BuzzerBeater Forums

BB Eesti > kes tuleb nba meistriks..

kes tuleb nba meistriks..

Set priority
Show messages by
From: TGM

This Post:
44
172171.55 in reply to 172171.54
Date: 5/12/2011 4:37:26 PM
Overall Posts Rated:
1010
Minu arvates on preagu suht raske öelda ära, kes finaali saab, aga selles olen kindel, et võitja tuleb kindlalt Idast.

Läänes on tõesti head mängu näidanud Dallas, aga nad põhihooajal olid nad tõsistes raskustes Memphisega. (3-1 Grizzudele hooaeg) ja visates nende vastu kõigest 92p mängus ( mida tegelikult vähe nende kohta).
OKC (2-1 põhihooaeg Mävvudele) Mavericks nende vastu pannud 102 keskmiselt. Tõsi, et OKC kaitse ei pruugi nii hea olla, aga suure tahtmisega võivad imesi teha ( ning Karrrrli hea märkusena peab ära tooma Perkinsi lisandumise OKC,le, kes annab kaitsele kõvasti juurde) ja kui Mavericksil visked ei lähe hästi, siis on metsas kah.
Kokkuvõtteks kaldun siiski Dallase poole.

Idas Chicago (Tänases võidus vägagi kindel või äärmisel juhul nende 7. mängu võit) või Heat.
Chicago on küll hea mängu näidanud terve see aasta ning Heati vastu põhigooaeg kergelt läinud.. (põhihooaeg 3-0)
Chicago on küll oma imelise kaitsemänguga omale palju fänne Euroopast saanud ( ka minu), aga minu meelest on nende rünnak viimaste mängudega kuidagi ära vajunud. Rose`i peale tahetakse minu meelest liiga palju teha ja kui verinoorel MVP,l hea päev ei ole, siis on Bulls jälle raskustes, sest kui oled ikka -20 taga ja meeskonna staar ei taba mitte ühtegi viset, siis tekib ka teistel ebakindlus.
Heat jällegi on PO,s täiesti teine tiim. Big 3 silmad säravad ja ilma raske võitluseta midagi ära ei anna. Nende kaitse on ka tugev ja rünnakul võivad kõik mehed ära panna. Nõrkuste poole pealt võib küll lauavõitluse tuua, sest Bosh, Lebron ja Wade(kui vastastel mingi uimane katja) ka pm ainukesed lauapallide hankijad. Bullsil vastu panna Boozer ja Noah ning vahetusest head mängu näidanud Taj Gibson ning Asik.

Finaalidest nagu kohe alguses mainisin, siis Champion tuleb Idast, sest nii Heati kui Bullsi kaitse suudab Mavericksi täielikult maha võtta. Mõlemad võivad panna 2 meest rippuma Terry ja Nowitski külge ning vajadusel kolmanda ka Peja juurde ja sellega on juba Dallase mänguplaan rikutud ja ei näe erilist vastast neist Idale.

Last edited by TGM at 5/12/2011 4:42:04 PM

From: Heigo
This Post:
00
172171.56 in reply to 172171.55
Date: 5/13/2011 4:53:15 AM
Overall Posts Rated:
1010
Arvan ka, et võtja tuleb idast. Ja tõesti, kui vaadata Heati meeste nägusid, siis neid peatada saab olema raske. Soovitan kõigile sellist kanalit nagu bballbreakdown (nii youtubes kui ka facebookis). Minu arvates väga head mängude ja meeskondade analüüsid. Eks temagi eksib ja alati ei pruugi ju nõustuda, aga NBA huvilistele kindlasti midagi head.

From: Kukoc

To: TGM
This Post:
33
172171.57 in reply to 172171.55
Date: 5/13/2011 8:44:34 AM
Overall Posts Rated:
13361336
Ok, nüüd aega ja vastan ka sinu analüüsile. Erinevalt sinust ma mingeid järeldusi põhihooajast väikestest juppidest (nagu omavahelised mängud ei tee), sest nende puhul on tegemist väga suurte variatsioonidega. Kes just sellel hetkel rivis olid, kas oli eelmine õhtu ka mäng olnud jne. Playoff on midagi muud.
Mida me mingil määral saame hooaja lõikes vaadata on kaitse, rünnak ja lauapallid. Samas on palju meeskondi, kes panevad nõrgemad meeskonnad kindlalt kotti ja +50% meeskondadega ollakse väga raskustes.
SAS (O6D14) vs MEM (O12D13) - Hooaja lõpus oli Memphisel saldo 9-2 + 2 viimast mängu kaotati ilma põhimeesteta. Just mõtlesin, et sellise meeskonna vastu minna esimeses raundis oleks päris ohtlik. Samas ma kunagi ei uskunud, et nad ilma Gay-ta suudaksid SAS-i kotti panna. Elu näitas, et pall on ikkagi ümmargune ja kõige ohtlikum Dallase konkurent (peale LAL-i muidugi) kukkus esumeses ringis välja. 2-4.
LAL (O9D8) vs NOH (O27D5) - Väga kahju, et Dallas ei saanud põhihooaja teist kohta. Ilmtingimata oleks ilma West-ita mängiv NOH olnud parim esimese ringi matchup. See, et LAL suutis koguni kahel korral NOH-i vastu komistada tekitas minus lootuskiire järgmist roundi oodates. 4-2.
DAL (O11D10) vs POR (O24D7) - Ilmselgelt ei tahtnud enne playoffi algust keegi vastaseks Portlandi. Väga ebamugav vastane. Koduväljak peaks olema see millest kinni hoida. Suudeti lõpuks kuue mänguga võitlus lõpetada, kahjuks suudeti üks oluline võidetav mäng ära anda. 4-2.
OKC (O5D18) vs DEN (O1D21) - 1/2-st võistkonnast hooaja jooksul kes vahetustega oma mängujoonise rütmi täielikult paigast ära löönud. Näotu võistkond versus noored tulistajad. Oklahomal polnud mingeid probleeme, nagu ka arvata oli. 4-1.
CHI (O20D2) vs IND (O13D17) - Esimesed mängud üle kivide ja kändude (nagu hooaja noorele esinumbrile kohane), kuid lõpuks ikkagi suhteliselt kindel võit. Indiana on üks Easti sündroomidest (keegi peab playoffi ju pääsema), sest Eastis on reaalselt 5 meeskonda, kes üldse seal midagi korda võiksid saata. Hea, et sweepi ei saanud. 4-1.
PHI (O18D12) vs MIA (O8D6) - Philadelphi on teine Easti sündroomidest. Loe eelmist miks. Sähvatus siiski oli. Heat on ka siis võimeline kaotama, kui kõik kolm "mängijat" mis neil on mängivad hästi. 4-1.
BOS (O23D1) vs NYK (O2D28) - Teine mängujoonise vahetustega lõhkuja. Peaaegu oleks Carmelo ühe mängu üksi koju toonud. Ilma Billupsita kahjuks midagi muud oodata polnudki. Kaitses nad mängida ei mõista ning visata neile meeldib. 4-0.
ORL (O16D4) vs ATL (O26D9) - Võrdsete võistkondade heitlus. Seeria otsustajateks J.Crawford kelle supermäng tõi nii üliolulise esimese mängu võõrsil, kui ka mängud kodus. Orlando poolt negatiivne mees H.Turkoglu, täielik eelmise Orlando variandi vari. Kaotas oma munad Torontosse või Phoenixisse suure raha järgi minnes. 2-4.
NB! Sulgudes on meeskondade hooaja ranking rünnakul (O) ja kaitses (D). Ainuke kes top 10 kaitse meeskondadest playoffi ei saanud oli Milwaukee (3-s), sest nad ka ise ei suutnud kuidagi korvi tabada olles rünnaku näitajate poolest 30-s. Tänu oma punktiviskamisele said playoffi ainult 2 meeskonda (DEN ja NYK). Esimene ring näitaski mida ainult rünnakuga playoffis teha on. Rünnaku näitajatelt 3,4,7-s ja 10-s näiteks playoffi ei saanud. Teine ring kohe varsti.

This Post:
55
172171.58 in reply to 172171.57
Date: 5/13/2011 11:29:57 AM
Overall Posts Rated:
13361336
OKC (O1D14) vs MEM (O2D15) - Jätame nende kaitse ja ründe rankingu vaatamata (tänu lisaaegadele). Erinevalt vanadest peerudest (SAS) ei mängi Oklahoma ainult kodus täiega. Memphis tuli ja varastas kohe esimese võõrsil ära. 2 noort tulistajat vs väga ühtlane kooslus. Oklahoma võidab, kui mõlemal põhimehel on hea päev ning sinna lisandub keegi x faktor. Memphis võidab kõikidel teistel päevadel. Oklahoma noortel püssidel on suhteliselt tihti hea päev:) Seeria tähtsaim hetk oli 3 lisaajaga viies mäng. See võttis kahjuks kõik mehud Memphiselt ära. Peale seda teele asudes oli pakk kerge tulema. Arvan, et tänaöine mäng jääb ka seeria viimaseks ning Dallase vastu asetub Noorte tulistajate võistkond. Ei teagi kumb sobivam vastane oleks. Tiitli võitmisel tuleb kõiki võita. Eriti vahet pole, kumbki pole eriline Dallase ohustaja. 4-2.
LAL (O9D9) vs DAL (O4D3) - Kas Dallasel on eelmise hooaja võitjate vastu võimalus. Esimene ring näitas, et neid on võimalik võita. Peale esimest mängu oli koduväljakueelis käes. Peale teist mängu hakkasin mõtlema juba sweepi peale. Rääkigu teised mida tahes P.Gasoli jura mängu kohta. Gasol oli täiesti mängus. Keda polnud oli R.Artest ja Lakersi pink. Dallasel on NBA parim pink hands down + sinna lisada Nowitzki, keda kindlasti on kõige raskem kaitsta. Viskab taha kaldumise pealt. Ainuke kes Nowitzki kinni võtab on Nowitzki ise (ehk paneb visked mööda). Chandler on sümboolse kaitseviisiku mees ning vahetus tal on samuti päris kõva kaitses. Kidd on Kidd, need paar sammu mis ta kiiruses on kaotanud, teeb tasa oma kolmeste täpsusega (milles ta algusaastatel oli päris sakk). 0-4.
CHI (O5D2) vs ATL (O16D5) - Mina olen jälginud D.Rose-i juba ülikoolist saadik (Memphis). Võite rääkida D.Wade-idest ja L.James-ist palju tahate, aga see mees on praegu NBA kõige plahvatuslikum vend. Chicago kaitse oli see mis selle võidu tõi. Atlanta rünnak oli enam vähem sama mis põhihooajal (ehk siis tabeli lõpus). Mõlemas mängus mille Chicago kaotas, tabas Atlanta ikka väga hästi korvi. Kindlasti jätab pitseri tervele seeriale põhimängujuhi K.Hinrich-i vigastus Orlando seerias. 4-2.
BOS (O6D6) vs MIA (O6D4) - Noored ahvid vs vanad ahvid. Suhteliselt sarnased meeskonnad. Ootasin suuremat vastasseisu, kuid nii läks. Eraldi tuleks ära märkida, et mängud võideti siis, kui Heati kõik kolm "mängijat" tegid oma ära. Ainukeses mängus mis kaotati oli üks kolmikust koju jäänud (või mcdonaldsisse jäänud). Viiendat mängu vaadates tundus, et Boston ikka saab veel koju mängima, kuid siis pani Lebron 2 hullu näkku, mille peale Boston lihtsalt tegi veel 3 lolli pallikaotust. 1-4.
NB! Sulgudes meeskonna playoff näitajad. Homme proovin kirjutada ka tulevaste seeriate kohta (muidu väidate, et olen ainult peale mänge targutaja). Minu enne playoffi pakutud konverentsi finaalid olid järgnevad: SAS vs DAL ja CHI vs MIA. Finaali pakkusin DAL vs CHI. Peale esimest ringi arvamused muidugi natuke muutusid, aga sellest juba homses kirjutises. Lisaksin siinkohal veel, et mina olen vaadanud ära kõik Dallase 82 hooaja mängu (sinna kõrvale ka veel nipet näpet olulisemaid mänge, nagu LAL vs BOS, CHI vs MIA jne) ning kõik siiamaani toimunud playoff mängud. Erinedes kindlasti nendest meestest, kes ainult teiste muljeid loevad ning ainult highlighte vaatavad. Peace out!

Last edited by Kukoc at 5/13/2011 11:59:23 AM

From: Känd

This Post:
00
172171.59 in reply to 172171.58
Date: 5/13/2011 1:37:53 PM
Pajusi
III.10
Overall Posts Rated:
114114
ära nüüd kohe südamesse võta aga samas kaval juba ennetada targutamist:D

From: kivis

To: TGM
This Post:
00
172171.60 in reply to 172171.55
Date: 5/14/2011 7:35:55 PM
Overall Posts Rated:
33
No nad peavadki panema 2 meest vähemalt nowitzki peale, kui isegi sellest piisab.. ja sellises olukorras jääb kas terry või peja raudselt vabaks kuskile kolmese taha. + butler peaks ka finaaliks tagasi olema (ei tea kui hea ta vorm ainult on)

This Post:
22
172171.61 in reply to 172171.58
Date: 5/16/2011 8:27:42 AM
Overall Posts Rated:
13361336
Nonii jäin haigeks ja ei suutnud ennast väga nädalavahetusel liigutada. Eile kell 22:30 alanud mängu vaatasin ära ning kirjutan nüüd enne, kui hakkan CHI MIA mängu vaatama oma nägemuse ära.
CHI vs MIA - Erinevalt siin mõne teise mehe arvamusest ei arva mina, et Chigago on ühe mehe meeskond. Miami jällegi on ainult kolme mehe meeskond. Näeme kindlasti kiiret mängu, palju pallikaotusi (mõlemad suht head kaitse meeskonnad) ning palju ilusaid kulpe ja pealtpanekuid. Kes pannakse kaitsma D.Rose-i? Kui selleks osutub M.Bibby siis pole vist väga probleemi nii sisse murda, kui üle tema visata. Kui pannakse D.Wade siis võib olla tõsine vigade probleem ühel staarmängijal. D.Wade ja L.James on liiga parimaid help defendereid ning suht hästi võtavad ka palli vahelt. Samas pole nad pikalt mänginud nii hea kaitse vastu. Kopp on kerge tulema kui on platsil tandem Noah, Gibson.
Chicago poolt oluline: D.Rose peab mängu käima saama ning oluline on Boozeri ja Dengi osakaal ründes. Pink on chicagol kindlasti parem. Brewer kaitsespetsina ning Watson, Korver viskajatena. Kui Boozeril mäng ei lähe siis on Gibsonit suht varakult mängus näha. Bogansi olulisusest selle meeskonna puhul pole mina veel aru saanud. Äkki millalgi saan.
Miami poolt oluline: Kõik kolm staari peavad hästi esinema. Kiirelt vigu täis teha ei tohi. Bosh (keda ma kunagi mingiks eriliseks staariks pole pidanud) peab hakkama mängima ja just korvi all. Viskama peab hästi, sest ründelauda nad ei saa. Anthony peab kõvasti lauas rabelema ning vastaseid kulpima. Kas tuleb lõpuks midagi pingilt ka? Haslem, Miller, Jones, Chalmers (vanad peerud jätaks kõik välja siinkohal)?
Ühesõnaga: kes esimese mängu võidab, võidab ka seeria. Ma ei usu, et näeme mänge kus visatakse üle 100 punni. Kes selle täis saab võidab ka mängu (jätame lisaajad välja siit). Kui Miami kolm meest kõik vähemalt üle 20 punni lasevad on neil shansud täitsa olemas. Kui Rose üksi peab tegema on lutt kerge tulema.
Minu arvamus 4-3 Chicago võidab!!!

From: Erki

This Post:
11
172171.62 in reply to 172171.61
Date: 5/16/2011 10:41:46 AM
Overall Posts Rated:
88
kus näeks mängu kordusi ise ei saa öösel vaadata sest kool ja ei taha unisena minna sinna:D :D

From: Durag

To: Erki
This Post:
00
172171.63 in reply to 172171.62
Date: 5/16/2011 11:28:53 AM
Overall Posts Rated:
33
davka.bt

tavaliselt tuleb sinna koguaeg nba mänge ülesse.

From: TauriPG

This Post:
11
172171.64 in reply to 172171.63
Date: 5/16/2011 12:49:00 PM
Overall Posts Rated:
3838
sa vist mõtled ikka - bt.davka.info

From: Durag

This Post:
00
172171.65 in reply to 172171.64
Date: 5/16/2011 1:15:06 PM
Overall Posts Rated:
33
vabandust ,tõesti pole nii ammu ise kasutanud aga no googli kaudu oleks saanud ka nii .

Advertisement