell szezonról szezonra! Mi is voltunk nem 1x szarba DH poszton vagy BD poszton. Kellett már 20 évesen átnevelni stb stb. Nem volt egyszerű, de meg volt oldva valahogy mindig!

Lehet magyarázkodni, de az azért nem korrekt akkor sem, hogy nincs olyan 21 éves, akinek 10-nél nagyobb a passzolása. Lehet mondani, hogy gyér a felhozatal, kevesebb az edző, de nehogy azt mond, nem draftolódott egy olyan játékos sem, akinek 19 éves kortól lehetett volna passzolást adni, és nem volt egy db olyan ember, akit meg lehetett volna kérni erre! Amióta a játékkal foglalkozok, még sose volt példa erre! Pedig voltak kritikán aluli korosztályok.

ez meg olyan Gila stílus, már bocs...(nem hinném hogy ezt kellene folytatni)

Én se hiszem, hogy ezt így kéne folytatni tovább (nem nevelődik 1 IR sem egy adott korosztályban, és még meg is akarjuk magyarázni miért), ezért írtam neked! Azt bírom, ha valaki bármikor valami miatt nemtetszését nyilvánítja jön egyből az ez milyen stílus szöveg, már bocs! Én ugyan úgy megírom, ha valami jól van csinálva, mint ahogy azt is, ha valami cefetül el van cseszve! Szólj, ha ez zavar téged, onnantól kezdve nem foglalkozok az egésszel, a seggnyalást ne tőlem várd, nem vagyok az a típus!

Ezek a dolgok nem attól függnek, hogy mennyi mentorált van, vagy hogy sikerült-e vagy nem népszerűsíteni a dolgokat. 22 ember van 5500-as fizetés felett, szép és jó adat, de ennek nem kell feltétlenül azt jelentenie, hogy akkor nem edzünk IR-t! Van amit ne próbáljunk megmagyarázni, mert sehogy se veszi ki jól magát! Ismerjük be, ha valami el lett szúrva, nézzük meg hol és kinél volt a hiba és javítsuk ki (tudnunk se kell róla, csak foglalkozz a témával)! Egyértelműen a rendszerbe volt a hiba, ha nem tudtunk 1 db IR-t nevelni egy teljes korosztályban. Ne keresd kérlek a kívülálló dolgokban a hibát, inkább nézzük meg, mi volt a probléma a benti dolgokba, és azt javítsuk ki. Ne azt nézzük, mi lenne ha 3x annyian edzenének, 4x több scout lenne, és 10x annyi magyar felhasználó lenne és draftolna! Ha ilyen igény van, nem a magyar kapitány választáson kell elindulni, hanem a Lengyelen, ott adottak a dolgok, itt a szarból kell várat építeni úgy tűnik! Próbáljuk meg ezekből az adatokból kihozni a maxot ami most van, mert ez nem fog javulni mostanában akkor se ha megszakadunk. Ezek nem lehetnek okok és kifogások az ilyen jellegű hibákra ami most történt!

Attól meg nem fog leesni a karikagyűrű senki ujjáról sem, hogy megírja ide, elnézést mindenkitől, mert úgy tűnik valami el lett szúrva az előző 3 szezonba, mert nincs IR poszton játszatható játékosunk az u21-ben. Hiányolom az őszinteséget, és megy a másikra mutogatás meg stb stb stb....! Egyből az jött le nekem (lehet az én hibám) hogy 18 évesen amikor még nem te voltál a kapitány, nem jó helyre kerültek a srácok, és ez az egész ennek az eredménye. Ez azért nekem nagyon nem tetszett, hiszen 2 szezont dolgoztál ezekkel a fiúkkal, ami ennyi idősen rengeteg idő! Nekem úgy jött le, megint hárítva van a felelősség, megy az egymásra mutogatás és folytathatnám. Ha nem ez volt a lényeg sajnálom, akkor rossz volt a fogalmazás a részedről, de nem csak nekem jött le ez a panaszkodásból (vagy minek nevezzem)!

Azt, hogy mennyire érdekel ez az egész, jelzi, hogy dec.26.-án képes vagyok hajnali 1 kor az időmet alvás helyett erre elcseszni, miközben a párom alszik az ágyban!

És én ezzel le is zárom az egészet, nem akarom a választás hangulatát befolyásolni, és nem akarok feléd negatív hullámokat verni, én eddig is nyíltan dicsértelek amikor megérdemelted, szerintem jó munkát végzel, az eredmények jönnek, és remélem újra fognak választani. De azért vannak dolgok, ami mellett nem fogok sose elmenni szótlanul, és ez egy ilyen dolog volt. Teszed ahova teszed, ez már a te dolgod!

From: Kusti11

This Post:
11
246064.604 in reply to 246064.602
Date: 12/26/2013 3:46:06 AM
kk zte
II.3
Overall Posts Rated:
3434
Second Team:
kk zte II
Úgy-e emlékeztek erre a levelemre, Én 2 hónapja már szóltam.
2. - 5. mondatra külön felhívnám a figyelmeteket.

Feladó: Ebedli Zsolt
Címzett: péter czimmer , Peter Polonyi , Béki Zsolt , dávid ádám , domiandras , Kovács Zsolt , Ádám Gecseg , Szepi Zoli
Elküldve: 2013. október 28. 10:38
Tárgy : Re: Re: Re: Uj szemlelet

Oké, hogy újonctól nem kérünk U-21 edzést, de ha Draftolta akkor jobban el tudja adni ha van benne 1 szezon edzés.

Tudok most olyan játékosról, U-21 stáb még nem kereste, de tuti ott lesz a keretbe. / PM-be küldöm /
Régebben ilyen nem volt, hogy nem tudunk 1. játékosról.
Ha Gilának nem küldtem el péntek estig Csongvai fejlődését, már szombaton reggel rugdosta a fenekem, hogy miért nem küldtem még el neki.
20. éves volt Dibáczy, 6. edzés már elment mire a Scout felfedezte, hogy JÉÉÉ - majd ment, hogy passzolásba le van maradva, mert Domi most azt favorizálja.
Én a passzolását hagytam volna az utolsó 5. edzésre, mert feljutásra esélyes volt, végig is játszotta a döntőket egy ponttal kikapott a 3. meccsen.
Én Domi helyébe szigorúbban fognám a segítőket.
Amíg Domi, meg Cimi nem kezdik a nulláról a kapcsolatukat addig mindig el fognak akadni a levelek valahol.
Persze egy szóval nem mondtam, hogy szándékosan.
Miért használja ilyen kevés ember a fórumot: Mert senki nem kíváncsi a személyeskedésekre, balhékra.
Ezeket mint PM- be kellene rendezni az érintett feleknek.
Aztán majd jön a GM rendet tesz, két hétig fogja Gila kezét.
15 ember kommentál: hogy adjak ÉN tanácsot Ciminek mit játsszon a következő meccsen ha a játékosok képességét nem ismerem.
Van 1. mag aki Cimi alá dolgozik taktika - meccsek - stb, majd Cimi dönt és kiáll elénk virtuálisan.
Szerintem ilyen jó helyzetbe még nem volt kapitány, mert majd minden játékosunk hazai csapatnál van.
Edzés: Most a nagy divat a Multi, mert kevesebbe kerül a játékosunk, jobban használható.
Biztos vannak lemaradásaink NT szinten, de ha leadunk még ebből is, akkor mekkora lesz?
Aki 2-es két pontossal születik legenda, akkor azt dobjuk ki, mert multizni nincs értelme.

This Post:
00
246064.605 in reply to 246064.604
Date: 12/26/2013 8:41:26 AM
Overall Posts Rated:
350350
Kusti és dzsevasz! Csodás hsz-ek, köszönöm én sem írhattam volna szebbet.
Nem is arról kéne szóljon a dolog, hogy mutogassunk egymásra ki a hibás konkrétan meg hasonlók, hanem a hibákat kell helyretenni a rendszerben.
És így van. B...t..ni kell, ha a nevelő nem jelentkezik határidőre. Pl elég, ha 3-4 hetente látják a scoutok a játékost, csak lássák és ne utólag derüljön ki, hogy
Tudok most olyan játékosról, U-21 stáb még nem kereste

From: Domi

This Post:
00
246064.606 in reply to 246064.603
Date: 12/26/2013 9:28:12 AM
Füred Celtics
III.12
Overall Posts Rated:
155155
nem azt probléma hogy rossz helyre kerülnek játékosok hanem edzőbázis van kevés...

sztem nagyon nem jó adat hogy 19évesek közül csak 22 vannak 5500fizu felett...

From: JoeBlack

This Post:
00
246064.607 in reply to 246064.606
Date: 12/26/2013 9:38:19 AM
Overall Posts Rated:
411411
rohadtul nem jó adat, volt ez 60 felett is pár éve. de a 22 közül csak lehet csináltatni 2 db irányítót! majd most rendbe szeded a dolgokat, jönnek az eredmények, javul a hangulat a fórumon, és megnő a lelkesedés a nevelőknél is, és akkor 2-3 szezon múlva újra 50 felett lesz ez a szám. de túl kell élni most! a kaygee-pörkölt párharcok, majd wengerék teljesítménye, a domi cimi civakodások a zsebibaba-gila és gila-mindenki más viták nem tettek jót se a válogatottaknak sem a közösségnek. úgy vettem észre javulnak most a dolgok, ezt a draftot vegyétek komolyan, és akkor lesz megint egy aranykorunk!

tudjuk meg a legjobbakról mikor mennyiért lesznek eladhatók, van 6-os edzős lehetőségünk, én is nagyon gondolkodok egy új 18 éves edzésén, hirdessetek mindenkit aki használható, bárki oda érhet ne temessünk el senkit! jó lesz ez, csak legyen munka és lelkesedés a dolgok mögött!

From: Mikhail

This Post:
00
246064.608 in reply to 246064.604
Date: 12/26/2013 9:40:28 AM
Overall Posts Rated:
188188
Szerintem ilyen jó helyzetbe még nem volt kapitány, mert majd minden játékosunk hazai csapatnál van.

Talán mert az itthon játszó játékosokat részesíti előnyben. Lassan a tréderek is leszállnak a válogatottjainkról.

From: Domi

This Post:
00
246064.609 in reply to 246064.607
Date: 12/26/2013 9:44:34 AM
Füred Celtics
III.12
Overall Posts Rated:
155155
rohadtul nem jó adatban egyet értünk..

domi -cimi civakodást ne vedd ide, soha nem volt olyan hogy napokig vitatkoztunk volna cimivel, egyetlen egy nézeteltérésünk volt, de előtte is utána is és közben is amikor kellett segítettük egymás munkáját.

This Post:
00
246064.610 in reply to 246064.607
Date: 12/26/2013 11:51:04 AM
Overall Posts Rated:
350350
Wengerék nem is értek el olyan rossz eredményt... Őt például csak amiatt bíráltam,mert belemászott más érdekkörébe (u21-be) holott lett volna bőven feladat az nt körül...
a pörköltös vita tényleg durva volt, én meg mindig jobbító szándékkal közelítek a dolgokhoz.
Ha megnézed a domis vitánkat ott is megmondtam előre, hogy ezt kell csinálni,mint amit végül megtett csak közben hepciáskodott és ellenkezett. Ez volt a fölösleges. Ha vita nélkül elfogadja, akkor gyorsan túl lett volna tárgyalva.

Azt viszont még mindig nem értem, hogyha tényeket hozok elő például edzéseredményekre vagy játékos skillekre, azt minek vitatja itt bárki is?! A tények tagadásából ered a szájkaraték 90-95%-a. Én meg nem vagyok olyan ostoba, hogy hagyjam megcsúfolni, ha valaki tagadja a tényeket. A falra másznék, ha azt mondod, h a Föld kocka......

This Post:
00
246064.611 in reply to 246064.610
Date: 12/26/2013 1:18:40 PM
Overall Posts Rated:
188188
Ha ennyire tudod miért csak segitonek jelentkezés?

This Post:
00
246064.612 in reply to 246064.611
Date: 12/26/2013 2:34:05 PM
Overall Posts Rated:
350350
Mert kapitányként elértem maximumot és ott célszerű megállni. Őszintén megmondom Domi is csak bukhat innen (pl Mourinho effektus az Internél), amit elért tavaly, az idei EB-selejtezőt elnézve lehet, hogy nem lesz egyszerű menet...

This Post:
11
246064.613 in reply to 246064.610
Date: 12/26/2013 4:24:17 PM
Füred Celtics
III.12
Overall Posts Rated:
155155
Gila !

Már megint félre beszélsz, fejezd már be ezt a megmondtam előre dolgot...
olavasd vissza mekkora butaságokat írtál az elmúlt 3-4szezonban.

Mindent megmagyarázol vagy épp bármit megcáfolsz , fejezd már be kérlek.

Advertisement