dobra to od początku :) przyznaje się bez bicia że chciałem być sprytniejszy od sprytnego, i sobie wymyśliłem że kupię go za grosze zagram mecz czwartkowy i sobotni, a w sobotę nacisnę magiczny przycisk i będę zadowolony ze swojej przebiegłości :)
PeWu jednak uświadomił mi bardzo ciekawy aspekt u zawodników którzy są w reprezentacji, i szkoda że mi komputer nie zrobił zdjęcia bo moja mina jak stwierdziłem że tego magicznego przycisku wcale tam nie ma była zapewne bezcenna :)
Wiec teraz jestem postawiony (zresztą zupełnie zasłużenie za swój brak wiedzy i chęc oszukania systemu;) w dosyć niezręcznej sytuacji :)
Mam 3 opcje:
1. Napisałem dosyć błagalnego maila do selekcjonera Estonii, tłumacząc mu że to był zupełny przypadek że ten jegomość do mnie trafił, i czy nie byłby czasem na tyle łaskawy żeby go odesłać na zasłużoną emeryturę i mógłbym go wtedy wysłąć do wszystkich diabłów : koszt tej opcji to 14k $ :) byłbym wniebowzięty, ale w tą opcję zupełnie nie wierzę :)
2. Zagra u mnie jeden tydzień. Po 4 dniach wystawiam go na TL za 1$, i liczę że jakiś niezorientowany łoś (taki jak ja) wpadnie na genialny pomysł że będzie on wzmocnieniem dla jego drużyny :)koszt tej opcji 394k $ (minus ewentualny wzrost gadżetów za reprezentanta) prawdopodobieństwo średnie i jakoś był to przełknął - za swoją głupotę się płaci ;)
3. Ani go nikt nie kupi ani go nie zwolnią i będzie sobie sączył moje zasoby z klubowej sakiewki. Straty wtedy będę liczył w milionach i pewnie ze złości na swoją głupotę skończę przygodę z BB :) opcja bardzo prawdopodobna :)
Jak już popełniłem błąd, to wkleję Wam skile zawodnika którego NIE należy kupować by nie zacząć rujnować klubu ;)
Taka jest moja historia ;)
Pensja (tygodniowo): $ 394 759
Rola: Podawacz ręczników
(BuzzerBeta)
DMI: 1468500
Wzrost: 7'1" / 216 cm
Potencjał: historyczny zawodnik
Stan formy: niezdarny
Rzut z wyskoku: silny Zasięg rzutu: przeciętny
Obr. na dystansie: niezdarny Kozłowanie: porządny
Wejście pod kosz: tragiczny Podania: słaby
Rzut z bliska: legendarny (20+) Obr. pod koszem: fenomenalny