hehe widze ze doszliscie do interesujacych wnioskow z ta taktyka:P nice:) rzeczywiscie juz w 3 lidze przewaza look inside i obrona w trumnie, choc mam tez chyba 2 zespoly ktore graja R&G. We wtorek sprawilem niespodzianke i wygralem wiec moze nabiore ochoty do gry:p O widze ze Mogilany w koncu 2 porazki z rzedu, czyli jednak sie da:P ukszensik lideruje nono :D ten ktory mial rezygnowac w tamtym sezonie:P Maro zgodnie z planem:P druga konferencja chyba tez bez niespodzianek, moze espantoso moglby byc wyzej:] ale tak ogolnie to sie krystalizuje czolowka i kto wie, ten sezon bedzie bardzo zaciety, wyrownany do konca, ale to lepiej:P wiec powodzenia:D
ja tez sie bede staral, narazie 3-5 w meczach ale bede sie staral wyjsc na plus:]
co do HT to Maro awansowales teraz do V? to ladnie:D a ja dalej siedze w tej mojej VI i juz jestem 5 w tabeli wszechczasow ligi:/ nie moge awansowac, juz mialem odpuszcac sezon i robic wyprzedac ale w tej chwili jestem 3 i 2 punkty straty wiec moze stanie sie cud i awansuje do Ciebie:P