BuzzerBeater Forums

BB Bosna i Hercegovina > Reprezentacija

Reprezentacija

Set priority
Show messages by
This Post:
11
249027.60 in reply to 249027.57
Date: 9/30/2013 6:26:23 PM
Spartan 300
II.2
Overall Posts Rated:
52585258
Second Team:
Spartan Kids
Mozes li mi bar odgovorit na pitanja?

A sta fali ovim novim, svasta, ofirni su, brukaju nas, pravis cirkus od repke, a isti nemaju nikakve veze s repkom. Mozes bar nesto normalno staviti sto ima veze s nasom domovinom.

This is where we hold them!
This Post:
33
249027.61 in reply to 249027.60
Date: 10/1/2013 3:30:34 AM
kk naprijed
Prva Liga BiH
Overall Posts Rated:
754754
patriote opsrostite mi
zaboravim se ponekad pa zanemarim sve dobro koje ste ucinili za ovu nasu zajednicu
tacno sam nezahvalnik koji kupi kajmak vaseg pozrtvovanog patriotizma i predanog rada na tom ppolju
koristim te silne igracee koje ste pozrtvovano odgajali na racun uspjeha vaseg kluba
ne trudim se dovoljno da vas obavijestim kad je tekma repke odstampanim pozivnicama
i brukam povjerenje svih koji su glasali za mene logom i banerom
za koje se nijednom nisam udostojio da pitam ima lil ko kakav kvalitetan i konstruktivan prijedlog
zaboravljam leonida da si mi ostavio formiran tim i predao sve podatke o igracima
kao i da si ponudio svu svoju pomoc kao bivsi selektor

This Post:
11
249027.62 in reply to 249027.61
Date: 10/1/2013 4:26:25 AM
kk naprijed
Prva Liga BiH
Overall Posts Rated:
754754
za sve one koje stvarno zanima reprezentacija

mozda cemo i poslije drugog kola biti prvi na tabeli
al po mom misljenju cetiri ekipe su ispred nas po kvalitetu
hrvatska i ukrajina, pa belorusija i austrija, koja je po meni tihi favorit i pravi primjer kako treba raditi s reprezentacijom
oni su sad na nivou na kojem se nadam da cemo mi biti za jedno tri sezone

sto se nas tice, stvari se pozitivno zakuhavaju
zdrava diskusija oko potencijala i mogucnosti pojedinih igraca i njihovo pracenje se razvija
kontakti sa menadzerima koji treniraju nase igrace su ostvareni, sto se domacih menadzera tice sve pet i sve za pohvalu
mali problem imamo oko kalajdzica u antilopama jer se antiloope nisu plasirale u visi rang a plata skocila pa je dalji razvoj kalajdzica blago neizvjestan, malo veci problem je smanja u sokocanima
zainteresovanost za reprezentaciju je iznad svih mojih ocekivanja i jos jednom hocu da se zahvalim svima koji su bili prisutni na prvoj tekmi, stvarno mi je to puno znacilo
tursunovic je novi skaut, nadam se da ce opravdati to povjerenje
keni i tarik koordiniraju na spisku buducih kandidata za repku i tu bi nam po mom misljenju dobrodosao jos jedan skaut

za stvarni uspjeh, jos uvijek smo tanki pod kosem i razvoj tih igraca nam je prioritet
pozitivno je sto smo na toj poziciji dobili jos jednog kandidata grgu kojeg je keni provalio
na spoljnim pozicijama po onom sto sada imamo i po onom sto se valja u U21 nema zime
o salihu calicu bih mogao pjesme pisati a jos je u razvoju

ako sam sta preskocio a da nije logo ili baner samo izvolite
unaprijed se radujem zdravoj diskusiji

This Post:
11
249027.63 in reply to 249027.61
Date: 10/1/2013 5:58:23 AM
Spartan 300
II.2
Overall Posts Rated:
52585258
Second Team:
Spartan Kids
Reko sa ti imas dovoljno dobar prijedlog da vratis stari logo i banner, ili se udostoji kao ja pa napravi neki novi, normalan ;)

Naravno da sam ti ostavio, nosioci igre su sve igraci koji su igrali za vrijeme mog mandata, to sto si ti ubacio par mladica, wow, koja umjetnost, ma nek si gligica izbacio, boli te uho, glavni si. Mada nije jedini kvalitetan igrac kojeg si izbacio. Lijepo je oslabiti roster, to se trazi.

Sto se tice konkurencije u grupi, nemoj se ofirat, uz odlican raspored i prve dvije lagane tekme, samo su 2 reprezentacije jace od nas, Hrvatska i Ukraina.

Bjeloruse smo i prije uzimali pa mozemo i sada (24249)
Kakav favorit da bude truhla Austrja koja nas je prosle sezone uzela u zadnjim sekundama i to jer nas je lik izlevatio pa odigro normal, inace bi ih pocjepali ko dvolisnicu, i to na njihovom terenu. (24894)

Vidi se da nisi pratio utakmice reprezentacije, tako da nema potrebe da se ofiras sa svojim predvidjanjima potencijalnih favorita i slicnih smijesnih stvari.

Pokazatelj da su se uradile dobre stvari u mom mandatu je i sesir i grupa koju smo dobili, samo su Hrvati i Ukrainci jaci po rejtingu dok je Austrija samo jedno mjesto ispred nas.

Uzivaj.

This Post:
00
249027.64 in reply to 249027.63
Date: 10/1/2013 6:45:03 AM
kk naprijed
Prva Liga BiH
Overall Posts Rated:
754754
u pravu si
nisam pratio repku do sada
tako da ne znam koji broj centara si imao na raspolaganju prije nego su penzionisani
roster koji si ostavio mogao je otici samo u penziju
nikako na svjetsko
dao bog pa da su moje procjene kvaliteta belorusije i austrije pogresne
i najvaznije od svega, nemoj od mene vise traziti odgovore
kao bivsi selektor nisi mi cestitao i pozelio sve najbolje
kao bivsi selektor osim tvog rostera repke nisi mi ostavio nijedan drugi podatak o reprezentaciji
kao bivsi selektor nisi ponudio nikakav vid saradnje pomoci ili savjeta
kolege menadzere koji sa mnom saradjuju si nazvao bosnjackim izdajnicima i dupeuvlakacima
kao osoba koja ne pokazuje nikakav znak postovanja ni prema kome u ovoj zajednici od mene nemoj vise traziti odgovore
bolje trazi nacin da se izvinis
i sto se mene tice na ovoj forum temi mozes se slobodno prestati oglasavati, niti cu te udostojiti odgovora dok se ne izvinis svima koje si uvrijedio, niti me zanima tvoje prosipanje demagogije i sirenje negativne energije

This Post:
00
249027.65 in reply to 249027.64
Date: 10/1/2013 7:26:12 AM
Overall Posts Rated:
437437
This Post:
00
249027.66 in reply to 249027.64
Date: 10/1/2013 9:40:24 AM
Spartan 300
II.2
Overall Posts Rated:
52585258
Second Team:
Spartan Kids
kao bivsi selektor nisi mi cestitao i pozelio sve najbolje

(211627.953) evo cisto da ti pokazem da lazes.

Nikakav drugi podatak nisi ni trazio, ko si ti da se ja tebi javljam s nekim podatcima? Anonimni covjece koji u karijeri nije napravio nista? Ako ti nesto treba, onda pitas, znas ono, osnovne stvari kulture. I da to nije moj roster repke, nego su to najbolji igraci koje je BiH imala na raspolaganju.

Ni ne trebaju mi nikakvi odgovori od tebe anonimni covjeke, pokazao si koliko si zrno od covjeka cim si izbacio najbolje krilo u reprezentaciji, kompleksi su cudna stvar, dakle nije ti bitan rezultat reprezentacije nego neki jadni licni interes.

Ti ces mi sigurno reci da prestanem pisati na temi svoje voljene reprezentacije za koju navijam svim srcem, em cu pratiti utakmice i navijati u svakoj za nase zmajeve, selektori se mijenjaju ali BiH ostaje vjecna.

On ce meni nema Bosne!

Last edited by LA-King_Leonidas at 10/1/2013 9:41:12 AM

This Post:
33
249027.67 in reply to 249027.46
Date: 10/1/2013 9:54:30 AM
Overall Posts Rated:
2222
Svi smo mi Tićura pomalo...

Alo indijaneri dobar je Tićo, nego stavte prst na čelo zapitajte se zašto ste izgubili izbore.... :D

This Post:
00
249027.68 in reply to 249027.67
Date: 10/2/2013 5:20:17 PM
Overall Posts Rated:
9393
I ja sam prespavao malo sva ova prepucavanja ;) lijepo je vidjeti prava lica ljudi ...

Ima mnogo stvari sa kojima sa ja ne slazem npr sa partijem ali ga razumijem isto tako se mozda ne slazem ni sa ticom ali vjerujem da ce te neke stvari izvesti na dobar put, ali isto tako se ne slazem lonida sa tobom za mozda i vise stvari nego sa njih dva i tebe na kraju ne mogu da razumijem najvise al ajde ....

Dzigera momce za tebe prvi put cujem ali ko si ada si ne doljevaj ulje na vatru i uprati malo kompletan tekst ovdje nema njih tj nema nas ... Ovdje smo ili svi ili smo nule obicne!

Ovdje MI moramo svi praviti kompromise sa nasim licnim uvjerenjima bila ona ispravna ili ne.

Po samim rezultatima dosta ljudi je vec napravilo kompromis i glasalo za ticu i neka su, prvi rezultati su nebitni, al ako svi mi pratimo ZAJEDNO ovu smijesnu online repku, pratiti cemo i pravu i trenirati sve nase klince da akobogda igraju za nju. Tu lezi sustina "razmisljanja o buducnosti"

Pred nama je pravi posao u izgradnji repke tj treninga igraca. Ko se toga prihvati je extra, njih treba nagraditi prve i sa tim se apsolutno slazem sa ticom i ekipom.

Imate moj full support ;)

This Post:
00
249027.69 in reply to 249027.68
Date: 10/2/2013 5:29:36 PM
kk naprijed
Prva Liga BiH
Overall Posts Rated:
754754
Bolje biti bogat i zdrav, jer kad si siromašan džaba ti što si bolestan

Message deleted
Advertisement