Οπως και ο kafpel 13 ετσι και εγω θα ηθελα να ασχοληθω αλλα πιστευω πως δεν το εχω ακομα.Αλλα οσα και να ξερεις για το παιχνιδι, χωρις βοηθεια απο τους μανατζερ των παιχτων και χωρις καλο υλικο, δεν πας μπροστα.Μπορει και να βαλω υποψηφιοτητα και τωρα, αλλα αυτο θα γινει χωρις σκεψη τις συνεπειες και διαφορα αλλα.Και ποσες γνωσεις πρεπει να εχεις;Στρατιγικη τακτικες που μπορει να τα ξερεις απο την real life.Το μπασκετ στα γηπεδα εννοω.
Θα ηθελα να δω ποιοι θα βαλουν, γιατι θα εχει τεραστια σημασια για την συνεχεια μιας Εθνικης που δεν ειναι η καλυτερη αλλα ουτε και για να μενει εκτος απο το τουρνουα της παρηγοριας οπως λεγεται.
Ατυχες στιγμες συμβαινουν, ειδατε προσφατα τον αποκλεισμο της Ελλαδας απο την Νιγηρια.Αυτο δεν σημαινει οτι ηταν αποτυχημενη η γενια αυτη, αλλο αν σε αυτο το ματς εφταιξε κατα την γνωμη μου η επιλογη του προπονητη.Οπως ειπες πρεπει να μαθεις πως ειναι και μετα να αναλαβεις οχι πρωτα να μπεις και να ρωτας τι να κανεις.Γι αυτο και εγω και ο kafpel 13 και πολλοι δεν θα βαλουν υποψηφιοτητα.Καποιος απο Α1 ισως να μπορουσε ή και απο την δευτερη κατηγορια αλλα θα το δουμε.
Και παλι θα σας δωσω ενα μπραβο για την προσπαθεια σας ολες αυτες τις σεζον σε εσενα και σε οσους ηταν στο τιμ(δεν γνωριζω ποιοι ειναι αλλιως θα τους ειχα αναφερει)