Σε ευχαριστούμε αγορίνα για τα καλά σου λόγια.
Η αλήθεια όμως είναι πως προσωπικά δεν είμαι ευχαριστημένος από τη θητεία μας.
Δεν έχει να κάνει με το αν πήραμε ή όχι μία πρόκριση ή αν ανεβήκαμε ή πέσαμε στην κατάταξη.
Μετά από αρκετές σεζόν ενασχόλησης με την Εθνική, έχω καταλάβει πως τα παραπάνω είναι δευτερευούσης σημασίας.
Το σημαντικότερο μακράν είναι η Υ-Π-Ο-Δ-Ο-Μ-Η και η συνεχής τροφοδοσία με νέο καλύτερο υλικό, αλλά και συντήρηση του υπάρχοντος. (Εναλλακτικά μπορούμε να παρακαλέσουμε τους ΒΒήδες να μην μεγαλώνουν άλλο τον Αγγελίκο)
Δεν είμαι λοιπόν ευχαριστημένος γιατί η Εθνική μας υποδομή δεν έτυχε ανάλογης ανάπτυξης του αριθμού χρηστών μας, καθώς επίσης και σε συνάρτηση με την ανάπτυξη χωρών που βρίσκονται αρκετές θέσεις κάτω από μας.
Στο δημόσιο δεν μπορώ να παραθέσω συγκεκριμένα στοιχεία που γνωρίζω, αλλά μπορώ να σας διαβεβαιώσω για 3 χώρες του εξωτερικού, που μου ζητήθηκε να ασχοληθώ και γώ, η υποδομή τους είναι παράδειγμα προς μίμηση.
Λυπάμαι που φανήκαμε αδύναμοι να πράξουμε το ίδιο και στη δική μας, σε ένα παιχνίδι που απαιτεί "γερμανική πειθαρχία", αλλά παράλληλα διέπεται από "ελληνική νομοθεσία".
Εύχομαι στο επόμενο τιμ να μας πάει ένα σκαλί παραπάνω και να πετύχει εκεί που εμείς αποτύχαμε.
Ελπίζω να σας στηρίξει η κοινότητα και να έχει την υπομονή που απαιτείται σε κάθε αλλαγή σκυτάλης.
Last edited by kajabbar at 8/21/2012 8:48:16 AM