BuzzerBeater Forums

BB Hrvatska > NT 2.0

NT 2.0 (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: ..tizu..

This Post:
00
142146.51 in reply to 142146.50
Date: 6/14/2010 2:35:41 PM
Overall Posts Rated:
2626
naravno da hoćeš!
ovo si ionako napisao samo da forum živne

This Post:
00
142146.52 in reply to 142146.50
Date: 6/14/2010 4:36:24 PM
Overall Posts Rated:
3131
I kakva je odluka.

This Post:
00
142146.53 in reply to 142146.52
Date: 6/14/2010 4:55:06 PM
Overall Posts Rated:
10361036
http://www.buzzerbeater.com/match/8648165/boxscore.aspx

grbes i repusic su vec igrali skupa

solidan draft je ima ovaj)))))

From: choda
This Post:
00
142146.54 in reply to 142146.52
Date: 6/15/2010 5:02:21 AM
Overall Posts Rated:
155155
donija sam definitivnu odluku, prijaviti cu se, ali imam dva uvjeta... ako zelite da se prijavim i sljedece sezone morati cete i vi meni za uzvrat nesto dati... mozda ce moji zahtjevi biti nekim neozbiljni i nelogicni, ali vjerujte mi sasvim su ozbiljni... logicni nisu, sta je je.

prvi zahtjev je onaj problematican i o njemu ustvari ovisi ocu li ja nakraju biti medju kandidatima...
drugi zahtjev je vise formalnost... cisto da neki ljudi prihvate odredjene duznosti, iako sam planira ako prodje moja eventualna kandidatura raspisati natjecaj za suradnike u repci, racuna sam napraviti krug od 8-10 suradnika.

ali stavimo to zasad sve postrani, jer sad se moramo vratiti mom prvom zahtjevu...
vjerujem da je vecini jasno zasto bi bilo dobro da se ja prijavim za jos jedan mandat, ali ne trazim ja od vas da mi to kazete, trazim da to ucini kuki29, i to ode na javnom forumu.
hocu da on svima objasni zasto sam ja najbolji izbor, zasto sam bolji od njega u svakom pogledu, zasto je on takav shonjo i zasto ce on na kraju krajeva i glasati za mene... na stranu salu i sarkazam, njegov post ce biti ili pozitivno ili negativno ocijenjen s moje strane i o tome ovisi dali cu se ja na kraju prijaviti...
i to je moja definitivna odluka... buducnost nase repke stavljam u ruke starog, senilnog prdonje... jer ipak sta god ja mislija negativnog o njemu on ipak je jedan od najstarijih i najiskusnijih ode i sigurno ce najmanje znati sta je pametno za uciniti...

sad onima koji nas bolje znaju sasvim je jasno da se nece dogoditi ono sta ja ocekujem i da si s ovim stvaram samo izgovor zasto da odustanem od kandidature... ali tko zna mozda nas stari prdonja bas i iznenadi i da meni novi poticaj za jos jedan mandat.

This Post:
00
142146.55 in reply to 142146.54
Date: 6/15/2010 5:09:22 AM
Overall Posts Rated:
155155
inace dobro nam je sjela ova pobjeda protiv finaca...
donekle, ali samo donekle, smo im vratili za poraz u utjesnom turniru.
pokazali samo da smo mocni, pokazali smo da smo iz utakmice u utakmicu ustvari sve jaci...
ima tu jos par rupa koje treba zakrpati, ali sve u svemu ja sam zadovoljan.
za sljedecu prijateljsku cu probati nam ugovoriti jednu tezu tekmu... probati cu s nekim iz top 20 i to u gostima...

From: Jay Gee

This Post:
00
142146.56 in reply to 142146.55
Date: 6/15/2010 5:42:10 AM
Overall Posts Rated:
1010
ali stavimo to zasad sve postrani, jer sad se moramo vratiti mom prvom zahtjevu...
vjerujem da je vecini jasno zasto bi bilo dobro da se ja prijavim za jos jedan mandat, ali ne trazim ja od vas da mi to kazete, trazim da to ucini kuki29, i to ode na javnom forumu.
hocu da on svima objasni zasto sam ja najbolji izbor, zasto sam bolji od njega u svakom pogledu, zasto je on takav shonjo i zasto ce on na kraju krajeva i glasati za mene... na stranu salu i sarkazam, njegov post ce biti ili pozitivno ili negativno ocijenjen s moje strane i o tome ovisi dali cu se ja na kraju prijaviti...
i to je moja definitivna odluka... buducnost nase repke stavljam u ruke starog, senilnog prdonje... jer ipak sta god ja mislija negativnog o njemu on ipak je jedan od najstarijih i najiskusnijih ode i sigurno ce najmanje znati sta je pametno za uciniti...

nemogu a da ovo ne shvatim kao salu, jer inace apsolutno nista nema smisla, objektivno gledajuci svi znamo da ces se kandidirati, i da ce te tesko netko nadvladati na izborima ali ovo ako nije sala je previse...necu vise komentirati jer definitivno nema smisla,a ako je istina onda smo svi totalni debili...mislim da razlog zasto ne treba navoditi...

This Post:
00
142146.57 in reply to 142146.56
Date: 6/15/2010 6:03:16 AM
Overall Posts Rated:
155155
svaka cast onome koji ovo shvati ozbiljno :)
jedino tko ovo mora shvatiti ozbiljno je kuki... iako sumljam da cak i on, koliko god blesav bija, shvatiti ovo ozbiljno :)
cisto malo ga ciman, moras cimati stare ljude tu i tamo, jer ako ih ne cimas lako ti zakljucaju :)
ja se ustvari samo brinem za njega, nista drugo...

From: kuki29

This Post:
00
142146.58 in reply to 142146.57
Date: 6/15/2010 6:28:37 AM
Overall Posts Rated:
141141
repka je ozbiljna stvari tu nema mjesta zafrkanciji

izbornik mora biti visoko moralna i odgovorna osoba ...

nešto sam fulao, to je bio politički govor)

ne želim se izjašnjavati dok ne vidim programe potencijalnih izbornika ili dok ne izletim iz play offa;)

vječna dilema, da li je bolje zabiti koš više ili primiti koš manje?

This Post:
00
142146.59 in reply to 142146.57
Date: 6/15/2010 6:31:48 AM
Overall Posts Rated:
155155
e da ovaj drugi dio za koji sam stvarno bija ozbiljan bi trebali napraviti sta prije, ostao ja izbornik ili ne...

moj je prijedlog da za svaku poziciju u repci imamo posebnog skauta koji ce pomagati izborniku...
kasno ce biti nakon izbora, jer onda nece biti vremena za to...
skaut bi najvise trebao pomagati u kontaktiranju drugih menadjera...
skauting se odnosi na igrace 22 ili preko... znaci samo za staru repku.

evo ja otvaram kandidaturu za pozicije PG,SG,SF,PF i C... za svaku po jedan skaut.
kad se to dogovorimo onda cemo lako popuniti jos par funkcija koje sam zamislija... ali ovih pet je trenutacno najbitnijih...

nadam se da ce vas se sta vise odazvati... mozete se prijaviti za odredjenu poziciju ili za sve.
zajedno cemo odluciti od svih kandidiranih tko bi bija najbolji za odredjenu poziciju.
sad me zanima tko je sve zainteresiran???
zahtjeve mozete slati i meni na mail...

This Post:
00
142146.60 in reply to 142146.58
Date: 6/15/2010 6:43:47 AM
Overall Posts Rated:
155155
sad je meni sve jasno :)
pa i ti ces se kandidirati... isti ovakav si bija i u trecoj sezoni kad si se prijavija...
zato ti i kopas rupu mi pod nogama... ti oces da ja sam odustanem, jer znas da ako se ja kandidiram da nemas sanse...
e pa da znas... sad si me nagovorija da se prijavim, jer sigurno necu dopustiti da netko kao ti nam vodi tako nam svima bitnu instituciju kao sta je nasa repka :P

Last edited by choda at 6/15/2010 6:45:43 AM

This Post:
00
142146.61 in reply to 142146.60
Date: 6/15/2010 7:21:42 AM
Overall Posts Rated:
155155
zaboravija sam samo napomenuti uvjete za ove kandidature... inace tek mi se prijavilo, u sat vrimena, dva covika... ocekiva sam vecu zainteresiranost... di ste sad svi vi silni entuzijasti ;)
salim se... uglavnom, uvjeti...
nemorate se sloziti, ali smatram da buduci skaut mora imati sljedece... bar osnovno poznavanje eng. i hrv. jezika, bilo kakavo poznavanje nekog drugog jezika je samo minus ;)
mora se logirati na buzzer bar jednom svaka dva dana...
mora imati bar nekog iskustva, tj. da je odigra bar jednu utakmicu na buzzeru...
sve drugo nebi trebalo biti toliko bitno...

Advertisement