Én is pártatlan vagyok, nekem aztán tökmindegy, kik játsszák a döntőt, de amit Terry csinált, az a világ összes sportpályáján piros lap kell, hogy legyen.
A labda a közelben sem volt, ő meg szándékosan belerúgott az ellenfélbe. Hogy hova, mivel, mekkorát, az ilyen esetben nem lehet befolyásoló tényező.
A többi - későbbi kommentben említett - szabálytalansághoz, elmaradt laphoz nem tudok hozzászólni, nem láttam a meccset, Terry megmozdulását is csak összefoglalóban láttam.
És ha már a témánál vagyunk, egy kicsikét mégis megcáfolom önmagamat a teljes pártatlanság kapcsán - én mindig a spanyol és az angol focit szerettem a leginkább, színvonalasabbnak és látványosabbnak tartom, mint az olasz-német-holland-satöbbi bajnokságokat. Sőt, szerintem jelenleg a világ két legjobb csapata a Barca és a Real. DE! Most kimondottan örülök, hogy mindkét csapat kiesett, még úgy is, hogy a Realt az általam szívből gyűlölt Bayern ejtette ki. Ennek az oka pedig az, hogy amit az említett két spanyol csapat mostanában művel - a tényleg jó és látványos focin kívül - hisztiben, színészkedésben, az túlmegy minden határon, és ideje volt már, hogy visszaüssön.