Pont pártatlanként mondom, hogy amit Terry csinált, az rapid sakkban "mehet tovább", nemhogy kiállítás nem járt volna érte. De sajnos pont egy olyan játékvezetőt küldtek, aki nem bírta ki, hogy ne itt élje ki a szereplési vágyát, persze emiatt fájjon az UEFA feje, nem érdekel. Viszont minden magára valamit is adó bíró tudja, hogy ilyen meccsbe csak nagyon komoly indokkal lehet ilyen módon "belenyúlni", engem ez zavart a legjobban.
miután Terry is elismerte, hogy jogos volt és hülyeséget csinált, szerintem elismerhetjük, hogy jó döntést hozott a bíró. :) aki egyébként szinte tökéletesen vezette a meccset.
Peter: én se dőltem a kardomba :)
mellesleg Kassaihoz mit szóltok? az első 11-es szerintem megadható volt, csak az volt a baj, hogy a mezőnyben két ilyet nem fújt be, pedig látnia kellett, tehát valamelyiknél biztosan hibázott. ezt mondjuk kompenzálta valamennyire a Bayern-büntetővel, ami viszont, ha már befújta, akkor piros lap is (szabálytalanság egyértelmű gólhelyzetben). a Madrid második gólja pedig a Sat1-en mutatott ismétlés szerint pont annyira volt les, mint Sanchezé tegnapelőtt. meg a mezőnyben is néha összevissza fújt - és mégis kézben tartotta a meccset.
Last edited by Mod-casaubon at 4/26/2012 5:13:43 AM