+1iskreno,pošteno
Tudi jaz ne bom spet pametoval in pisal cele romane,ampak za nekater tekme se mi zdi precej logično.Kot prvo moram povdariti,da si nikoli ne bi upal staviti na Pepy proti Docu,če bi vedel,da:
-bo igral osnovni napad vs 2-3 obrambo
-zgrešil 2 predvidevanja
Ampak po tekmi je to malo bolj razumljivo,čeprav še,kljub temu,težko dojemlljivo.
Mnenje:
Če malo primerjamo z mojo tekmo,se da nekatere stvari vsaj lažje obrazložiti:
-Švatarak je bil zaradi cone 2-3 najbolj pod pritiskom,ker sem igral pod koš (od tu tudi več osebnih napak) Jerin/Vukojanec/Knutiš...pa tudi drugi,saj pri 2-3 pride do prevzemanja vseh igralcev.
-skok na Docovi tekmi-poleg 2-3 obrambe tudi več zgrešenih metov-torej več obrambnih skokov,posledično,da skupno več skokov
-tesen izid-že 100x povedal:notranje taktike/zunajne taktike,ekipa za pod koš itd.....
Posebej bi pa izpostavil tole,kar je tudi bilo opaziti na moji tekmi:
Cono 2-3 igramo predvsem zaradi skoka in v nekaterih primerih tudi boljše notranje obrambe.Lahko pa koristimo,kot preusmeritev GE!!! To pomeni,da bodo igralci več žog zmetali z razdalje/polrazdalje,kot pod košem!
 Nisem imel,tako dobrega odstotka meta,čeprav bi ga od odlično pripravljenega Vukojaneca pričakoval proti ne najboljši OPK nasprotnika (pa je malo več metal z polrazdalje zaradi 2-3 obrambe)
P.S.-GE je krivičen do zunajnih taktik oz so notranje priviligerane.