pozdrav ekipa, danas smo odigrali petu utakmicu eurobasketa i upisali prvi poraz, -8 protiv Estonije...
(38843)isti trud uz naš promašen fokus...
opet sam zajebo stvar, Estonac me fino navukao, i promašeni gdp nas je koštao pobjede...
uz to, bilo je nekoliko faktora koji su otišli na njihovu stranu...
prvo povreda našeg najboljeg vanjskog Krapića, odma u prvoj minuti... da je birao, ne bi mogao izabrat važnijeg igrača za nas...
najjači vanjski defanzivac i dodavač u reprezentaciji out, a protivnik igra vanjsku taktiku...
drugo skok, dok su radili prednost u drugoj četvrtini imali su ogromnu prednost u skoku, do kraja smo to izjednačili, ali nam to malo znači...
i za kraj, naša standardna boljka, slobodna bacanja... 11 od 26 u ovakvoj tekmi je premalo i preloše...
pored Dževada i Ćivića koji imaju 2 FT, podbacili su i ostali, uglavnom 6-8 FT...
najbolji u našim redovima su bili Bošnjak sa 25p i 11 skokova te Rizvanović sa 24p 16 skokova i 5 asista...
nažalost, nije bilo trećeg igrača koji bi im se priključio...
sve u svemu, šta je tu je...
ostaju nam 2 tekme do kraja da probamo pobijediti... ako i pobijedimo, vjerojatno ćemo opet biti glavni luzeri sa 6-1 scorom koji ne prolaze dalje zbog koš razlike...
hvala svima koji su došli na chat i pratili reprezentaciju, ne mogu vam opisat koliko mi je krivo zbog poraza..
čujemo se nakon treninga u petak...