BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > OFF-topik (Film, színház, muzsika)

OFF-topik (Film, színház, muzsika) (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: blive

This Post:
00
190094.550 in reply to 190094.549
Date: 4/25/2012 3:17:02 PM
Overall Posts Rated:
6262
Sziasztok!
Chelsea szurkolóként kicsit elfogult vagyok, de azért azt meg kell hagyni, hogy a Chelsea megérdemelte a továbbjutást. 10 emberrel 60 perccel keresztül hősiesen küzdve verték vissza a támadásokat. Azt el kell ismerni, hogy bunker foci volt a javából, de hát egy Barca ellen csak ezzel lehet bármit keresni. viszont ha megnézitek, amikor bajban volt a csapat, akkor két passzal átjátszották a Barca védelmét és lőttek egyből egy gólt emberhátrányban. + járt már egy ilyen továbbjutás a Chelseanek :)

From: Norbi

This Post:
00
190094.551 in reply to 190094.549
Date: 4/25/2012 3:24:58 PM
Egerszeg Rottweilers
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
173173
Second Team:
Badacsony Walkers
Várj egy picit, nem én kezdtem ezt a témát! A bírói döntésekkel meg hagyjál békén, a Betis elleni 2:2-es bajnokin a 90. percben az egyik Betises védő kézzel ütötte ki a gólvonalról a labdát, azt miért nem említetted meg? Vagy olyan 11-es nem lehet kapni? Amúgy meg volt olyan 11-es ami talán kétséges volt de megadták nekünk, de kérlek! Emberek vagyunk, mindenki hibázik! Ha ez nem lehet elfogadni akkor gyártani kell egy gépet, az nem fog hibázni hidd el!

From: kaygee

This Post:
00
190094.552 in reply to 190094.551
Date: 4/25/2012 3:57:02 PM
Overall Posts Rated:
173173
Várj egy picit, nem én kezdtem ezt a témát!

Ebben hibásnak érzem magam, mert tőlem indult a lavina a másik topikban. Mindenesetre annak örülök (de csak annak), hogy megélénkült a fórum, a vitának annyira nem.

Ide is elnézést kérek.

UI: Abszolút nem a parázsra szeretnék olajat önteni, ugyanis totál pártatlan vagyok, felőlem más is állhatna itt a döntőben. Pont pártatlanként mondom, hogy amit Terry csinált, az rapid sakkban "mehet tovább", nemhogy kiállítás nem járt volna érte. De sajnos pont egy olyan játékvezetőt küldtek, aki nem bírta ki, hogy ne itt élje ki a szereplési vágyát, persze emiatt fájjon az UEFA feje, nem érdekel. Viszont minden magára valamit is adó bíró tudja, hogy ilyen meccsbe csak nagyon komoly indokkal lehet ilyen módon "belenyúlni", engem ez zavart a legjobban.

This Post:
00
190094.553 in reply to 190094.552
Date: 4/25/2012 4:09:10 PM
Egerszeg Rottweilers
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
173173
Second Team:
Badacsony Walkers
Akkor itt is mondom, hogy a focis témát én kezdtem el csak a Barcára gondoltam azzal mondattal amit kiemeltél :)

De sajnos nem tudok egyet érteni Veled! Tudom, hogy emiatt mindenki elfogultnak fog tartani de nem csak Terryt, hanem Lampardot is ki kellett volna állítani! Volt ugye egy nagyon csúnya becsúszása hátulról, ollóbazárta a barcás játékos lábát, már az magában érhetett volna egy piros lapot, de két sárgával is ki kellett volna küldeni, ez nem történt meg, pedig volt egy két szituáció mikor nyugodtan kaphatott volna sárgát. Attól, hogy volt már egy kiállítás és egy 11-es is, attól még ugyanúgy sárga a sárga és piros a piros.
Én nem akartam kirobbantani ezt a vitát, ez már nem változtat a tényen, hogy a Chelsea a döntős, innentől kezdve felesleges összevesznünk egymással, nem is ez a szándékom, bocsássátok meg nekem, hogy ilyen lettem ebben a pár órában, de amit ki kell mondanom azt ki kell mondanom!

From: Kusti11

This Post:
00
190094.554 in reply to 190094.553
Date: 4/25/2012 4:37:13 PM
kk zte
II.3
Overall Posts Rated:
3434
Second Team:
kk zte II
De sajnos nem tudok egyet érteni Veled! Tudom, hogy emiatt mindenki elfogultnak fog tartani de nem csak Terryt, hanem Lampardot is ki kellett volna állítani! Volt ugye egy nagyon csúnya becsúszása hátulról, ollóbazárta a barcás játékos lábát, már az magában érhetett volna egy piros lapot, de két sárgával is ki kellett volna küldeni, ez nem történt meg,

Dani Alves páros lábbal beleszállt a kapusunkba Abbiatti, még sárgát sem kapott.
16-oson belül elütötte Boatenget, csak a 11-es maradt el, akkor pedig sárga és Alves is lemegy.
Jah, és akkor még úgy-e a 11-es amit kaptattok.
Ha beütjük a 11-est, akkor 2 -2, az 50 percbe.
10 ember nálunk, 10 ember nálatok.
Mondom jobb a Barca, mint a MILÁN, ezzel semmi gond.
Ha tisztán nyertek 8 -0 elismerem, de erre nem vagytok rászorulva.
Erre példánk nekünk is van, amikor a Juve ellen nem egyenes volt a gól vonal.

This Post:
00
190094.555 in reply to 190094.554
Date: 4/25/2012 4:44:47 PM
Egerszeg Rottweilers
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
173173
Second Team:
Badacsony Walkers
Tisztában vagyok vele, hogy oda vissza működik a dolog, tudom, hogy vannak kedvező és kedvezőtlen döntések egy csapatnak, de most a tegnapi meccsről beszéltem.
Már mindegy, lehiggadtam.

From: Kusti11

This Post:
00
190094.556 in reply to 190094.548
Date: 4/25/2012 5:04:03 PM
kk zte
II.3
Overall Posts Rated:
3434
Second Team:
kk zte II
Úgy látom még mindig nem érted amiről beszélek.
Am Te is mondtad, hogy az NB II-t össze akarják vonni, úgy hallottam, hogy ha összevonják akkor lép életbe a létszámemelés az NB I-ben.

Én értem Te miről beszélsz.
Igen 1 csoportos NB II lesz 2013 -2014 szezon őszétől.
Következő szezon meg a 2012- 2013 szezon lesz.
Ha minden csapat elfogadja, akkor már a következő szezon is 1 csoportos lenne.
DE NEM fogadta el 5 csapat, ezért a jelenlegi állás szerint 2 csoportos lesz az NB II, a következő szezonba is!!!!
Ha 2013ba emelnek a létszámon akkor nekünk teljesen mindegy már, mert mi 1 szezonnal előbb estünk ki.
Elmondtam már csak, hogy maradhatunk bent.

This Post:
00
190094.557 in reply to 190094.552
Date: 4/25/2012 5:49:28 PM
Overall Posts Rated:
8181
Én is pártatlan vagyok, nekem aztán tökmindegy, kik játsszák a döntőt, de amit Terry csinált, az a világ összes sportpályáján piros lap kell, hogy legyen.
A labda a közelben sem volt, ő meg szándékosan belerúgott az ellenfélbe. Hogy hova, mivel, mekkorát, az ilyen esetben nem lehet befolyásoló tényező.

A többi - későbbi kommentben említett - szabálytalansághoz, elmaradt laphoz nem tudok hozzászólni, nem láttam a meccset, Terry megmozdulását is csak összefoglalóban láttam.

És ha már a témánál vagyunk, egy kicsikét mégis megcáfolom önmagamat a teljes pártatlanság kapcsán - én mindig a spanyol és az angol focit szerettem a leginkább, színvonalasabbnak és látványosabbnak tartom, mint az olasz-német-holland-satöbbi bajnokságokat. Sőt, szerintem jelenleg a világ két legjobb csapata a Barca és a Real. DE! Most kimondottan örülök, hogy mindkét csapat kiesett, még úgy is, hogy a Realt az általam szívből gyűlölt Bayern ejtette ki. Ennek az oka pedig az, hogy amit az említett két spanyol csapat mostanában művel - a tényleg jó és látványos focin kívül - hisztiben, színészkedésben, az túlmegy minden határon, és ideje volt már, hogy visszaüssön.

This Post:
00
190094.558 in reply to 190094.557
Date: 4/25/2012 5:57:24 PM
Overall Posts Rated:
350350
No, meg a mindkettőjük kiesése ellentmond minden előzetes összeesküvés elméletnek...
Elterjedtek olyan pletykák, hogy direkt sorsolta így az UEFA a negyed- és elődöntők párosítását, ezzel kvázi irányított El classicót szerettek volna a bl-döntőben is. Ezek a találgatások tegnap és ma dugába dőltek. Talán mégsincs UEFA-maffia vagy ez a páros kiesés (Barca+Real) is direkt volt a fentebbi elméletek cáfolására?!
Vajh, hol az igazság??

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 4/25/2012 5:58:25 PM

This Post:
00
190094.559 in reply to 190094.558
Date: 4/25/2012 6:22:37 PM
Pocak KK
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
228228
Second Team:
BC Paunch
Barca szimpatizánsként azt kell mondjam sajnos, hogy egy emberhátrányban lévő csapat elleni agyonnyert meccset így elbukni nem volt szép.Megérdemelte-e a Chelsea? Naná,hisz mindent kibírtak,sőt válaszuk is volt rá.Ettől függetlenül kedvelni továbbra sem fogom őket-de a teljesítményüket maximálisan elismerem.

A mostani Real-kiesés miatt viszont nem dőlök a kardomba-hogy finoman fogalmazzak...

From: Cimi

This Post:
00
190094.560 in reply to 190094.559
Date: 4/25/2012 6:32:45 PM
Overall Posts Rated:
146146
teljes mértékben egyet értek önnel uram. minden témában:-)
de én sirtam,hogy kiestek a lilák:-)

Advertisement