Mam nadzieję, że to co zrobił Green jest przypadkiem tylko, że przy tej okazji ujawnili się inni, którzy naprawdę mają zasady ligi, do której przystąpili póżniej " w głębokim poważaniu".
Skoro znowu pijesz do mnie to pokaż mi proszę te zasady na które się powołujesz, a które rzekomo ja łamię.
Tylko nie pisz pierdół o niepisanej zasadzie, bo powtórzę ci po raz kolejny, że sparing dla normalnego managera służy treningowi i nabijaniu minut.
Patrzę na twój skład i widzę, że masz 7 zawodników do gry - tak więc przy dwóch meczach w tygodniu minuty dobrze możesz rozłożyć, a później płakać na forum, że inni są źli bo chcą to zrobić w czwartek.
U mnie te minuty muszę rozłożyć na 10 a czasem nawet 11 zawodników i dwa mecze mi do tego nie starczają. Czy to oznacza, że mam nie zgłaszać się do towarzyskiego dla zabawy rozgrywanego turnieju LR? Przecież to chore.
Jeśli organizator (czyt. Siwulsson) powie publicznie (czyt. na forum) że moje postępowanie jest nie fair, to nie ma problemu - wycofam się z LR i zagram w normalnych sparach. Ale póki tego nie zrobi wstrzymaj się proszę z osądami i płaczem, że ktoś ma szerszą (czyt. nie lepszą) kadrę od ciebie...