nije stvar u lazima i licemjerju problem je sto 90% ljudi koji su dio nase "zajednice" uopce ne razumiju i ne prate stvari vezane za repku i glasat ce za onog ciji im se nick najvise svidi -.-
druga stvar koju opet napominjem je da nam treba KRILO za bilo kakav rezultat,e sad ja ne znam kaj vi ocekujete da ce se nekim cudom stvorit to fucking krilo samo od sebe?
za dezurne dusebriznike koji se tolko busaju u prsa da rade ovo ili ono za repku,ajde zanemarite svoj klub za 7,8 sezona i imat cemo to krilo i moci cemo pricat o nekim boljim rezultatima
nije da ja govorim da nam repka po igrackom kadru je katastrofalna ali to krilo nam radi probleme kolko sezona vec?
jebemu svi se busaju u prsa ja ovo,ja ono,a niko ne bi pomaknuo prstom da napravi nesto konkretno...
s tim da ne bi krivo protumacili ljudi,ja nit sam kandidat pa da pljujem sve i dizem sebe nit se imam u planu kandidirat ikad jer ljudi na ovom nasem forumu da oprostite samo jedu govna i prave se pametni cak i kad nema potrebe(cast iznimkama)
uostalom mi i da osvojimo ovaj euro opet bi se nasao neko pametan i rekao e mogli smo nabit talijane ili spanjolce ili koga vec s 86 razlike jer em smo takav narod opcenito em se uvijek nade neko ko misli da moze bolje...uzmimo za primjer ciru i sinove,jos danas ima panjeva koji tvrde da bi nogometnu repku odveli do zlata 98-e,a zaboravljaju da su bas taj turnir zizu i ronaldo bili u najboljoj formi ikad.no dobro da se vratimo na bb isto tako se zaboravlja faktor srece sto je u bbu cak i prevelik faktor jer nama ako se desi ozljeda ili nekakav random pad forme ili neko od reprezentativaca ode u ruke nekom retardu tu se automatski desava ogroman problem
no dobro opet sam napisao previse ali cisto da ukazem na probleme koji muce nas napaceni narod :P