BuzzerBeater Forums

BB Hellas > [ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση

[ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
206172.500 in reply to 206172.496
Date: 7/5/2012 2:58:00 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.7
Overall Posts Rated:
338338
Καλημέρα σας,

Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Ο χρήστης που έχει τον Αγγελίκο πώς μπορεί και τον συνητηρεί τόσες εβδομάδες και δεν έχει χρεοκοπήσει; Ιδίως, όταν έχει 5000 γήπεδο.

Υ.Γ. Επίσης, θα ήθελα να ρωτήσω ποιό είναι το μειονεκτημα αυτού του παίκτη (χωρίς ίχνος επίκρισης, για να μην παρεξηγηθώ)

Theodoros Kouroupetroglou (13395007), που ήταν στα υπ' όψν της Εθνικής και ήταν διεθνής, διότι δεν μπορώ εγώ που δεν ξέρω τα χαρακτηριστικά του να έχω μια άποψη γενικότερη.

Ευχαριστώ πολύ για όσους μπουν στον κόπο να μου απαντήσουν.

Last edited by epanastatis79 at 7/5/2012 3:42:58 AM

This Post:
00
206172.502 in reply to 206172.500
Date: 7/5/2012 5:05:50 AM
Overall Posts Rated:
231231
O Μαμού είναι παραπάνω διπλωμάτης από όσο θα έπρεπε.

Ο Κουρού είναι ένα από τα πουλέν μου που σταμάτησε στα 2/3...

Ήταν σε ομάδα που θα άντεχε και 200+ τον μισθό του, αν η προοπτική του το επέτρεπε να φτάσει κάποτε εκεί, αλλά το σύνολο των χαρακτηριστικών του, ειδικά στα περιμετρικά θα ήταν τουλάχιστον 10+ σήμερα που μιλάμε.

From: fd97

This Post:
00
206172.504 in reply to 206172.503
Date: 7/10/2012 6:33:46 AM
Overall Posts Rated:
6262
Μπραβο για την προσπαθεια σας ολες τις σεζον που ασχοληθηκατε με την Εθνικη(δεν ηταν και λιγες).Κριτικη δεν θα κανω γιατι δεν χρειαζεται.Περισσοτερη συννενοηση με το κοινο και μεγαλυτερη αφοσιωση στην Εθνικη θα μπορουσε να αλλαξει την μοιρα της Εθνικης.

Πιστευω ομως οτι με τους παιχτες που ειχατε στις επιλογες σας δεν ηταν η Εθνικη για κορυφη.Σιγουρα ολοι περιμεναν να περασουμε τουλαχιστον αυτην την φαση αλλα δεν πειραζει.Λιγο οι τραυματισμοι, λιγο οι ασχημες αγ.καταστασεις, πρεπει να εχεις και τυχη για να φτασεις στην κορυφη.Δεν θα πω κατι αλλο, ελπιζω η διαδοχη να κανει κατι παρομοιο και φυσικα παντα πιστευουμε σε κατι καλυτερο!

From: fd97

This Post:
00
206172.508 in reply to 206172.507
Date: 7/10/2012 8:21:44 AM
Overall Posts Rated:
6262
Οπως και ο kafpel 13 ετσι και εγω θα ηθελα να ασχοληθω αλλα πιστευω πως δεν το εχω ακομα.Αλλα οσα και να ξερεις για το παιχνιδι, χωρις βοηθεια απο τους μανατζερ των παιχτων και χωρις καλο υλικο, δεν πας μπροστα.Μπορει και να βαλω υποψηφιοτητα και τωρα, αλλα αυτο θα γινει χωρις σκεψη τις συνεπειες και διαφορα αλλα.Και ποσες γνωσεις πρεπει να εχεις;Στρατιγικη τακτικες που μπορει να τα ξερεις απο την real life.Το μπασκετ στα γηπεδα εννοω.

Θα ηθελα να δω ποιοι θα βαλουν, γιατι θα εχει τεραστια σημασια για την συνεχεια μιας Εθνικης που δεν ειναι η καλυτερη αλλα ουτε και για να μενει εκτος απο το τουρνουα της παρηγοριας οπως λεγεται.
Ατυχες στιγμες συμβαινουν, ειδατε προσφατα τον αποκλεισμο της Ελλαδας απο την Νιγηρια.Αυτο δεν σημαινει οτι ηταν αποτυχημενη η γενια αυτη, αλλο αν σε αυτο το ματς εφταιξε κατα την γνωμη μου η επιλογη του προπονητη.Οπως ειπες πρεπει να μαθεις πως ειναι και μετα να αναλαβεις οχι πρωτα να μπεις και να ρωτας τι να κανεις.Γι αυτο και εγω και ο kafpel 13 και πολλοι δεν θα βαλουν υποψηφιοτητα.Καποιος απο Α1 ισως να μπορουσε ή και απο την δευτερη κατηγορια αλλα θα το δουμε.

Και παλι θα σας δωσω ενα μπραβο για την προσπαθεια σας ολες αυτες τις σεζον σε εσενα και σε οσους ηταν στο τιμ(δεν γνωριζω ποιοι ειναι αλλιως θα τους ειχα αναφερει)

This Post:
00
206172.509 in reply to 206172.508
Date: 7/10/2012 8:31:28 AM
Overall Posts Rated:
302302
λογικα θα βγαλουμε μια αποφαση σε λιγες μερες εμεις οι μικροι και μια εκθεση φωτια που θα προκαλεσει πανικο (για γελια δλδ οπως παντα).

η διαδοχη κατασταση δεν γνωριζω ποια θα ειναι αλλα μερικες επιλογες μπορουν να βρεθουν αν εχουμε ολοι το κλιμα συνεργασιας.

καλο καλοκαιρι σε ολο το team

Advertisement