Kaip tu gali kalbeti uz kitus ? Ekstasencas ? Zinai ar atgrasau ar gal kaip tik pritraukiu. Esi idomus. Kitus kritikuoji ir kaltini idomiais dalykais, kai pats taip pat elgiesi, darai isvadas nezinodamas kitu nuomones, galvodamas kad jei tavo tokia, tai ale tu visu nuomone tokia pati :)) Bukim paprastesni ok ? :) As jei jausciausi teisuolis, as su jumis net nediskutuociau. As dvejoju nzn gal del to kad svarstykles esu pagal zodiaka ir sveriu uz ir pries kiekvienu klausimu, tad viesai pasiprasiau nuomoniu. Nesakau kad nuomone nesitarti nera gerbtina, del to ir klausiau. Ir kaip minejau ir nesitarsim, kaip nusprende dauguma. Bet esme yra kita, tu imi mane kritikuoti, ale tu esi angelas, o as kazkoks zemai puoles zmogus, kuris sugebejo apgavika apgaut...Tai ka man siulai susidegint kaip Kalantai dabar ? Tai buvo tik mano sprendimas ir tik mano. Tema su cekais issemta ir kadangi tu matyt maitiniesi kitu zmoniu energija kaip energetinis vampyras, tai pasakes pvz savo nuomone, kad taip nesitark ir pan. ir tada gale pridedi kazka tokio apie klaususi zmogu, kad jam ikirstum i paslepsnius...Kad suerzintum, verstum pasijausti jam blogai, ismustum is emocines pusiausvyros ir nuo to tu kaifuoji ? Kas buvo tas buvo, to neklausiau gi. Atsakynek apie ateiti ir nesiurbk is manes energijos.