Aslına bakarsanız 3 adayıda yeterli buluyorum vereceği emek ve kapasite bakımından, o yüzden sorabilrisiniz neden aday oldun diye kendimi denemek istiyorum ne kadar " kapasiteliyim" diye MT deneme yeri diyenler olacak yeterince kendimi başka kulvarlarda denediğim düşünüyorum ;)
Hedefime gelince beni biliyorsunuz asla azıyla yetinmem, en iyisi neyse odur hedef o yüzden ayrıten belirtmeye gerek yok.
Milli takımın iskeletini oluşturmayı düşünmüyorum en iyileri milli takımda oynatacağım, şahsi fikrim MT nin iskelet oluşturacak yer olmadığını diğer görüşede saygılıyım.
Oyuncuların nasıl gelişeceğine gelince zaten 24 saat açık bir bb-mailim var kimse bana dönmedi diyemez herhalde herhangi bir sorusunda. Doktor oldugumu bilen arkadaşlarım nöbet zamanı sorunları merak edebilir sonuçta hiçbir maça taktiksiz çıkmadım MT içinde aynı şey geçerli olacak.
Taktik, milli takım yönetmesi ile ilgili sorunlar , oyuncuların gelişimi konusunda başta adaylar olmak üzere herkesin bana yardım edeceğini düşünüyorum( hatta eminim)
İlk amacım;, milli takım maçlarını daha çok izlenir hale getirmek chatte herkesi toplamak hatta orda gerektiğinde taktiğimizi tartışmak yani kısacası milli takımı daha zevkli hale getirmek istiyorum. :Hatta ilgi olursa msn adresi açıp orda herkesle taktik tartışması yaptığımız günler de aklıma gelen ilk fikir.
sevgilerimle herkese teşekkürler.....
Milli takımın sorumlusu ben oldugum için forumlaraki tartışmalara yeterince izin vereceğimi vede bundan sıkılmak yerine keyif alacağımı herkes biliyordur "kişisel saldırı olmadığı sürece"