tai taip zmones nesupranta, kad metima pakelt su tokiu pvz kaip gomo ugiu truko po 3 sav beveik, isorine irgi tas pats. Peza kad pezeti tik. Vos istraukus toki legenduka gaunama 3 kk kazkur. o jie po 3 sezono trenkiu sako apie ~ 3 kk vertas, greiciausiai net nevertas ne tiek

:D Ziauru zmones kai neismano nei rinkos nei geru zaideju, niekad netrenine normaliu, normaliais potencialais ir multiskillu ir peza kad pezeti. Bet kokie jo outside ? tipo prasti ? man jau nieko ten nebetruksta tik isorine per 2 skillus pakelciau dar, jei toliau ji laikyciau. Vidiniai skillai isties nesiskundziu jam kilo kas 1 ar kas 2 sav. 1 poz zinoma treninau. Tai ant vidiniu patrenink nuo tokiu skillu 1 poz 1 sezona, ka manot turesit gausus visus tris minimum inside, gal ir sencacingas jau koks bus. ir outside tokie kokei dabar yra. Su prastesniais potais ir viresni 25-26 metu lubas pasieke uz 6-7kk iseina. Jei vienas sezas trenkiu ar pusantro jei dar isorine iki garsus kelciau atnestu nuo 3 kk iki 6-7 kk verte tada as patyliu, tikrai tada apsimoka toki bizni imt ?

:D Suprantu kad kiekvienas pasiimt noretu uz kokius 3 kk ir po 1-1.5 sezo gauti is jo 3 kk pelno, bet svajoko drambliones ;) palieku ir taip gera pelna zmogui kuris ji trenins, nors speju kas ji pirks ne del pelno ims o sau treninti ir tureti Sf, aisku kas laisvu pinigu turi ir nores uzsidirbti gal irgi isikis koks uzsienietis. Bet kolkas neeme ir nieko nuostabaus isorine tikrai nesaldziai atrode. Jei neims ir dabar nieko tokio

Treninsiu gi toliau ;) ir kadangi mano ekipai labiau nuotolio mano nuomone dar reikia, tai pakelsiu si seza jam iki gausus.