BuzzerBeater Forums

Slovenija - II.2 > 25. Sezona

25. Sezona

Set priority
Show messages by
This Post:
00
248313.6 in reply to 248313.5
Date: 9/20/2013 4:44:23 AM
Overall Posts Rated:
3636
Hi,

upam, da se prebijem v SKL. Spravit Šmita v raprezentanco, Toporišiča natrenirat v vrhunskega SFja. LOGO je naječji favorit za ponovi preboj v SKL. Upam, da letos ne bo poškodb.

L.p.

From: chabal

This Post:
00
248313.7 in reply to 248313.6
Date: 9/21/2013 5:32:06 AM
Overall Posts Rated:
3737
Morda ste ze opazili novost. Na strani vseh lig sta dve novi okenci, ki prikazujeta seznam poskodovanih in igralcev naprodaj. Meni se zdi zelo uporabna zadeva.

This Post:
00
248313.8 in reply to 248313.2
Date: 9/26/2013 7:58:07 PM
Overall Posts Rated:
7979
Komaj čakam novo sezono. Kakšna imate kaj pričakovanja in načrte za sezono, ki prihaja?
Moj prvi načrt ,da prilezem hitro iz minusa je uspel.Na žalost sem prodal najbolšega igralca.A kaj naj bi naredil če pa pri vseh ostalih mi dovolijo postaviti ceno okoli
Ta igralec se prodaja od 1000 do 12000 itd...
Kako visoko prilesti.Pojma nimam vem le ,da bom v prvi polovici vsake zmage zelo vesel potem pa bom več vedel.
Pričakujem 33 procentov napredovanje,34% obdržat v ligi ter 33% izpad v nižjo.

(((((Aha novinci tudi bivši SKL vaše možnosti v procentih so enake mojim)))))(tega ne brat ,če ste zamerljivi-SMEH) .lp

This Post:
00
248313.9 in reply to 248313.3
Date: 9/28/2013 1:20:18 PM
Overall Posts Rated:
7979
Čestitam za prvo zmago.Sicer sva prvo zmago v sezoni doživela na isti dan.Spet sva isto visoko na začetku te sezone kot lansko leto.Čeprav roko na srce si se v končnici lansko leto višje uvrstil.A pozor lansko leto ste me naučili,ko sem bil še novinec:"PROTI NOVINCEM SE IGRA NA VSO MOČ!".Čeprav nisem tega sam pogruntal saj so me v tej ligi naučili.Ne vsi klubi pa priznam po tej tekmi deluje (vsaj za zdaj).Sedaj pričakujem poraze potem pa kar bo pa bo.)).Vsem lep pozdrav še posebej novincem.Welcome....lp

This Post:
00
248313.10 in reply to 248313.9
Date: 9/28/2013 1:46:35 PM
Overall Posts Rated:
3737
Hvala, čestitke tudi tebi. Sezona je še dolga in bomo videli kaj bo na koncu...
Ne vem, kdo te je to naučil, jaz sem izven končnice na vso moč igral dosedaj le enkrat v vseh sezonah skupaj.

This Post:
00
248313.11 in reply to 248313.9
Date: 9/30/2013 9:27:55 AM
Overall Posts Rated:
952952
A pozor lansko leto ste me naučili,ko sem bil še novinec:"PROTI NOVINCEM SE IGRA NA VSO MOČ!".

Ne vem, kdo te je to naučil, a preveč dober učitelj ni mogel biti. Na vso moč igraš samo v skrajnem, ampak res skrajnem primeru. Še posebej moraš paziti, kakšne tekme sledijo igranju na vso moč. Jaz sem v več kot desetih sezonah na vso moč igral kakšnih 4-5x.
Entuziazem je bolj pomemben kot forma in plača igralcev skupaj. Seveda ne govorim o razliki med 5 in 50k, ampak o razliki med 20 in 30k, recimo.

This Post:
00
248313.12 in reply to 248313.11
Date: 9/30/2013 6:26:03 PM
Overall Posts Rated:
7979
(59708926)ter
(59709038)ter
(59709046)iščem samo 100 % dokaze ,ker če piše bolj zavzeto ,če piše angleško pa to kar piše glej ne bom iskal vseh tekem so pa poučne že te....Glej v tej ligi so eni klubi preprosto premočni.In za zlo butastega opazovalca dogovorjeni ,da se med sabo ne uničijo za intiligentnega opazovalca sedaj pišem kako jaz vidim pa se drug drugega bojijo lahko rečemo spoštujejo in so že vnaprej kandidati zac pvih 5 na lestvici.In ker bi bilo nespametno se dokazovati pred zelo močnim klubom raje normalno premagajo nasprotnika.Ostali klubi pa probamo-jo preživeti.No v redu tukaj je sicer petelinje igral proti meni na vso moč ,da je prišel v končnico za napredovanje a je še vedno igral na vso moč.Trojka ni hotel izpasti pa me je premagal ni kaj ....vedno razlog pozab ...>tako so mene naučil .ker pa sem prodal najbolše v svojem klubu sem vedel ,da je zmaga s 5 igralci preveč vprašljiva pa sem si izposodil taktiko na vso moč od klubov ,ki so me to naučili.lp

This Post:
00
248313.13 in reply to 248313.12
Date: 10/1/2013 12:04:29 AM
Overall Posts Rated:
952952
Torej so vedno imeli zelo dober razlog, zakaj proti tebi igrati na vso moč. In ta razlog ni bil tisti, ki si ga prej navajal - torej da se proti novincem igra na vso moč. Si pa recimo ti igral na vso moč proti skici, in to čisto po nepotrebnem. Skica je favorit za zmagat ligo in doma je igral...ker je bil to prvi teden sezone, nisi mogel imeti prednost pripravljenosti...

This Post:
00
248313.14 in reply to 248313.13
Date: 10/1/2013 6:58:42 AM
Overall Posts Rated:
7979
Samo preveril sem ali imam letos kakšne možnosti z istimi igralci za napredovanje.Zdi se mi nesmiselno vzdrževati tako drage igralce (padal sem v minus;takrat že v minus -230 000 pa še minus po domači tekmi), če niso sposobni premagat na vso moč ekipo ,ki lahko napreduje.To bi pomenilo še naprej padati z denarjem.če pa bi ga (kar ga nisem) ,če bi ga premagal potem bi bile možnosti ,če bi prišel v končnico z višjo ekipno ter osebno pripravljenostjo na moji strani.Zato sem razprodal najboljše v ekipi(zato sedaj grem močno v plus s denarjem).Lansko leto sem prišel v to ligo z dosti manjšo dvorano.Čeprav sem jo v golden sezoni povečal zelo močno se mi zdi ,da imam letos drugo najmanjšo dvorano v tej ligi s tem ,da razen SKL lovca ,ki ima občutno večjo imajo novinci razen zadnjega nasprotnika golden sezono(polno dvorano tudi ,če bodo imeli vse tekme s porazi).Meni pa obisk že sedaj pada na domači tekmi kar se vidi če klikneš mojo dvorano zato sem znižal cene vstopnic za domače tekme.Tega se zavedam zelo močno zato že sedaj gledam ,da bom imel denar ,če se bom moral boriti za obstanek v ligi.Zelo majhna je razlika med klubi manjša kot kažejo rezultati po tekmah.V resnici se že sedaj pripravljam za naslednjo sezono saj sem po prvih dveh tekmah dojel ,da letos možnosti za napredovanje nimam.Če bi lansko leto to dojel bi letošnjo sezono namesto z minusom začel s težkim plusom.Leto upam ,a bi prilezel na 5 mesto a tudi v to še nism prepričan bolj vidim tam Silver klub.lp

This Post:
00
248313.15 in reply to 248313.14
Date: 10/1/2013 7:19:22 AM
Overall Posts Rated:
7979
Če seveda nima v načrtu pasti s samimi porazi v nižjo ligo.((Če bo namerno močno izgubljal se izogne naši ligi saj bo preslab za našo)),ter z dvema golden sezonama pride z lahkoto v skl ligo.Glej ,ker je afrika namerno močno izgubljal je padel v ligo kjer je normalno ,da pride v končnici klub ,ki ne zna v končnicah preprečit poškodbe.Torej tako lahko ligo ,da v končnici je eden izmed glavnik kandidatov klub s poškodbami.Vsako leto se lastnik tega kluba oglaša ,da ima poškodbe pravi random poškodbe...Ker se klub Copatar ali vrtec predlansko letni zmagovalec ni nič izkazal je padel v ne - našo ligo.Torej vem ,da je Silver klub poleg Afrike najbolši klub vem ,da se igra tudi vem ne vem pa kaj ima v načrtu.Če pa je pogoj ,da se loviš z denarjem samo zato da ti piše SKL pa bo večno drugoligaš.Ne vem kaj razmišlja vem samo ,da je dosegel vse kar se v igrci ,da takrat ti je vseeno kje si. Verjamem pa osebno če nimaš predragega igralca za vzdževat ,da je lažje s poceni igralci priti do denarja v drugi ligi kot pa SKL ligi.Zaradi omejitve plač.Klub gre v minus s plačami igralcev za večji znesek kot so TV pravice plus reklamni izdelki.Torej prednost nabiranja denarja skoraj odpede.Večji obisk je edina prednost.lp

This Post:
00
248313.16 in reply to 248313.15
Date: 10/1/2013 7:33:08 AM
Overall Posts Rated:
952952
Verjamem pa osebno če nimaš predragega igralca za vzdževat ,da je lažje s poceni igralci priti do denarja v drugi ligi kot pa SKL ligi.Zaradi omejitve plač.Klub gre v minus s plačami igralcev za večji znesek kot so TV pravice plus reklamni izdelki.Torej prednost nabiranja denarja skoraj odpede.Večji obisk je edina prednost.

Tako je. V Ligi SKL že za obstanek rabiš ekipo, ki ti poje skoraj ves dobiček...da ne govorimo o ekipah, ki se uvrščajo v končnico. Če hočeš zraven še trenirati, pa si hitro v minusu.

Če hočeš napredovati v SKL ligo, je fajn kakšno sezono ali dve najprej nabirati denar in vmes trenirati igralce. Za preboj v SKL moraš vsaj v tej ligi imeti tako ekipo, s katero ne moreš delati plusa.
Sam upam, da naslednjo sezon ne padem v to ligo, čeprav bi bilo prav zabavno igrati z ekipami, s katerimi sem preživel najbolj fajn sezone v BBju. Nameravam namreč takoj po izpadu v drugo ligo napredovati nazaj v SKL in manj denarja, kot moram zapravit za to, bolje zame.

Advertisement