Mislim da niti jedan post nije bio isti. Pored toliko pozitivaca i afirmativnih korisnika neko mora biti i negativan. Sto se tice
tvog gnusanja mojim postovima rjesenje je vrlo jednostavno. Nemoj iste citati. I normalno nemoj nista kritikovati. Budi pozitivan.
ja ne znam koji je vrag vama na ovom forumu... prvo mi levat par postova ranije kaze da ne smijem pisati, sad mi ti kazes da ni ne citam... GM kaznjava spominjanje pjevaca, sta je sljedece?
covjek haman ne moze nista pametno procitati, samo neka podmetanja, optuzbe, zavist, prepucavanja izmedju dva klana...
daj mi reci sto konkretno imas od takvih postova i filozofije da moras svakom loncu biti poklopac? tko god se javi na forum, ti iz pastete iskocis i govoris mu sta da radi i misli, usput ne propustajuci sansu da ocrnis izbornika, i sve koji mu daju podrsku...
na kraju krajeva, nema smisla plakat nad prolivenim mlijekom... uvjeren sam da je i Leonidas sam svjestan da se zajebao sa pristupom tekmama... ali da je uspio dobit Latviju s laganicom onda bi tek kralj bio, i imali bi fantasticne sanse za prolazak dalje..
na kraju jedna losa cetvrtina presudila...
sad se treba okrenut kako poboljsat postojeci kadar... kad ja kao newbie mogu skupit 1m i dati za potencijalnog reprezentativca (ako bude srece trenirat cu ga do A repke, za U21 sigurno), mozete i vi glavonje iz prve i druge lige izasrat srce kupit potencijale za A repku i trenirati ih..