Z veseljem bom podal odgovore na ta "zanimiva" vprašanja in še enemu jeznemu managerju "razodel" skrivnosti košarke...
Prvič, vprašanja niso zanimiva, saj vse, kar se je zgodilo, je logična posledica načina igranja radota212. Nasprotnik ni rabil kaj dosti brati nasprotnika, saj vedno igra enako taktiko.
Ne da ima slabo obrambo. Ima KATASTROFALNO obrambo, predvsem zunanjo. 11-1 do 0-9, ta je pa najbolj smešna.
Gremo lepo po vrsti:
-rezultat tekme SC Jurij-Prduhi 120:169?????????
Tvoja zunanja obramba je neobstoječa, tip je super obrambo zate izbral (saj ne da je mogel dosti razmišljati, ker igraš zelo predvidljivo), tesno pokrivanje pa je zelo slaba obramba proti moštvu, ki je boljše od tebe, saj se na račun ukradenih žog malo spusti zunanja in notranja obramba ter predvsem skok. Glede na to, da je tvoja zunanja obramba že tako slaba, si verjetno izbral najslabšo obrambno taktiko, kar bi jo lahko.
-po 1.četrtini met tekmeca 24 od 29???????????
Slaba obramba. Res ne vem, kako lahko sprašuješ takšne stvari, hkrati pa imaš organizatorja igre z obrambo 3 (tri!). Poglej poglej, njegov OI je zgrešil vsega en met iz igre. Le zakaj?
-po 1.četrtnini tekmec doseže 50 točk???????????
Počutim se že kot stara lajna...slaba obramba.
50% v 2-5 sekundi napade in to celo CENTER ki še prej ujame žogo??????????
Slabša kot je obramba, prej bo napadalec našel odprt met in zaključil napad. Boljša kot je obramba, več časa bo napadalec porabil za napad. Logično, ne?
-branilci blokirajo moje centre??????????
Zato, ker je igral 2-3 obrambo. Pa tudi sicer ima dosti boljše igralce od tebe. Njegovi zunanji igralci imajo verjetno vsaj solidno notranjo obrambo, kar se v četrti ligi ne dogaja. Welcome to 3rd league.
-moj branilec po prestreženi žogi sploh ne steče v napad oz.se ne zgodi protinapad in hiter koš(medtem pa nasprotnik že 2.sekundi zaključuje napade???????????
V BBju ponavadi ni veliko protinapadov, saj se večina napadov igra na postavljeno obrambo. Tvoj nasprotnik pa je zaključeval napade tako hitro zaradi tvoje slabe obrambe.
-moji branilci zabijajo pod košem medtem centri to ne zmorejo in kar po vrsti zgrešijo polaganja pod košem????????
Lep čas igraš samo Look inside in mislil bi si, da že veš, da tudi branilci veliko sodelujejo pri tem napadu s polaganji in zabijanji. Tvoji centri so grešili zato, ker je nasprotnik igral 2-3 obrambo in ker ima boljše centre od tebe.
-nasprotnik zadeva mete za 3 točke serijsko tudi iz svoje polovice met 70-80%?????????? sam pa imam met 10-20%
Obramba, obramba...
-lani imel serijo zmag 11-1,letos pa z poboljšano ekipo 0-9 ???????????
Vidim, da si zelo priročno izpustil dejstvo, da si lani igral v četrti ligi, letos pa v tretji. Kot sem že zgoraj napisal, welcome to 3rd league. Tukaj so moštva močnejša in znajo igrati, tako da jih z 22 tekmami Look inside ne moreš ravno presenetiti. Treba bo malo zavihati rokave in prebrati še kakšen game manual, ne?
-rad bi čestital snovalcu tega "realističnega" zmazka za realizem
Tudi jaz bi jim rad čestital za tako dobro igro. Popolnoma realistična ne bo mogla nikoli biti, je pa zelo dober približek.
HVALA
Prosim.