Komisyjnie konta się przejąć nie da.Naturalnie m4ti_ może udostępnić komuś hasło itp., ale jest to zagrożone karą grzywny dla osoby, która zdecyduje się tym kontem zarządzać (jak tylko sprawa wyjdzie na jaw). W ostateczności może to doprowadzić do zamknięcia obu klubów.
czy to dobrze to bym polemizował nawet nie chciało mu się mowy wyborczej napisać .
Poirytywany nieustannym płaczliwym brzęczeniem na forum jednego sfrustrowanego Sitha postanowiłem uciec na chwilę od problemów i udałeś się na wycieczkę. Poleciałem odebrać mój nowy miecz świetlny. I akurat gdy przelatywałem w okolicy, którą wy - Ziemianie nazywacie Pasem Oriona, to stwierdziłem, że warto zobaczyć co tam słychać u naszych młodych padawanów. No więc połączyłem się z nimi telepatycznie. I nagle wyczułem, że emanuje od nich większa moc niż ostatnio. Szybko spostrzegłem się, że po prostu jest ich więcej.A takie piękne opowieści o swojej "mocy" też pisał?:DEhh...podobno się czepiam i atakuję bezpodstawnie.
Poirytywany nieustannym płaczliwym brzęczeniem na forum jednego sfrustrowanego Sitha postanowiłem uciec na chwilę od problemów i udałeś się na wycieczkę. Poleciałem odebrać mój nowy miecz świetlny. I akurat gdy przelatywałem w okolicy, którą wy - Ziemianie nazywacie Pasem Oriona, to stwierdziłem, że warto zobaczyć co tam słychać u naszych młodych padawanów. No więc połączyłem się z nimi telepatycznie. I nagle wyczułem, że emanuje od nich większa moc niż ostatnio. Szybko spostrzegłem się, że po prostu jest ich więcej.