Same Ronalda ;) --Śląsk Wrocław 1 - śląsk juz tak nie straszy i ronalda to wykorzystają. Chociaż wolałbym się mylić;]
Ostry Team Zgorzelec -- KS Goldena 1 miło by było dla mnie aby kozlik4 zrobił małą niespodziankę i pokonał ostrego ale chyba jednak na to sie nie zanosi chodz bede kibicowal goldenie;]
Częstochowa CF -- Obiboki Radzikowo 2 -tutaj bardzo bardzo będę kibicował Obiboką aby pokonały Przemka, bo dzieki temu bedzie ciekawiej;] a i ja sie zbliżę na małe punkciki do miejsca w PO;]
Hippo-hondrics -- Hery 1 mecz bez historii...
Potaplaczki Bulls -- Górale United 2 c77 musi ten mecz wygrać, górale aby grać w PO też nie mogą sobie pozwolić na przegranie, biorąc pod uwagę fakt iż mecz jest w "górach" to miwman pewnie będzie mógł sobie dopisać kolejne zwycięstwo
Apator Team -- Centralne Biuro Antykorup... 2 kolejna ekipa z big8 której gorąco będę kibicował;] bo to już zaczyna wchodzic ta nasza rywalizacja w najciekawszy okres a ja niechce mieć nerwówki na koniec sezonu;]
New York Yankees -- Saint Emi'lly 2 Wang:* no ale jednak na Janka bo to silna bestia u siebie jest i wątpie aby nawet sam wielki Wang I dał sobie z nim radę, chociaż niespodzianka mile widziana;]