Sezona 23!!!
Tkole po teh dramatičnih volitvah sem ponovno izvoljen! Glede na število glasov bi reku d uživam podporo večine.
Pač po lanski izjemno uspešni sezoni gremo v to z velikimi pričakovanji. Seveda bo uvrstitev v drugi del lep uspeh zavedat pa se moramo naših tekmecov, ki vsi računajo na podoben izplen torej boj za eno izmed prvih dveh mest.
Na začetku sezone sem naredu velik vpoklic igralcev. Torej če slučajno še kdo ve za kakšnega kandidata, ki še ni bil vpoklican naj me kontaktira. Sicer pa se bom z lastniki vseh vpoklicanih tud pogovoril o nadaljnih načrtih.
Razpored tekem:
Prva tekma: Shqipëria 86 - 112 Slovenija
25.3.2013 19:30:00 Slovenija - Bulgaria
1.4.2013 19:30:00 Scotland - Slovenija
8.4.2013 19:30:00 Slovenija - Luxembourg
15.4.2013 19:30:00 Slovenija - Rossiya
22.4.2013 19:30:00 Slovensko - Slovenija
29.4.2013 19:30:00 Israel - Slovenija
No pa še kratko poročilo prve tekme proti Albaniji
(23353)Dobro vemo da je vsak začetek težak, tko da smo štartali v novo sezono previdno. Na srečo pa smo dosegli lepo zmago, ki nam bo popotnica za preostalih 6 tekem. Kaj naj povem. Vpoklicani so bili sami stari obrazi, zaenkrat jih je samo 12. Pri reprezentancah v tej sezoni ne bo sprememb GE, tako da bo še eno sezono več dominirala igra pod koš. Imeli smo dobro pripravljenost vpoklicanih igralcev, tako da smo posledično imeli tudi lepe ocene v reportu tekme. Seveda na te ocene vpliva več dejavnikov vsekakor pa smo s prvo tekmo lahko izjemno zadovoljni!
Najboljša strelca tekme sta bila Navršnik ter Velićević s 22 točkami! Torej pohvala fantom in gremo naprej!