Neoficiali dalis:
A) norintiems daugiau krepšinio - Lygų mūšis. LBBL, II, III ir IV+V lygos komandos 4x4 per visa aikštelę.
B) Pokeris, paplūdimio futbolas, tinklinis, alus, degtinė, jūra, šašlykai, dešrelės, traškučiai (kiekvienam pagal skonį, galimybes ir norus).
Sita dalis labiausia mane domina. A) dalis tikra nesamone ir manau tokiu neatsiras fanatiku. Vistiek visi zino kad laimetu Iv lygos kur losiu as ir papuku minkytojai :))
B) Ar kas pasiims kamuoli tam papludimio futbolui, tinkliniui ? Ar isties bandys kokia veikla kazkas organizuoti prie juros, ar bus kaip visada, nueinam nusimaudom ir varom atgal i stovyklaviete gert ir pokerio lost ? :D Pokeri siulyciau vakarui palikt, kai nebus kas veikt ir atsarginiam planui jei lyja. As isvis jei geras oras buciau uz buvima ir tusinima papludimyje kuo ilgiau.
P.S. Kur tas su magistru ? Girdejau vaziuosi diena anksciau? Pasijungciau ir as i kompanija, jei laisvu vietu yra. Siauliu plentu leksi ? Galetum vel ten pat prie Branšos paimt mane. Nes man kazkaip nesamone varyt ten tik sestadieni. Nes galiu penktadieni ir prigert cia vietoj spet :D Tade geriau iskart prie juros, o ten sestadienio diena sulaukt visu :) Ar Vaidai visgi mausi tiesiai is Vilniaus ir autostrada ?
Last edited by Paulius V at 7/5/2011 5:52:12 AM