Panowie, nie wstyd Wam tak pluć na siebie? To już od jakiegoś czasu jest co najmniej niesmaczne. Darujcie więc sobie forum i obrzygujcie się wszyscy wzajemnie na privie. Uprzedzając potencjalne odpowiedzi typu "jak ci się nie podoba, to nie czytaj" - to jest forum, więc jakaś nawet najbardziej elementarna kultura tu obowiązuje. To tak jak - za przeproszeniem - wysrać się na środku molo w Sopocie w samo południe w środku lata. Pewnych rzeczy się po prostu nie robi, a jeśli którykolwiek z Was tego nie pojmuje, to chyba znaczy, że proces socjalizacji społecznej go niestety ominął. Ja jestem absolutnie daleki od osądzania, bo nie jestem autorytetem w tych sprawach, ale po prostu zwyczajnie po ludzku czuję, że mocno przeginacie. To jest TYLKO GRA. Kto tego nie ogarnia, powinien chyba mocno się nad sobą zastanowić.
Zwracam się do Waszego zdrowego rozsądku, bo mocno wierzę, że go macie. Jeśli będziecie to ciągnąć na forum, to będę zmuszony to zgłosić, a wtedy dostaniecie być może jakiegoś bana albo Was wykluczą z gry, a nie chciałbym tego, bo jesteście mocnymi rywalami i m.in. dzięki Wam liga jest ciekawa. Opamiętajcie się więc i przestańcie zachowywać jak smarkacze.
Last edited by maczeque at 7/14/2012 10:18:49 PM