BuzzerBeater
BuzzerBeater Forums
BB Türkiye > Milli Takım Seçim Tartışmaları
Back to the Sneak Peek
BB Türkiye
Türkiye-Lüksemburg
29
Beko All-Star 2011
8
15. Sezon Draftlar
93
Kupa maçları hazırlık maçı yer...
5
[Ödüllü Yarışma] İddaa Puan Ta...
2
[A Milli Takım]
896
Takımımızın ruhu ve hikayesi
17
Milli Takım Seçim Tartışmaları
75
TBL Finalini Kim Kazanır
94
kapandı
1
Milli Takım Seçim Konuşmaları
4
Seçim Kuralları
1
15. sezon draft
2
Ciro
7
3. maça taşımak için taktik ye...
24
U21 Antrenman Önerileri
26
<
>
Favorite Folders
Milli Takım Seçim Tartışmaları
(thread closed)
Set priority
High
Normal
Low
Show messages by
Everybody
*Serkan* (8)
aquila (3)
Ràiñbow™ (1)
left hand path (1)
Kemal (5)
Geralt of Rivia (4)
Serkin (1)
Fitz (1)
kalender (2)
Search this Thread (Supporter Feature)
From:
*Serkan*
To:
Ràiñbow™
This Post:
0
169003.50
in reply to
169003.40
Date: 1/12/2011 12:35:58 PM
Overall Posts Rated:
34
dediklerimi anlatamadım galiba 3 ayrı tipte oyuncu neden lazım tekrar anlatayım
piyasayı takip ediyorsanız 5x19 özelliğe sahip gard lar çoğu ülkede var şimdi size bir soru soruyorum böyle bir oyuncunun karşısına 5x16 özelliği olan bir gard koyup kaba tabirle sidik yarıştırmakmı mantıklı ? yoksa karşısına 20 def i olan ve yaptığı asistlerle takıma fayda sağlayacak bir gard koymakmı mantıklı ? 1. seçenekte rakip oyuncu 30-40 sayılara ulaşır bizim oyuncumuz 10-15 sayılarda kalır fazla asist yapamaz ve rakip bu bölgede ezici üstünlük kurar. 2. seçenekte bizim oyuncumuz sayı üretemez fakat asist ler ile takıma fayda sağlar rakip gard ise hiç bir üstünlük sağlayamaz hangisi mantıklı kararı siz verin benim amacım güçlü takımlara yenilip güçsüz takımları yenmek değil iyi analiz ettiğim her takımı yenebilmek buna en güçlü takımlar da dahil.
bizden güçlü takımları kim çok atarsa yensin mantığı ile yenme şansımız yok hangi taktik ile çıkarsak çıkalım standart oyuncularla hiç bir sonuç alamayız
ben mt a aday oldum oyuncu yetiştirenlere nasıl oyuncu yetiştireceğini söylemek bana düşmez. ben kriterleri belirlerim isteyen bu yönde yetiştirir isteyen kafasına göre yetiştirir. oyundaki hiç kimse başka bir kullanıcıya nasıl oyuncu yetiştireceğini söyleyemez sadece fikir isteyenlere yol gösterebilir. hiç kimse bu oyunda otorite değildir.
ben milli takımın başarılı olabilmesi için kendi planlarımı açıkladım ve seçimi kazanırsam kesinlikle başarılı olacağıma inanıyorum
Mark Unread
Ignore User
From:
aquila
To:
*Serkan*
This Post:
0
169003.51
in reply to
169003.23
Date: 1/12/2011 12:44:43 PM
Overall Posts Rated:
227
mesajların hepsini okumadım cevaplanmışsa kusura bakma yeni oyuncu almak istekliliği düşürmez oyuncu çıkarmak istekliliği düşürür
Mark Unread
Ignore User
From:
left hand path
To:
*Serkan*
This Post:
0
169003.52
in reply to
169003.11
Date: 1/12/2011 12:49:18 PM
Overall Posts Rated:
65
vala hocam, bu sezon kupada fınal oynayıp batıdakı kurtların arasında dusmeyerek bende gerektıgınde alternatıf yontemler uretebılecegın ızlenımı fazlasıyla uyandırdın. daha oncesınde oldukca saglam bı oyun bırıkımın oldugu goruluyor zaten. sonucta dıger adaylar da secıldıklerınde ellerınden gelenı yapacaktır buna suphe yok ama ust duzey mac oynama tecrubesının mıllı takım sevıyesınde de kendını gosterecegını dusundugumden secılmenı umuyorum. belkı cok hosnutsuz oldugun oyun motoruyla barısmana da vesıle olur. :)
Mark Unread
Ignore User
From:
Ràiñbow™
To:
*Serkan*
This Post:
0
169003.53
in reply to
169003.50
Date: 1/12/2011 12:49:47 PM
Overall Posts Rated:
43
bnde şundan bahsettim ztn onlar 5x19 yapabiliyosa bizde bunu yapmalıyız 5x16 ztn var şuanda... Yarım yamalak oyuncuyu kaç kişi yetiştirir.
Mark Unread
Ignore User
From:
*Serkan*
To:
Ràiñbow™
This Post:
0
169003.54
in reply to
169003.53
Date: 1/12/2011 1:23:00 PM
Overall Posts Rated:
34
keşke dediğin gibi oyuncularımız olabilse milli oyuncular tam olarak ne düzeyde bilmiyorum ama kendi açımdan şu anda bu oyuncuları durdurabilecek en azından 2x19 özellikte oyuncuları kadroda bulundurmak istiyorum.
bide yanlış anlaşılma olmasın diye yazıyorum sadece dış defans ve pas ilede mt ye giremez sadece katsayı oranlarında avantaj sağlar 19 defans ve pas ın yanında yine en az 12-13 şut u top tutması gibi yan özellikleri de olması gerekir ki 5x16 özelliği olan oyuncuyu geçsin
aslında yetiştirilecek oyuncular draft dan çıktığında boyu özellikleri ve potansiye itibari ile nasıl bir oyuncu olacağını belli ediyor. mesela uzaktan şut u top sürmesi ve top tutması düşük olan bir draft ı zorla 6x19 yapmaya çalışmak bu oyuncunun heba olmasına neden oluyor çünkü 6x14 olduğunda yaşı çoktan geçmiş oluyor. fakat bu oyuncunun defansını ve pas ını 20 yapıp kalan sürede top tutma uzaktan şut gibi antremanlar verilse bu draft önemli bir oyuncu haline gelecektir. demek istediğim bir oyuncunun potansiyeli en fazla 6x14 olacak şekildeyse zaten milli şansı olmaz ama 2x19 olursa en azından bir şansı olur ve milli takımada fayda sağlar
left hand path @ saol hocam dediğin gibi bu sezon benim için oldukça zor geçti bi taraftan kupayı bırakmak istemedim bi taraftan antreman nedeni ile takımı ligde verimli şekilde oynatamadım mecburen son 2 hafta antremanı kesip zor da olsa ligde kaldım
Mark Unread
Ignore User
From:
*Serkan*
To:
moutlinho
This Post:
0
169003.55
in reply to
169003.38
Date: 1/12/2011 1:36:52 PM
Overall Posts Rated:
34
1 savunma ve 1 hucum olmak üzere 2 taktik eklendi bu motordaki taktikler ile gerçek arasında çok büyük farklar olduğunu göz önüne alırsak ben kendi takımımda bu taktikleri deneyip iyice kavramadan milli takımda kullanmam
Mark Unread
Ignore User
From:
Kemal
To:
*Serkan*
This Post:
0
169003.56
in reply to
169003.55
Date: 1/12/2011 3:52:54 PM
Overall Posts Rated:
55
O kriterlerin yine de ve hâlâ ne olursa olsun başarılı olacağına inanmıyorum.Umarım Serkan hocam göreve gelrse beni inandırır.Çünkü sanki biraz eksik gibime geldi ve şu anda mt seviyesindeki birçok oyuncunun oynayamayacağı kanısındayım.Hocam aklıma gelmişken eğer form durumu takımın düşük olursa napacaksın yani 3 oyuncunun birden
Last edited by Kemal at 1/12/2011 4:24:45 PM
Mark Unread
Ignore User
From:
*Serkan*
To:
Kemal
This Post:
0
169003.57
in reply to
169003.56
Date: 1/12/2011 7:03:29 PM
Overall Posts Rated:
34
her mevkide 3 değil 7 oyuncu oynayabilecek bir ok şg pozisyonunda oynayabilir yine bir pivot uf pozisyonunda oynayabilir bunu oyun taktiği çerçevesinde kullanmak çok basit dediğim gibi form konusuna pek takılmam 7-8 oyuncu birden formsuz olursa bu seferde rakip takımın hucumuna göre keskin taktikler kullanarak yine formda oyuncuları kullanmaya çalışırım. formlar takımın verimini etkilesede sonuca etki eden 1. sebeb olmayacaktır. 18 kişilik kadronun hepsi formsuz olursa yapacak bişey yok formsuz oyuncularla oynarız :)
Mark Unread
Ignore User
From:
Kemal
To:
*Serkan*
This Post:
0
169003.58
in reply to
169003.57
Date: 1/13/2011 5:44:34 AM
Overall Posts Rated:
55
hocam herkes bas bas bağrırken formsuz oyuncularla oynamayın felan yani mtye formsuz sokmayın derken senn forma takılmaman elde değil herkes bas bas bağırır birde başarısız olursan yandın ;)
Mark Unread
Ignore User
From:
*Serkan*
To:
Kemal
This Post:
0
169003.59
in reply to
169003.58
Date: 1/13/2011 7:52:30 AM
Overall Posts Rated:
34
henüz seçim süreceyineyiz hocam kesin kazanacağım diye bir iddiam yok eğer seçilirsem ve olumsuz sonuçlar alırsam 1. sebebi formlar olmayacaktır bunu söylemek istedim. eğer bir oyuncu kriterlerde en iyi ise kesin kadroda olacaktır ilerde formu düşük olur diye varsayımlarla oyuncuyu yargılamak yanlış bir mantık
eğer kullanıcıya attığımız mesajlarda bize mt a boşa almayın benim oyuncunun form u vasat dan yukarı çıkmaz her maç 48 dk oynatıyorum derse tabiki bunu gözardı edemeyiz ama kimsenin böle düşüneceğini sanmıyorum çünkü kimse formsuz oyuncuyla oynamak istemez
Mark Unread
Ignore User
From:
Kemal
To:
*Serkan*
This Post:
0
169003.60
in reply to
169003.59
Date: 1/13/2011 8:10:01 AM
Overall Posts Rated:
55
Benim yapacağım ise tam savunma basketbolu uygulamak yani serkan hocam kriterler hazırladı ama bende as 5 hücumu ve savunması güçlü yedek 5in ise savunması çok daha baskın olacak.Çünkü bu motorda savunma yapan maçı alır ve ben hücum oyunundan çok savunma oyununu tercih edeceğim.Yani hücum oynayan takımlar karşısındada başarılı oluruz savunma oynayanlara karşıda.Ben böyle düşünüyorum
Mark Unread
Ignore User
Disable Emoticons and Images