Ir dar tau pamastymui del apgaut apgavikus. Ivykdyti mirties bausme recidivistui zudikui ar diktatoriui kokiam iszudzius milijonus zmoniu, tai nepateisinama ? Tada teisk 3/4 pasaulio kur yra mirties bausme, o ne mane. Istatymu pagrindas yra akis uz aki, dantis uz danti. Tik siais laikais yra subtyliai pateikiama ir bausmes humaniskesnes. Teisk pedofilu, prievartautoju dulkintojus kalejimuose. Teisk viso pasaulio beveik vyriausybes, kurios nuolat kasdien visais laikais daro sajungas, susitarimus slaptus ir neslaptus, kad tik toms salims butu geriau, nieks neziuri lygumo principo ir kitu saliu. Naftos, duju ir kitu iskasenu tiesiog karai vyksta ir valstybes terorizuojamos kainas keliant ar pan. Taip darant politine itaka. Gamta nuolat zalojama tik del to kad koks oligarchas taptu dar turtingesnis, nes visi palankus sprendimai nuperkami ju pinigu. Kur ta teisybe tada ? Ko ble teisuoliai ir kunigeliai neinat protestuot pries pasauli toki juodai supista ? Darykit gyvenima kazkokia itaka, o ne smagiame zaidime vaidinkit Motinas Tereses. Nesuvokiu kur tu auges esi, inkubatoriuje turbut iki dabar, kad realaus gyvenimo nemates, arba gal esi kaip mano mociutes kaimyne Bronelė sektante Jechovistė, kuriai jau praplautos smegeneles ir visur izvelgia dievuli ir jo apraiskas, netiki nei evoliucija, mano kad virs debesu yra rojus ir dievas, o pasakius kad danguje saule yra zvaigzde, tokia kaip ir nakti matomos pilnas dangus, tai tik prie smilkinio prideda pirsta ir parodo kad as durnius :D Saule nera zvaigzde sako ir nieko daugiau ten ner kosmose, vos ne lemputes ant lubu tos nakti esancios zvaigzdes :D Jei tu toks, tai uzjauciu :))) Nesakau, kad as nenoreciau buti teisingas, lb noriu. Bet 5 juodos avys visada isgins is bandos ir paliks sudraskyti vilkui baltaja avi, nes ji kitokia...Todel ir yra didele dilema ar buti issukiu ir kovoti vienam pries visus, pries vejo malunus kaip Don Kichotas, ar visgi tureti proto ir pamastyti, kas butu geriau mums. Nes nemanau, kad jau pakeisiu as vienas per pora sezonu nusistovejusia buzzerio mafijos praktika.