OKC (O1D14) vs MEM (O2D15) - Jätame nende kaitse ja ründe rankingu vaatamata (tänu lisaaegadele). Erinevalt vanadest peerudest (SAS) ei mängi Oklahoma ainult kodus täiega. Memphis tuli ja varastas kohe esimese võõrsil ära. 2 noort tulistajat vs väga ühtlane kooslus. Oklahoma võidab, kui mõlemal põhimehel on hea päev ning sinna lisandub keegi x faktor. Memphis võidab kõikidel teistel päevadel. Oklahoma noortel püssidel on suhteliselt tihti hea päev:) Seeria tähtsaim hetk oli 3 lisaajaga viies mäng. See võttis kahjuks kõik mehud Memphiselt ära. Peale seda teele asudes oli pakk kerge tulema. Arvan, et tänaöine mäng jääb ka seeria viimaseks ning Dallase vastu asetub Noorte tulistajate võistkond. Ei teagi kumb sobivam vastane oleks. Tiitli võitmisel tuleb kõiki võita. Eriti vahet pole, kumbki pole eriline Dallase ohustaja. 4-2.
LAL (O9D9) vs DAL (O4D3) - Kas Dallasel on eelmise hooaja võitjate vastu võimalus. Esimene ring näitas, et neid on võimalik võita. Peale esimest mängu oli koduväljakueelis käes. Peale teist mängu hakkasin mõtlema juba sweepi peale. Rääkigu teised mida tahes P.Gasoli jura mängu kohta. Gasol oli täiesti mängus. Keda polnud oli R.Artest ja Lakersi pink. Dallasel on NBA parim pink hands down + sinna lisada Nowitzki, keda kindlasti on kõige raskem kaitsta. Viskab taha kaldumise pealt. Ainuke kes Nowitzki kinni võtab on Nowitzki ise (ehk paneb visked mööda). Chandler on sümboolse kaitseviisiku mees ning vahetus tal on samuti päris kõva kaitses. Kidd on Kidd, need paar sammu mis ta kiiruses on kaotanud, teeb tasa oma kolmeste täpsusega (milles ta algusaastatel oli päris sakk). 0-4.
CHI (O5D2) vs ATL (O16D5) - Mina olen jälginud D.Rose-i juba ülikoolist saadik (Memphis). Võite rääkida D.Wade-idest ja L.James-ist palju tahate, aga see mees on praegu NBA kõige plahvatuslikum vend. Chicago kaitse oli see mis selle võidu tõi. Atlanta rünnak oli enam vähem sama mis põhihooajal (ehk siis tabeli lõpus). Mõlemas mängus mille Chicago kaotas, tabas Atlanta ikka väga hästi korvi. Kindlasti jätab pitseri tervele seeriale põhimängujuhi K.Hinrich-i vigastus Orlando seerias. 4-2.
BOS (O6D6) vs MIA (O6D4) - Noored ahvid vs vanad ahvid. Suhteliselt sarnased meeskonnad. Ootasin suuremat vastasseisu, kuid nii läks. Eraldi tuleks ära märkida, et mängud võideti siis, kui Heati kõik kolm "mängijat" tegid oma ära. Ainukeses mängus mis kaotati oli üks kolmikust koju jäänud (või mcdonaldsisse jäänud). Viiendat mängu vaadates tundus, et Boston ikka saab veel koju mängima, kuid siis pani Lebron 2 hullu näkku, mille peale Boston lihtsalt tegi veel 3 lolli pallikaotust. 1-4.
NB! Sulgudes meeskonna playoff näitajad. Homme proovin kirjutada ka tulevaste seeriate kohta (muidu väidate, et olen ainult peale mänge targutaja). Minu enne playoffi pakutud konverentsi finaalid olid järgnevad: SAS vs DAL ja CHI vs MIA. Finaali pakkusin DAL vs CHI. Peale esimest ringi arvamused muidugi natuke muutusid, aga sellest juba homses kirjutises. Lisaksin siinkohal veel, et mina olen vaadanud ära kõik Dallase 82 hooaja mängu (sinna kõrvale ka veel nipet näpet olulisemaid mänge, nagu LAL vs BOS, CHI vs MIA jne) ning kõik siiamaani toimunud playoff mängud. Erinedes kindlasti nendest meestest, kes ainult teiste muljeid loevad ning ainult highlighte vaatavad. Peace out!
Last edited by Kukoc at 5/13/2011 11:59:23 AM