Tai taip

manau kadangi nepaeme sezo pradzioje ir nebuvo tiek vertas

Bet tada as ir teprasiau realiai 3.7 kk

tiesiog procentai mazi man buvo ir teko prasyti bent 4.5 kk kad bent normalesnes bapkes gaut

Dabar kai procentai 96 % aisku galeciau ir uz 4 kk isleisti, bet man reiks pirkinio tai norisi kuo didesne suma surinkti jam

nes pg lb brangus

na as nustebes nebusiu, sakau jau pirkejas yra, tik ar spes litus surinkt

Jei pats matai uz 5.1 kk iseidyneja prastesni tai manai mano 4.25 kk nevertas ? Jei per puse sezo galima is jo 1 kk uzdirbt tai manau kiekvienas mastantis ir turintis laisva lita bei treniruotems vieta paimt nores

Beda tik ta, kad matai daug kas neturi kur trenkiu duot, visi ekipas susideje ir t.t Dabar lb netinkamas laikas ji parduot, nes isorine tik stipri ir pvz LBBL jo neimtu lemiamoms dvikovoms. Bet sezo pradzioje drasiai pirktu. Cia zaidejas tokiems pirkejams kurie jau nekovos del 1 vietos grupeje LBBL, jis zemesniu lygu zaidejai speju dabar galetu pirkt arba tie kurie tiesiog litus sutaupe laukia kito sezo sitame atkrintamosiose nesikaus. Puolime sitas zaidejas super. Paziurek i statistika. Taikliausias ekipoje jis. tiek dvitaskius tiek troicus meta beveik 50 % taiklumu, net lygoje pagal juos 1-2

pas mane kadangi lb geros gynybos, tai jis knisa mane nes trenint gynybos nebesinori, nes kitiems jos nebereik. Siaip nematau jokios bedos jei nieks nepaims

Meginsiu laimet su sia sudetimi. Jei laimiu, kita seza nebeparduosiu jo. Paskutini syki dejau i rinka

Kita seza Pg pirksiu pardaves ka nors is uzsienieciu ;) nes man patikek sirdis skauda ji parduot ;) nes tiek priplanaves ji esu kaip istrenint tobula, kuris vienas ekipai pergales temptu. Ir zinau kad pardaves jau tokio nebenusipirkciau niekad, nes rinkoje nera beveik tokiu, arba lb lb brangus.