Panowie - nie chciałbym żadnych oskarżeń, ani tłumaczeń co kolejkę... Dlatego piszę od razu kiedy zobaczyłem, że jakaś "afera" znowu się w LR zrobiła....choć tym razem nie przez moją drużynę....
Otóż jak już kiedyś wyjaśniałem - mam szeroką kadrę. Sam pewnie musiałbym się zastanowić jaka jest moja pierwsza piątka.... Na przykład taki Grygierczyk jest 8 pod względem pensji a niemal na każdej pozycji mógłby zagrać w S5..... Takich przykładów mam kilka....
Podkreślę jeszcze raz - dla mnie najważniejsze są trening i forma - dlatego dbam o to, by zawodnik trenowany miał 48 minut na potrzebnej pozycji, a reszta z szerokiej kadry (powiedzmy S10) wyrobione minuty (mniej więcej 55-75). Jeśli na skutek różnych zdarzeń (kontuzje, faule, zmiany trenera, itd) któryś z tej S10 nie będzie miał wyrobionych minut, to wystawię go, w zależności od potrzeb minutowych w pierwszej piątce lub na rezerwie. Nie będę zwracał uwagi, czy dany zawodnik jest 2, 6, czy 8 pod względem pensji....
Jeśli ktoś ma z tym problem - to ja nie mam nic przeciwko temu by "karać" mnie walkowerem. Traktuję LR jako zabawę , uzupełnianie treningu i minut.
Mam nadzieję, że jasno przedstawiłem swoje stanowisko w tej sprawie
Last edited by Mr.President_ELIT at 7/30/2016 5:22:48 PM