O del Vaido isvis, jei zmogus ar issigando kazko, ar pasijaute atstumtas, nebutina visiems dab stumti ant jo ir juoktis. Nu prisnekejo tikrai nemazai sudo, matyt baigimas magistro galva susuko, kai susivoke, nutilo forumuose, bet kaip atgaut reputacija nezino turbut, bando nesamones i spaudos pranesimus rasynet ir rast uztareju ir suprateju jo humoro. Kadangi jaucia kad daug kas saipysis, nusprende manau nedalyvaut. Man pirmuose meetuose nekitaip buvo. Bet as ir esu kitoks, as pochuistas. Reputacija turejau turbut dar prastesne. I pirma meeta variau isvis su visais susipykes :))) forumuose gi draugu neturejau beveik :)) Atvykus ir pamacius Tyusa 2 metru milzina ir prisiminus kaip as ten ji zadejau skriaust per meeta, tai pagalvojau ojej dabar tai melynas grisiu is meeto :D:D:D Pamenu nedrasiai paspaudziau petakus prie vilniaus traukiniu stoties ir smagiai pajudejom meetintis :)) Kai maza kompanija tai dar nieko :)) Pamenu antrame meete(pirmasis Grand meetas) kai buvo kokia 30-40 zmoniu senieji jau pazinojo :))) O krc toks bajeris buvo, sedim krc kavinej picerijoj kazkoks vienas salia manes per 3-4 vietas sedi ir sako blet turbut issigando tas Paulius is forumu ir neatvare, nu bet toks durnas jis ir t,t, ir pradejo varyt :D mindzius ar zyzla is galo sako salia taves sedi :D:D Epizodas vieniem tikrai buvo juokingas, man gal ir nemalonus turejo but, bet kai visas beveik stalas reke kas sau, tai nedaug kas ir tegirdejo tai ir nieks nepamate kad as kad ir nusisukes viska girdziu nes lokatoriai nemazi :D Jie patys pamane kad as negirdejau :D Neviska girdet ir reikia :))) Nebuvo ir uz ka reraliai pykt, pats zinojau kad forumuose trolinau nemaziau nei mjonikas :)) visus ten siuntynejau i visas puses, matyt smegeneles dar vaikiskos buvo + LBBL virsunej sedejau, tai jauciaus daugiausia zinantis ir t.t. Esme yra jei jau vaidini kieta uz ekrano, tai bent jau nebijot chebrai i akis paziureti :)) I snuki gauti, nera kazinkas ypatingo :)) Kolkas tiesa jokiu konfliktu nera meete buve :) Galetu ir Vaidas atmazu neieskot ir atvaryt, pasijuoktume visi drasiai is jo auksines frazes: tu nebaiges magistro kaip as, tad man tavo nuomone nesvarbi :))) ir vsio :) ikaltume alaus , pasisaipytume ir visi pamirstu :) Bet jam spresti ir gal tikrai tas draugelio jubiliejus o jam dab svieciasi kad reikia suktis nuo BB bendruomenes toliau.