1.- ο γκοεσας ηταν καταρτισμενος επαιξε ολοκληρο 48 λεπτο.το ψιλιαστηκα οτι θα εκανε κατι τετοιο ο αγορ και για αυτο εβαλα τον καινουριο συνταξιουχο να τον μαρκαρει αφου ειναι ο καλυτερος αμυντικος μου αλλα εβαλα και τον καλυτερο αμυντικο αναπληρωματικο (ισπογλου) αφου φανταζομουν οτι ο γκοεσας θα κουραζοταν ολο το ματς
ο γκοέσας έχει χάλια αντοχή από όσο θυμάμαι...αν ο Γιώργος του έβαζε αναπληρωματικό χειρότερα θα ήταν για σένα και όχι καλύτερα...
3.- αν παιζαμε στην εδρα μου, με απουσια του olic παντα μιλαω και οι δυο με κανονικη διαθεση παλι θα κερδιζα και με μεγαλυτερη διαφορα.
αυτό δεν μπορείς να το ξέρεις...ένας σέντερ με 7 σουτ- ριμπάουντ και 14 άμυνα βγάζει γύρω στο 9,5...δεν σου λέω ότι αυτά έχει ο παίχτης του Αγόρ απλά μην κρίνεις από τις βαθμολογίες τόσο πολύ...αν παίζατε στην έδρα σου με ίδια διάθεση πιστεύω ότι θα έχανες...η διαφορά διάθεσης είναι μεγαλύτερο πλεονέκτημα από την έδρα...αν ήταν όπως λες θα ήταν πολύ δύσκολο να σπάσουν οι έδρες των καλύτερων ομάδων...και όμως σπάνε...
όσο για τις ήττες σου θα συμφωνήσω ότι ήσουν πολύ άτυχος και έχασες παιχνίδια τα οποία θα είχες παλέψει περισσότερο...
μαλλον ο γιωργος ειναι τοσο ''σφιχτος'' :) που δεν πληρωνει ενα γιατρο (δεν εξηγουνται αλλιως τοσοι τραυματισμοι)
πραγματικά αμφιβάλλω γι αυτό...ο γιατρός βοηθά τον παίχτη να αναρρώσει πιο γρήγορα, αλλά δεν νομίζω να αποτρέπει τους τραυματισμούς...εγώ πάντως με αξιοσέβαστο είχα 5 τραυματισμούς σε 1 σεζόν...τώρα έχω μέτριο και ούτε θυμάμαι από πότε έχει να μου τραυματιστεί παίχτης...για τους τραυματισμούς είναι άλλα που μετράν περισσότερο..
όπως οι αντοχές των παιχτών σου, αν τους βάζεις να παίζουν 48λεπτα, ίσως η εμπειρία...από ότι ξέρω οι τραυματισμοί είναι κάτι τυχαίο και δεν ξέρω κατά πόσον μπορείς να το αποτρέψεις...
Last edited by GIANNIS.K. at 3/4/2012 5:11:35 PM