BuzzerBeater Forums

BB Hellas > [ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση

[ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
206172.540 in reply to 206172.539
Date: 8/21/2012 5:46:47 AM
Overall Posts Rated:
170170
Η θητεία του τριο Κάτζα-Μάτσας-Mamu τελειώνει και επίσημα σε μια βδομάδα.

Θέλω να ευχαριστήσω όσους μάνατζερ βοήθησαν αυτές τις σεζόν την εθνική, με προπονήσεις, συμβουλές, και οποιαδήποτε συμμετοχή είχαν.

Η συνέχεια είναι ενδιαφέρουσα, κι από βδομάδα θα δείξει :)

Καταρχήν συγχαρητήρια και στους 3 για την πολύ πετυχημένη θητεία κατά την γνώμη μου! και μακάρι να μένατε και άλλο.
Νομίζω λείπει μία πρόταση απο εσάς για την συνέχεια ή το να συνεχίσει ένας απο εσας (ίσως αυτός που θα έχει τον περισσοτερο χρόνο) γιατι δεν βλέπω να κινείται κάτι σε σχέση με την διαδοχή

This Post:
11
206172.542 in reply to 206172.540
Date: 8/21/2012 5:52:00 AM
ΠΑΟΚ ΚΑΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ
III.6
Overall Posts Rated:
663663
Νομίζω είχε γίνει λόγος για κάποιον από το τιμ της μικρής εθνικής.. Με την ελπίδα ότι,θα αλλάξει σελίδα...!

This Post:
00
206172.543 in reply to 206172.541
Date: 8/21/2012 6:02:35 AM
Overall Posts Rated:
170170
το μόνο που σκέφτηκα αλλα δεν το έγραψα είναι οτι ενδεχομένως έχουν γινει βολιδοσκοπήσεις μέσω BBmail. Άρα αρχίζω και χαίρομαι! :)

This Post:
00
206172.544 in reply to 206172.542
Date: 8/21/2012 6:03:08 AM
Overall Posts Rated:
170170
Το θυμάμαι! πολύ καλή λύση και αυτή!!!

This Post:
22
206172.545 in reply to 206172.544
Date: 8/21/2012 6:49:47 AM
Overall Posts Rated:
302302
ο λατρεμενος σας μανατζερ tzilardino (παναγια μου με γλυφω και εγω ο ιδιος πλεον που εχω φτασει) δυστηχως θα ειναι στο τιμονι της μικρης εθνικης φετος....επομενως την θεση στο μεγαλο τιμ θα αναλαβει ενας εκ τον epanaleon-krepaleon (πολλα λιονταρια πεσανε)

δεν σας λεω ποιος για να υπαρχει σασπενς μεχρι την ανακοινωση της υποψηφιοτητας....

εχουν γινει καποιες διερευνητικες επαφες αλλα το κασε τους για να αναλαβουν την μεγαλη εθνικη δεν πεφτει με τιποτα...
οπως και να εχει και οι δυο ειναι ικανοι και θα βαλει υποψηφιοτητα αυτος με τον περισσοτερο χρονο!!!

σιγα σιγα θα κανουμε μια μεταβαση στην πανω εθνικη πλαισιωνοντας καποια ποστα εκει...ειναι φυσικη εξελιξη αυτη αφου οι ΜΙΚΡΟΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ!!!

τωρα στο θεμα του μαμου μπορω να πω οτι τα παιδια τα πηγαν παρα πολυ καλα σε πολλους τομεις...
θελω να πιστευω οτι οι συμβουλες τους σε οποιο τιμ τελικα τους διαδεχτει θα ειναι χρησιμες και οτι επιτελους κερδισαμε την μαχη της κερκιδας!!!τους καναμε να βγουν απο τα ρουχα τους (οχι οτι το θελαμε) και αποχωρησαν....

καλη συνεχεια με τις ομαδες σας (ειρωνικο να ευχεσαι στον ματσα καλη συνεχεια στην ομαδα του..τι αλλο να κανει??)
και οπως λεει και η φουρειρα...το παρτυ δεν σταματα!!!

This Post:
00
206172.546 in reply to 206172.545
Date: 8/21/2012 6:51:20 AM
Overall Posts Rated:
10001000
το μπαλάκι από εμένα γιατί χαίρομαι με αυτά που ακούω.

This Post:
00
206172.548 in reply to 206172.540
Date: 8/21/2012 6:59:54 AM
Overall Posts Rated:
231231
Σε ευχαριστούμε αγορίνα για τα καλά σου λόγια.

Η αλήθεια όμως είναι πως προσωπικά δεν είμαι ευχαριστημένος από τη θητεία μας.

Δεν έχει να κάνει με το αν πήραμε ή όχι μία πρόκριση ή αν ανεβήκαμε ή πέσαμε στην κατάταξη.

Μετά από αρκετές σεζόν ενασχόλησης με την Εθνική, έχω καταλάβει πως τα παραπάνω είναι δευτερευούσης σημασίας.

Το σημαντικότερο μακράν είναι η Υ-Π-Ο-Δ-Ο-Μ-Η και η συνεχής τροφοδοσία με νέο καλύτερο υλικό, αλλά και συντήρηση του υπάρχοντος. (Εναλλακτικά μπορούμε να παρακαλέσουμε τους ΒΒήδες να μην μεγαλώνουν άλλο τον Αγγελίκο)

Δεν είμαι λοιπόν ευχαριστημένος γιατί η Εθνική μας υποδομή δεν έτυχε ανάλογης ανάπτυξης του αριθμού χρηστών μας, καθώς επίσης και σε συνάρτηση με την ανάπτυξη χωρών που βρίσκονται αρκετές θέσεις κάτω από μας.

Στο δημόσιο δεν μπορώ να παραθέσω συγκεκριμένα στοιχεία που γνωρίζω, αλλά μπορώ να σας διαβεβαιώσω για 3 χώρες του εξωτερικού, που μου ζητήθηκε να ασχοληθώ και γώ, η υποδομή τους είναι παράδειγμα προς μίμηση.

Λυπάμαι που φανήκαμε αδύναμοι να πράξουμε το ίδιο και στη δική μας, σε ένα παιχνίδι που απαιτεί "γερμανική πειθαρχία", αλλά παράλληλα διέπεται από "ελληνική νομοθεσία".

Εύχομαι στο επόμενο τιμ να μας πάει ένα σκαλί παραπάνω και να πετύχει εκεί που εμείς αποτύχαμε.

Ελπίζω να σας στηρίξει η κοινότητα και να έχει την υπομονή που απαιτείται σε κάθε αλλαγή σκυτάλης.

Last edited by kajabbar at 8/21/2012 8:48:16 AM

From: fd97
This Post:
00
206172.550 in reply to 206172.549
Date: 8/21/2012 8:30:12 AM
Overall Posts Rated:
6262
Αυτες τις 4 σεζον που ειμαι στο παιχνιδι, ετυχε να ειστε και στις 2 εκλογες οι νικητες.Δεν ειδα ποτε την Εθνικη μας να κανει μια πολυ καλη πορεια, αλλα παντοτε ημουν ευχαριστημενος για κατι.Για την δουλεια και την προσπαθεια αυτου του τιμ.

Με το υλικο που υπηρχε απο πριν δεν μας εδινε δυνατοτητα για να παμε πολυ ψηλα.Αλλα οπως και σε καθε Ελληνα μανατζερ υπαρχει μεσα του μια απογοητευση που δεν πηγαμε ποτε ψηλα.

Μπραβο σας και μονο που μας κρατησατε στις 50 καλυτερες Εθνικες του ΒΒ.Δεν κατηγορω γιατι ουτε εγω θα ηξερα τι θα εκανα αν ημουν στην θεση σας και φυσικα ενα μπραβο στους μανατζερ που κρατησαν τους παιχτες σε καλη αγωνιστικη κατασταση(οσοι το εκαναν το αξιζουν)

Για την διαδοχη μακαρι να γινει η παρομοια δουλεια αλλα με καλυτερο αποτελεσμα και οχι χειροτερο.Και κατι τελευταιο.Η αναπτυξη της Ελλαδας χρειαζεται μανατζερ που θα προπονουν.Εχω την εντυπωση οτι η προπονηση παιχτων για εθνικη ολο και μειωνεται.Δεν ξερω αν το βλεπω μονο εγω μακαρι να μην ειναι ετσι.Αν δεν υπαρχει κοσμος να αφοσιωθει σε αυτο δεν θα υπαρχει αναπτυξη οχι μονο για τις Εθνικες μας αλλα και για ολο το παιχνιδι.Αρα για την επιτυχια μιας Εθνικης χρειαζεται αφοσιωση απο τους μανατζερ της χωρας και ορεξη για δουλεια ωστε να βγει ενας καλος παιχτης.Χρειαζεται και η τυχη αλλα και να εισαι σε μια περιοδο που οι μανατζερ θα ασχολουνται.

Αυτα απο εμενα, ελπιζω να παει καλα η διαδοχη και παλι μπραβο στην προσπαθεια των Μαμου-Ματσας-Κατζαμπαρ!

Advertisement