tök jó lenne ha ilyen egyszerű lenne ahogy írod..
persze hogy voltak már jelek már arra hogy gáz lesz, le is irtam nem egyszer nem kétszer. de ha nincs egy olyan bázis aki tud edzeni akkor semmit nem tudok csinálni, hidd el nem kevés időt belefektetek a játékba, nem veszem félvállról...
természetesen amiket listákat megkaptunk azok tulajával fel lett véve a kontakt.
erre még reagálok...:
Ugye ezt te se gondoltad komolyan amikor leírtad! Voltam DH scout rengeteg szezonig, és ez rohadtul nem így működött! Wolwerine is emlékezhet még rá, szezononként beszéltünk róla, ha nekem nem volt sg anyagom, vagy neki nem volt pg anyagja! Ekkora baromságot rég hallottam, hogy ha nem kerül IR játékos az IR scouthoz 18 évesen, akkor 3 szezonig meg se próbálunk IR-t edzeni. Hol a megfelelő kommunikáció? 2 szezonod volt a jelenlegi 21 évesekkel, ezeknek már a te kezed nyomát kéne viselnie. Ez akkor el lett szarva az elmúlt 2 szezonban. Okulj kérlek a hibából, mert ez így nagyon nem okés!
ez meg olyan Gila stílus, már bocs... (nem hinném hogy ezt kellene folytatni)
Teljesen más most mint 3-4szezonnal ezelőtt , sokkal kevesebben vagyunk.
Tavaly rengeteg energiát fektettem abba hogy a draft után megfelelő helyre kerüljenek a játékosok, és rengeteg tulajnak lett írva hogy edzen, próbáltam népszerűsíteni az edzést, tehát ha most újra kellene mondjuk a tavalyi draftot és az utána történő dolgokat csinálni nem tudnám jobban csinálni...
Szted hány db 5500feletti fizetésű játékos van a mostani 19éves korosztályban?
22!!
és még egy dolgot kell nézni visszalehet keresni 4-5szezonnal ezelött hányan irtak a mentorprogramba és most hányan írnak...
mentorprogram mindennek az alapja ebben a játékban.