tök jó lenne ha ilyen egyszerű lenne ahogy írod..
Már ne is haragudj, de ez úgy hangzik, mintha nem tudnám, hogy működnek/tek a dolgok! Nem 1 szezont scoutoltam nem 1 poszton. Kommunikálni kell szezonról szezonra! Mi is voltunk nem 1x szarba DH poszton vagy BD poszton. Kellett már 20 évesen átnevelni stb stb. Nem volt egyszerű, de meg volt oldva valahogy mindig!
Lehet magyarázkodni, de az azért nem korrekt akkor sem, hogy nincs olyan 21 éves, akinek 10-nél nagyobb a passzolása. Lehet mondani, hogy gyér a felhozatal, kevesebb az edző, de nehogy azt mond, nem draftolódott egy olyan játékos sem, akinek 19 éves kortól lehetett volna passzolást adni, és nem volt egy db olyan ember, akit meg lehetett volna kérni erre! Amióta a játékkal foglalkozok, még sose volt példa erre! Pedig voltak kritikán aluli korosztályok.
ez meg olyan Gila stílus, már bocs...(nem hinném hogy ezt kellene folytatni)
Én se hiszem, hogy ezt így kéne folytatni tovább (nem nevelődik 1 IR sem egy adott korosztályban, és még meg is akarjuk magyarázni miért), ezért írtam neked! Azt bírom, ha valaki bármikor valami miatt nemtetszését nyilvánítja jön egyből az ez milyen stílus szöveg, már bocs! Én ugyan úgy megírom, ha valami jól van csinálva, mint ahogy azt is, ha valami cefetül el van cseszve! Szólj, ha ez zavar téged, onnantól kezdve nem foglalkozok az egésszel, a seggnyalást ne tőlem várd, nem vagyok az a típus!
Ezek a dolgok nem attól függnek, hogy mennyi mentorált van, vagy hogy sikerült-e vagy nem népszerűsíteni a dolgokat. 22 ember van 5500-as fizetés felett, szép és jó adat, de ennek nem kell feltétlenül azt jelentenie, hogy akkor nem edzünk IR-t! Van amit ne próbáljunk megmagyarázni, mert sehogy se veszi ki jól magát! Ismerjük be, ha valami el lett szúrva, nézzük meg hol és kinél volt a hiba és javítsuk ki (tudnunk se kell róla, csak foglalkozz a témával)! Egyértelműen a rendszerbe volt a hiba, ha nem tudtunk 1 db IR-t nevelni egy teljes korosztályban. Ne keresd kérlek a kívülálló dolgokban a hibát, inkább nézzük meg, mi volt a probléma a benti dolgokba, és azt javítsuk ki. Ne azt nézzük, mi lenne ha 3x annyian edzenének, 4x több scout lenne, és 10x annyi magyar felhasználó lenne és draftolna! Ha ilyen igény van, nem a magyar kapitány választáson kell elindulni, hanem a Lengyelen, ott adottak a dolgok, itt a szarból kell várat építeni úgy tűnik! Próbáljuk meg ezekből az adatokból kihozni a maxot ami most van, mert ez nem fog javulni mostanában akkor se ha megszakadunk. Ezek nem lehetnek okok és kifogások az ilyen jellegű hibákra ami most történt!
Attól meg nem fog leesni a karikagyűrű senki ujjáról sem, hogy megírja ide, elnézést mindenkitől, mert úgy tűnik valami el lett szúrva az előző 3 szezonba, mert nincs IR poszton játszatható játékosunk az u21-ben. Hiányolom az őszinteséget, és megy a másikra mutogatás meg stb stb stb....! Egyből az jött le nekem (lehet az én hibám) hogy 18 évesen amikor még nem te voltál a kapitány, nem jó helyre kerültek a srácok, és ez az egész ennek az eredménye. Ez azért nekem nagyon nem tetszett, hiszen 2 szezont dolgoztál ezekkel a fiúkkal, ami ennyi idősen rengeteg idő! Nekem úgy jött le, megint hárítva van a felelősség, megy az egymásra mutogatás és folytathatnám. Ha nem ez volt a lényeg sajnálom, akkor rossz volt a fogalmazás a részedről, de nem csak nekem jött le ez a panaszkodásból (vagy minek nevezzem)!
Azt, hogy mennyire érdekel ez az egész, jelzi, hogy dec.26.-án képes vagyok hajnali 1 kor az időmet alvás helyett erre elcseszni, miközben a párom alszik az ágyban!
És én ezzel le is zárom az egészet, nem akarom a választás hangulatát befolyásolni, és nem akarok feléd negatív hullámokat verni, én eddig is nyíltan dicsértelek amikor megérdemelted, szerintem jó munkát végzel, az eredmények jönnek, és remélem újra fognak választani. De azért vannak dolgok, ami mellett nem fogok sose elmenni szótlanul, és ez egy ilyen dolog volt. Teszed ahova teszed, ez már a te dolgod!