sLOVEnija : Ukrajina
(23056)Zmaga za polfinale!
Sedaj je težko napisat poročilo tekme vendar vseeno bom sestavil skupi nekaj stavkov.
Izjemno močan nasprotnik, ki je skor vse tekme v zadnjih sezonah odigral pod koš. Dve sezoni nazaj so klonili šele v finalu proti Špancem tako, da je bila v tej sezoni njihova velika želja vsaj ponovitev finala. Žal so naleteli na preveliko oviro, torej na našo fenomenalno reprezentanco!
Oboji smo igrali pod koš mi pa še cono 2-3. Začetek je bil katastrofalen in ko so povedli 20-10 torej -10 sem počasi že izgubljal upanje... Vendar že do konca četrtine odlična Slovenija, in ujeli smo priključek. Nato smo v drugi četrtini celo povedli in odšli na odmor s prednostjo 7 točk. Res sanjski polčas in takrat sem že razmišljal o polfinalnem tekmecu.
Sledila je šokantna tretja četrtina, ki smo jo izgubili -13 točk in pred zadnjo četrtino zaostanek -6...
Spomnim se sezon, ko je reprezentanca praw v zadnjih četrtinah nadoknadila tudi večje zaostanke in prow to se je tudi zgodilo. Res spet smo pokazali tiste šampionske čase, ko smo imeli legende kot je bil N. Marinc, ki je praktično sam odločil tekme. Tokrat je prevesila ekipna igra, ki krasi našo reprezentanco že celo sezono. Enostavno kljub odsotnosti 6ih igralcev, ki bi ob boljši pripravljenosti igrali tako tekmo, smo pokazali da smo boljši in da smo zasluženo zamgali!
Pričakoval sem razburljivo končnico vendar fantje so rutinirano pripeljali Slovenijo do polfinala. Končni rezultat 113-102 +11 in polfinale je tu!
Vsi lastniki morate bit ponosni na svoje igralce/trenirance, kar pa je najpomembnejše ta tedn MORATE POSKRBETI ZA ODLIČNO PRIPRAVLJNOST, DA GREMO LAHKO V POLFINALU V BOJ ZA FINALE!
Žal bomo igrali v gosteh proti Portugalski vseeno pa ni predaje!
Last edited by ElanNM at 2/18/2013 2:57:40 PM