BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Apoxorisi

Apoxorisi

Set priority
Show messages by
This Post:
00
211814.6 in reply to 211814.3
Date: 3/2/2012 1:30:55 AM
Overall Posts Rated:
303303
ναι θελει πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ σκεψη για ποιον αναφερετε ................ και τι να στειλει στους τζιμηδες? το να στηνεις αγωνες δεν ειναι παρατυπο ....
πριν λιγο καιρο δεν ειπωθηκε οτι προταθηκε σε καποιον να ριξουν τον παριανο ταυρο?
ποιος ενδιαφερθηκε για το "καλο" της Ελληνικης κοινοτητας λιγο καιρο πριν?

Σοβαρος γριφος ..... αντε τωρα σαν να μου λες τι υπαρχει στα Καρπαθια....

This Post:
11
211814.7 in reply to 211814.6
Date: 3/3/2012 10:24:18 AM
Overall Posts Rated:
173173
Αρχικά συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση απλά εχθές έλειπα όλη μέρα από το σπίτι...

Απλά Νίκο μάλλον δεν κατάλαβες που κολλάω. Ναι και εμένα κάπου πάει το μυαλό μου και το είπα ήδη... Άλλωστε "αστεία" δελτία τύπου έχουμε δει πολλά τον τελευταίο καιρό...
Το θέμα μου είναι πως ένας άνθρωπος που μέχρι τώρα δεν ήξερες καν αν υπάρχει , αποφάσισε την τελευταία μέρα να κάνει άνω κάτω τον κόσμο γράφοντας σε 2 φόρουμ... (για να μην σχολιάσω τον ψευτο-ναρκισισμό που βγάζουν και τα δύο μηνύματα).
Αν θες να κάνεις κάτι , κάντο... και υποτίθεται πως τα στοιχεία που έχει "ενοχοποιούν" τον συγκεκριμένο μάνατζερ...
αλλά και στην τελική... στείλτα τα μαμημένα στοιχεία και μετά βγες και πες εγώ τα έδωσα και δεν έγινε τίποτα....
τέλος πάντων... αδιαφορία μου προκαλεί η αποχώρησή του... δεν είναι τυχαίο πως και άλλοι άσχετοι με εμένα είχαν ακριβώς την ίδια αντίδραση... (και εγώ όταν έγραφα το προηγούμενο μήνυμα η πρώτη μου σκέψη είναι η κοινή συμπεριφορά του μυκόνου με τον "φιναλίστ της 2ης κατηγορίας Κύπρου" , αλλά είπα να μην κάνω νύξη για να μην ξυπνάω φαντάσματα του παρελθόντος).
Τέλος πάντων... απλά την άποψή μου είπα... και ξαναλέω με το παλικάρι , ούτε το ξέρω , ούτε έχουμε μιλήσει ποτέ όπως και το 99,9% της ελληνικής κοινότητας δεν έχει μιλήσει ποτέ μαζί του.... οπότε...
Απλά λίγο το να ετοιμάζεις μόνος σου μια γιορτή προς τιμήν σου... μου κάνει κάπως...

Υ.Γ. : ξέρω τι υπάρχει στα καρπάθια... η νέα φάρμα του kajabbarrrrrrrrr :P

This Post:
00
211814.8 in reply to 211814.7
Date: 3/3/2012 10:44:04 AM
Overall Posts Rated:
66
Ωραίος ο κρεπαλεων.

This Post:
00
211814.9 in reply to 211814.7
Date: 3/3/2012 6:33:04 PM