Glej ekipa zgube je igral s drugo ter tretjo postavo.(jaz z vsemi ,ki sem jih imel eden poškodovan)Vseeno pa ne smemo spregledat ,da si moj klub tako dragih igralcev za vzdrževanje zaradi manjše dvorane ne more privoščiti.
Če obstaja kakšen igralec ,ki rabi mladega igralca za osebno rabo se ,da zgoditi ,da mojega igralca klikne.No s tem dobi moj klub denar in lahko kupi bolšega igralca.Čeprav je oglaševanje igralca prepovedano pa mislim ,da če komentiraš igro in se pri tem zgovarjaš na igro to še ni prepovedano saj sem odsvetoval nakup.
Da bi povabil Zgube naslednjo leto spet nima smisla saj lahko dokupim bolše igralce.No čeprav osebno verjamem ,da sem v res težki ligi pa je bilo komentiranje prijatelske igre vsaj za mene bolj iskanje luknje v zakonu.Na parmovi lahko kadiš ,ker si sam odneseš pijačo ,ker je prepovedano kaditi če se streže jaz pa ne oglašujem igralca le komentiram.Če dobim za njega miljon bom kupil bolšega igralca ,če pa ne dobim pa ne bom spuščal cene ampak ga bom po najbolših močeh treniral.
Torej zavedam se ,da ima ekipa zgube igralce ,ki me lahko premagajo za 20 pik a jaz sem le komentiral igrco,(pa čeprav prijatelsko ,ki ne steje niti za točke niti za obisk niti za denar)če pa je moj nasprotnik gledal na osebno razpoloženje svoje ekipe pa nisem kriv.Sčasoma boš ugotovil ,da se vsakič ,ko prodajam igralce javlam na forumu ,ker ta trik bolše dela kot oglaševane Comunitivy ,kjer ti igrca oglašuje tvojega igralca le zadnjih 40 minut.Se opravičujem ,če sem te ratjezil kar ni bil moj namen.lp