BuzzerBeater Forums

BB Bosna i Hercegovina > U21 sezona 37

U21 sezona 37

Set priority
Show messages by
This Post:
00
284086.51 in reply to 284086.50
Date: 1/24/2017 2:44:38 PM
Overall Posts Rated:
329329
Vidim puca se na visoko i sa U21 repkom fino fino. Svaka čast selektoru, skautima a bgm i trenerima koji treniraju :D

This Post:
11
284086.52 in reply to 284086.51
Date: 1/28/2017 12:40:03 PM
Champions United
II.1
Overall Posts Rated:
14941494
pozz ekipa, vrijeme je za trening report... jučer relativno loš trening, pogotovo što je bila all star sedmica, i većina igrača je bila na 1 na1 ili JS treningu...
kako god, ukupno 10 upova, idemo redom...

Pita +1 driving

Uščuplić +1 driving

Milosavljević +1 passing, +1 handling

Šipovac +1 driving

Alerić +1 IS

Garić +1 IS

Livnjak +1 driving, +1 passing

Tošić +1 JR

forma nam je i dalje prosječna, usprkos tome što je 11 od 14 igrača imalo odlične minute...
Savićević je imao 33 minute, i pala forma na 6 očekivano... Vojvoda pretjerao sa 92 minute, pala forma na 7... Vlajić imao nedovoljnih 47 minuta, ali forma skočila sa 8 na 9...
od ostalih igrača, samo Livnjak i Šipovac skočili u formi na 9... Pita sa 77 minuta pao sa 9 na 8...

tako da ukupno imamo 3 devetke, 9 osmica, 1 sedmicu i 1 šesticu u formi... posebno me brinu centri, nikako potrefit sedmicu da sva petorica budu u 8+ formi...
na ostalim pozicijama imamo veliku širinu, pa povremeni padovi u formi nisu prevelik problem...

sreća u ponedjeljak imamo relativno laganog protivnika, Novi Zeland u gostima... igramo rano ujutro, 08:00, valjda se naši momci priviknu na vremensku razliku...

u ukupnom poretku smo i dalje drugi: (http://www.buzzerbeater.com/world/standings.aspx?teamid=1...)

Češku sigurno nitko neće stići do kraja jer ima najlakši raspored... Italija će nas vjerojatno prestići jer isto imaju lakši raspored od nas...

Srbija ima teži raspored od nas, i teško će se ugurat u top 4... nama je još Poljska, Belgija i Njemačka igraju medjusobno zadnje kolo, tako da jedna otpada sigurno...

generalno mislim da bi nam 4. mjesto bilo najbolji izbor, al otom potom, ima vremena do tada...

ranoranioci nek navrate u ponedjeljak na chat, ja ću pratit do poluvremena, kasnije moram kod doktora...

čujemo se nakon tekme sa reportom...

This Post:
00
284086.53 in reply to 284086.52
Date: 1/30/2017 3:51:05 AM
Spartan 300
II.2
Overall Posts Rated:
52585258
Second Team:
Spartan Kids
Nastavlja se totalna dominacija!! +69 hhh

Ostaje nam da veceras ispratimo vrlo zanimljivu tekmu u NTu, naletite oko osmice, cujemo se!

This is where we hold them!
From: GM-Kyve
This Post:
11
284086.54 in reply to 284086.53
Date: 1/30/2017 5:11:51 AM
Champions United
II.1
Overall Posts Rated:
14941494
dobro jutro svima...
danas sedma utakmica utješnog turnira, i sedma pobjeda u nizu, +69 protiv Novog Zelanda u gostima...
isti trud, bez gdpa...

Bosna i Hercegovina vs. New Zealand 131 - 62

(40584)

svaka neizvjesnost je bila lišena već u prvoj četvrtini, +20 nakon 12 minuta...
do poluvremena povećavamo na +28...
rapsodija u trećoj četvrtini koju dobijamo 27 razlike, za ukupnih +55...
u zadnjoj četvrtini su rezerve dobile šansu, i oni povećavaju na ukupnih +69...

uvjerljivo najbolji i najefikasniji u našim redovima je bio Osman Pita sa double double učinkom, 28p i 15 skokova...
čim nema problema sa ličnim greškama, pokazuje svoj raskošan talenat...

s klupe su odlični bili Minel Uščuplić sa 19p 14 skokova za samo 18 minuta, Šipovac sa 16p 6 skokova i 6 asista te Vojvoda sa 16p...

dvocifreni su još bili Livnjak sa 11p i 4 asista te kapiten Vlajić koji je odigrao pravo kapitenski, popunio skoro sve statističke kolone, 10p 13 skokova i 3 asista...

kao i u većini utakmica dosad, najveću prednost nam je donosio skok, 20 napadačkih skokova, ukupni omjer 67 naprama 35...
još jednom najveći problem nam prave slobodna bacanja, jako loša realizacija, ukupno 15 od 32...
najgori u tom segmentu je bio Šipovac sa čak 10 promašaja, 4 od 14...

mi smo svoj posao za ovu sedmicu odradili, sad treba ispratit šta će nam odradit glavni konkurenti za top 4 pozicije... ponajprije Poljska, Srbija, eventualno Njemačka i Belgija...
jedna od utakmica koju ću ispratit sa posebnom pozornosti je Engleska protiv Finske...
sa Englezima igramo naredno kolo, a sa Fincima smo igrali prošli tjedan, pa da vidimo omjer snaga...

toliko od mene za sada, nekad ovaj tjedan ću okačiti i poredak nakon 7 kola...
tko ima vremena, obavezno večeras u 20h na chat, i ispratit povijesnu šansu seniora da se plasiraju dalje protiv Švicarske...

lijep pozdrav!

This Post:
11
284086.55 in reply to 284086.54
Date: 1/30/2017 11:35:12 AM
Overall Posts Rated:
329329
Dobra uvertira za večeras, ev sve poslove završio i sad samo 20h čekam haha :D

This Post:
22
284086.56 in reply to 284086.55
Date: 2/5/2017 3:11:44 AM
Champions United
II.1
Overall Posts Rated:
14941494
dobro jutro svima, vrijeme je za tjedni trening report...

u petak solidan trening, ukupno 9 upova...
ovaj tjedan su centri bili u fokusu, idemo redom:

Obadović +1 driving, +1 handling

Pita +1 handling

Vojvoda +1 IS

Uščuplić +1 handling

Vlajić +1 driving

Šipovac +1 handling

Garić +1 OD

Tošić +1 JS

forma nam se popravila prilično...
Milosavljević, Garić, Stojšić skočili u 9 formu, Vojvoda u 8... jedini pad je zabilježio Šipovac usprkos dobrim minutama, sa 9 na 8...
ukupni bilans je 5 devetki, 8 osmica i 1 šestica...
u 6 formi nam je peti centar Savićević, vlasnik nikako da se dogovori sa postavom i minutama, ali koga nema bez njega se mora...

svi ostali konkuriraju za sutrašnji meč protiv Engleza...

poredak nakon 7 kola:
(http://www.buzzerbeater.com/world/standings.aspx?teamid=1...)

trenutno smo treći, iza Češke i Italije... Englezi su deseti, sa isto 7 pobjeda, ali puno slabijom koš razlikom... treba reći da nisu imali pretežak raspored, ali im se selektor igrao sa taktikama, pa nisu ostvarivali toliko uvjerljive pobjede...
kako god, imaju dobar tim, i sigurno neće biti lagano sutra...
ipak, igramo doma, i sve osim pobjede bi bilo ravno katastrofi...

ako pobijedimo, u najbolju ruku smo četvrti...
ispod toga ne možemo, Grčka će nas teško ulovit na koš razliku, a Njemačka i Belgija igraju medjusobno... Poljska ima strašan tim, i laganog protivnika, Panamu u gostima, tako da će nas 100% prešišat...
Češka igra u gostima kod Rumunja koji imaju 5-2 score, i vjerojatno su se kvalificirali dalje...tako da tu očekujem uvjerljivu pobjedu Čeha...
Italija igra doma protiv Rusa koji imaju 4-3 i minimalne šanse za knockout fazu... ipak, i sa CT protiv tie, ne mogu parirat Talijanima...
samo je pitanje tko će ostvarit uvjerljiviju pobjedu, Češka ili Italija i uzet prvo mjesto...
Poljaci će bit treći, mi ako pobjedimo četvrti... o porazu i ostalim kalkulacijama neću ni da razmišljam

sve u svemu, imamo historijsku šansu imati 8-0 score na utješnom turniru, to dosad nismo uspjeli nikad...
igramo u standardnom terminu 18:40 sutra, svi na chat, i navijati za naše momke!

This Post:
11
284086.57 in reply to 284086.1
Date: 2/5/2017 6:01:12 AM
Overall Posts Rated:
479479
Punk srece legendo. Svakako si puno dao ovoj zajednici i svak je tvoj trud i entuzijazam prepoznao. Nadam se da cemo napokon i mi na kraju kvala s kezom od uha do uha biti poslije tekme. Kakav god rasplet na kraju bude, nadam se da ces i dalje bit selektor koju sezonu, naravno ako i dalje imas volje za sve to. :D
GL

This Post:
00
284086.58 in reply to 284086.56
Date: 2/5/2017 6:20:36 AM
Spartan 300
II.2
Overall Posts Rated:
52585258
Second Team:
Spartan Kids
Idemo i sutra jako, pa da pokazemo Englezim kako se igra kosarka! Hajmo Zmajevi!

This is where we hold them!
This Post:
11
284086.59 in reply to 284086.57
Date: 2/6/2017 4:19:53 PM
Champions United
II.1
Overall Posts Rated:
14941494
Punk srece legendo. Svakako si puno dao ovoj zajednici i svak je tvoj trud i entuzijazam prepoznao. Nadam se da cemo napokon i mi na kraju kvala s kezom od uha do uha biti poslije tekme. Kakav god rasplet na kraju bude, nadam se da ces i dalje bit selektor koju sezonu, naravno ako i dalje imas volje za sve to.
GL

hvala na podršci...
ovaj utješni turnir je moj labudji pjev, neću se kandidirat više... 3 mandata je i previše, pogotovo kad se većina posla radi sam... pretprošle sezone je uletio tursa u ispomoć, pa nek on nastavi gdje sam ja stao...
ono što najviše iščekujem je razvoj ove u21 generacije, imamo odličnih igrača sa 9 i 10 potencijalom, i svi su kod domaćih vlasnika...
ako im izguram zadane skilove u suradnji s vlasnicima, mogli bi imati strašnu NT reprezentaciju za 6-7 sezona, u kombinaciji sa igračima nekoliko sezona starijih s čijim sam vlasnicima stalno u kontaktu...

dosad je suradnja sa većinom BiH vlasnika bila fantastična, i nadam se da ćemo nastaviti isto i nakon u21...
sve pohvale za njih

This Post:
22
284086.60 in reply to 284086.58
Date: 2/6/2017 4:37:43 PM
Champions United
II.1
Overall Posts Rated:
14941494
dobro veče svima...
večeras smo odigrali osmu utakmicu utješnog turnira, i upisali osmu pobjedu, +21 protiv Engleske...
England vs. Bosna i Hercegovina 70 - 91

(40627)

naš veći trud, uz promašen GDP Engleza...

nisam htio ništa riskirat sa zalaganjem, 1-2 nivoa enta nam ne znači puno koliko prednost domaćeg terena u knockout fazi...

Englezi su odigrali zanimljivu postavku... 3-2 zonu i inside GDP... u postavi najbolji bek šuter na C, napravili missmatch jer su ga branili naši centri...
medjutim, nakon ispitivanja snaga u prvoj četvrtini, Vlajić i Stojšić prave darmar u drugoj četvrtini, i odlazimo sa 14 razlike na poluvrijeme...
u trećoj četvrtini dižemo prednost na +23... u zadnjoj naše rezerve održavaju prednost, i završavamo sa +21...

najefikasniji u našim redovima su bili Stojšić sa 24p i kapiten Vlajić sa 18p... dvocifren je bio još samo Livnjak s klupe, 10p...
odličan posao su odradili i naši centri, pogotovo u skoku... Obadović 7p i 18 skokova, te Vojvoda sa 15 skokova...
Pita je opet bio indisponiran, i rano upao u probleme sa ličnim...
vrijedi napomenuti da su se svi naši igrači upisali u strijelce...
kod Engleza spomenuti bek šuter Smith je igrao sam protiv svih, i završio sa 46p... medjutim nije imao pravu podršku suigrača, nitko više nije bio dvocifren, uz kombinirani šut 9 od 47...

sve u svemu, priželjkivana pobjeda ostvarena... ostaje žal sa laganicom, ali da su se Englezi više trudili, tko zna kako bi završilo...
recimo Česi su riskirali sa laganicom u zadnjem kolu, i naletili na minu protiv Rumunjske, (40605)
Česi umjesto da budu prvi ili drugi, bit će deseti... treba biti realan i reći da je ovaj CT totalno nerezonski potez rumunjskog selektora, jer bi i sa porazom prošli dalje, ali utješni turnir je uvijek pun iznenadjenja, i treba biti spreman na sve...

ono što je zasad sigurno, Italija je prva, Poljska druga, mi smo treći...
ostaje sačekati ostale tekme da se završe, nekad noćas ili sutra ujutro ćemo saznati narednog protivnika...
kako god, ako nikoga ne podcijenimo, teoretski imamo domaći teren do polufinala...

kad saznamo konačni poredak i narednog protivnika, ide dodatna analiza i najava...
do tada, lijep pozdrav svima, a posebno onima koji su ispratili pobjedu protiv Engleza na chatu, hvala vam na podršci...

Advertisement